Izgleda da je ipak 4-3-3.

Vidiš kod Petava table.
Ili je to tabla default mode.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije jaštaćemo Hamdo, nego jaštaćemo.
I bolje je da su im kisele napokon ... dosta su bile nasmijano-meraklijske ... nek malo i njima prisjeda ko sto nama vec godinama ...
retromoos je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:07Niko ne igra u klubu redovno. Jedva docekali okupljanje da malo zaigraju, ali kad vidim kisele face sve mi je jasno kud to vodi. Nema energije i naboja koji su prvi preduslov za dobar rezultat. Samaranje mrtvog magarca se nastavlja.
Za nekoliko dana u Sarajevo pa malo po kafanama, onda ce pasti koji osmijeh. Petev i Musa motivatori![]()
Eto mi smo bas tebe cekali da nam kazes kakve zakljucke trebamo donosit.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 mar 2021, 01:13retromoos je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:07Niko ne igra u klubu redovno. Jedva docekali okupljanje da malo zaigraju, ali kad vidim kisele face sve mi je jasno kud to vodi. Nema energije i naboja koji su prvi preduslov za dobar rezultat. Samaranje mrtvog magarca se nastavlja.
Za nekoliko dana u Sarajevo pa malo po kafanama, onda ce pasti koji osmijeh. Petev i Musa motivatori![]()
Joj kad vidim ovakve postove, mrak mi na oči padne od presseravanja. Kako si ti intelektualac zaključio da nema energije i naboja samo na osnovu fotografija? Eto samo mi to reci..
Prestanite srrati non stop.. Isto ovaj što je na osnovu pozdrava Džeke i Peteva zaključio kakav će odnos biti. Kako ne mogu ovih pametnjakovića u picku materinu, i najmanju sitnicu traže da bace neki biser.
Obriši sline balo dosadni.. Ebemo te Petev i ja u tandemu.harixs je napisao/la: ↑23 mar 2021, 03:16Eto mi smo bas tebe cekali da nam kazes kakve zakljucke trebamo donosit.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 mar 2021, 01:13retromoos je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:07Niko ne igra u klubu redovno. Jedva docekali okupljanje da malo zaigraju, ali kad vidim kisele face sve mi je jasno kud to vodi. Nema energije i naboja koji su prvi preduslov za dobar rezultat. Samaranje mrtvog magarca se nastavlja.
Joj kad vidim ovakve postove, mrak mi na oči padne od presseravanja. Kako si ti intelektualac zaključio da nema energije i naboja samo na osnovu fotografija? Eto samo mi to reci..
Prestanite srrati non stop.. Isto ovaj što je na osnovu pozdrava Džeke i Peteva zaključio kakav će odnos biti. Kako ne mogu ovih pametnjakovića u picku materinu, i najmanju sitnicu traže da bace neki biser.
Pa takvi su branili Usanovice i Pasalice, kao oni znaju sto vecina ne vidi...mahalski kontraši.
Hebo te Vico i Petev vodi ih sebi kuci.
Prosjecni mahalš/forumas sa viskom samopouzdanja... cuj ti i petev. Obitavas po forumima a jos bi nesto kao i ebo..AlfredNobel je napisao/la: ↑23 mar 2021, 03:21Obriši sline balo dosadni.. Ebemo te Petev i ja u tandemu.harixs je napisao/la: ↑23 mar 2021, 03:16Eto mi smo bas tebe cekali da nam kazes kakve zakljucke trebamo donosit.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 mar 2021, 01:13
Pa takvi su branili Usanovice i Pasalice, kao oni znaju sto vecina ne vidi...mahalski kontraši.
Hebo te Vico i Petev vodi ih sebi kuci.
#AlfredAlfredNobel je napisao/la: ↑23 mar 2021, 01:13retromoos je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:07Niko ne igra u klubu redovno. Jedva docekali okupljanje da malo zaigraju, ali kad vidim kisele face sve mi je jasno kud to vodi. Nema energije i naboja koji su prvi preduslov za dobar rezultat. Samaranje mrtvog magarca se nastavlja.