FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Bez vrijeđanja moliću lijepo inače ću po prvi put morati upotrijebiti bonske ovlasti. Hajmo malo o loptanju. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zasto ja nisam dobio moderatora, od 2010.sam tu a boix od 2016., nije fer
ja bi trebao biti bog i batina ove teme
Ja sam za to da se Hanku da mod. Dosadno neće biti 
pcko prodanaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 20:57Bez vrijeđanja moliću lijepo inače ću po prvi put morati upotrijebiti bonske ovlasti. Hajmo malo o loptanju.![]()
Samo banuj bez pardona.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 20:57Bez vrijeđanja moliću lijepo inače ću po prvi put morati upotrijebiti bonske ovlasti. Hajmo malo o loptanju.![]()
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Da ne digoh hajku sinoc, nista od novog moderatora ne bi bilo 
Eto ima nas trojica starosjedioca, a ovaj novajlija boix dobije moderatora, treba kakve proteste organizovati
Lijepa vremena, kad se znalo šprdat'...a ne danas ove nekakve Goretzke i slicne pi*darije. 
I ja isto mislim da furry zaslužuje moderatora, bojkoks redovno bombarduje ino fudbal i bundesligu, dupli standardi 
Ima li išta besmislenije od ove reprezentazivne pauze u martu? 
Prvi dan a već pobuna protiv njega. Samo diktatura Bojkokse.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne idi putem bavarskog Kim Jong-Una Boikokse
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vidi se po reakcijama pojedinih da ovdje dugo nije bilo nikakvog autoriteta. Od danas ćemo malo drugačije.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.