Sto pijes kada ti skodiNeumjesanTip je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:24Prestajem piti, vidio sam Kovač, izvini živ bio @cava.![]()
Santrac takodjer danas upisao nastup za TSC, ekipu koja je dosta dobra u Srbiji.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Sto pijes kada ti skodiNeumjesanTip je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:24Prestajem piti, vidio sam Kovač, izvini živ bio @cava.![]()
Jer osim demagogije ne nudi nikakvo znanje. On je impresivan neobrazovanim ljudima, koji misle da je elokventan, jer koristi komplikovane riječi i fraze, kojima u suštini ništa ne kaže. Prodavač magle najobičniji.
Pa tom tvom odgovoru bi se dalo zaključiti da ti mene nazivaš simpltonom.NeumjesanTip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:58Jer osim demagogije ne nudi nikakvo znanje. On je impresivan neobrazovanim ljudima, koji misle da je elokventan, jer koristi komplikovane riječi i fraze, kojima u suštini ništa ne kaže. Prodavač magle najobičniji.
NeumjesanTip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:58Jer osim demagogije ne nudi nikakvo znanje. On je impresivan neobrazovanim ljudima, koji misle da je elokventan, jer koristi komplikovane riječi i fraze, kojima u suštini ništa ne kaže. Prodavač magle najobičniji.
Ne mislim da si simplton, ne izvlačim zaključke napretek.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:08Pa tom tvom odgovoru bi se dalo zaključiti da ti mene nazivaš simpltonom.NeumjesanTip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:58Jer osim demagogije ne nudi nikakvo znanje. On je impresivan neobrazovanim ljudima, koji misle da je elokventan, jer koristi komplikovane riječi i fraze, kojima u suštini ništa ne kaže. Prodavač magle najobičniji.![]()
Nije da su prije njega bili Skolari, Anćeloti i Simeone, pa da je ljestvica previsoko. Čovjek je ipak bio u U21 stručnom štabu Švedske kad su uzeli Euro.
A ne mislim baš da je njima prosipao šuplju.
Sigurno je bolje upoznat sa skandinavskim fudbalom od domaćih stručnjaka, a tamo očigledno postoji bazen potenijalnih reprezentativaca.
Zasto ne ih odmah u U21 dovoditi?
Pa da je sa onakvom Slobodom mogao više, ne znam baš. I nije. A sa TC je razmontirao Vinka na Koševu, a on važi za jednog od najboljih selektora U21.
Ma kakav strucni stab, sta je bio u tom stabu svedske jel znas?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:08Pa tom tvom odgovoru bi se dalo zaključiti da ti mene nazivaš simpltonom.NeumjesanTip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:58Jer osim demagogije ne nudi nikakvo znanje. On je impresivan neobrazovanim ljudima, koji misle da je elokventan, jer koristi komplikovane riječi i fraze, kojima u suštini ništa ne kaže. Prodavač magle najobičniji.![]()
Nije da su prije njega bili Skolari, Anćeloti i Simeone, pa da je ljestvica previsoko. Čovjek je ipak bio u U21 stručnom štabu Švedske kad su uzeli Euro.
Sigurno je bolje upoznat sa skandinavskim fudbalom od domaćih stručnjaka, a tamo očigledno postoji bazen potenijalnih reprezentativaca.
Skojevska je napisao/la: ↑23 mar 2021, 12:39Ma kakav strucni stab, sta je bio u tom stabu svedske jel znas?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:08Pa tom tvom odgovoru bi se dalo zaključiti da ti mene nazivaš simpltonom.NeumjesanTip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:58
Jer osim demagogije ne nudi nikakvo znanje. On je impresivan neobrazovanim ljudima, koji misle da je elokventan, jer koristi komplikovane riječi i fraze, kojima u suštini ništa ne kaže. Prodavač magle najobičniji.![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], HariTz, Soli, zenica159 i 36 gostiju.