Sanicanin je u posljednjih mjesec i po odigrao 5 utakmica...sto je s obzirom na nesuglasice u vezi s produzenjem ugovora i najava da mu nece dati nikako da igra sasvim zadovoljavajuca minutaza.
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Logicno je za njemu cast kada uporediš prosjecnu reprezentaciju od Bugarske sa našu.
To svakako

Ali jednostavno sam prihvatio da je zavrsen onaj lijepi period reprezentacije kad smo bili bas respektabilan tim. Treba realan biti i ne ocekivati neki bum od ove ekipe. Ima tu materijala za buducnost ali fali najmanje jos jedno pet dobrih igraca da to bude to. Pored toga nama je najpotrebniji za neki napredak, zdrav savez koji funkcionise kako treba. Bez ovih navedenih stvari tesko da cemo uskoro biti dio nekog velikog takmicenja.
Od 22.11.20 pa do 23.03.21 (danas), Vojvodina je odigrala ukupno 14 utakmica u prvenstvu Srbije, od tih 14 utakmica Sanicanin je odigrao ukupno 4 utakmice. Zadnji put je nastupio 02.03.21 u porazu protiv Partizana 2:0. Dominacija

Dočekasmo i da su ovi hokejaši favoriti protiv nas, e tugo tugo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Igrao je cijelu utakmicu u Kupu prije 10ak dana.retromoos je napisao/la: ↑23 mar 2021, 14:15Od 22.11.20 pa do 23.03.21 (danas), Vojvodina je odigrala ukupno 14 utakmica u prvenstvu Srbije, od tih 14 utakmica Sanicanin je odigrao ukupno 4 utakmice. Zadnji put je nastupio 02.03.21 u porazu protiv Partizana 2:0. Dominacija![]()
Za razliku od prve utakmice koju smo igrali u prošlim kvalifikacijama u Finskoj puno naših igrača koji su tada bili u prvih 11 sada ih nema ni na spisku.
Nema Sarića, Bešića, Šunjića, Bičakčića, Zukanovića i Višće. A Čivić sumnjam da će igrati prije Kolašinca.
To je 7 od 11 igrača koji nece biti isti. Ako računamo da će Džeko igrati znaci iz te postave samo Cimirot, Duljevic, Šehić i kapiten.
Očekujem potpunu drugačiju utakmicu.
Nema Sarića, Bešića, Šunjića, Bičakčića, Zukanovića i Višće. A Čivić sumnjam da će igrati prije Kolašinca.
To je 7 od 11 igrača koji nece biti isti. Ako računamo da će Džeko igrati znaci iz te postave samo Cimirot, Duljevic, Šehić i kapiten.
Očekujem potpunu drugačiju utakmicu.
- Beduin
- Kontakt:
Bas se trebamo smijati tvojim ovako glupim izvalama i pokusajima duhovitosti?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JavierBosnia
- Kontakt:
I to ako vidim dobro, vecinom je igrao protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele, dok bi u ovim manjim utakmicama trener uigravao nekog drugog, sto je logicno ako ce ih vec na ljeto napustititm01hzne je napisao/la: ↑23 mar 2021, 14:30Igrao je cijelu utakmicu u Kupu prije 10ak dana.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ocekuj ti drugu utakmicu ali neocekuj plaho drugi rezultat ... sem tih igraca apsolutno sve je ostalo isto ili cak je i gore a od gov@n@ se nemere pravit' pita usred Helsinkija ... ima Finci da nas rutiniraju ko i u prosloj tekmi ... dok se nas Pjanke razgiba vec mu valja pod tush ... al' zato ce trece poluvrijeme sigurno proci u odlicnom raspolozenju ... tu ja ocekujem potpuno istu situaciju ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Uzimas sto tebi paše a zaboravljas da se povrijedio igrajuci za reprezentaciju u novembru i da je zbog toga odsustvovao s terena do kraja polusezone (bila je prica da se pred zadnja 2 kola mozda oporavio ali da zbog eventualnog transfera nije zelio rizikovati).retromoos je napisao/la: ↑23 mar 2021, 14:15Od 22.11.20 pa do 23.03.21 (danas), Vojvodina je odigrala ukupno 14 utakmica u prvenstvu Srbije, od tih 14 utakmica Sanicanin je odigrao ukupno 4 utakmice. Zadnji put je nastupio 02.03.21 u porazu protiv Partizana 2:0. Dominacija![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Dzekom, hoce li igrati?
Djabe raspravljate o Sinisi ”atmosfera” Sanicanin. Njega iz prve postave jedino moze izbaciti povratak Ogija. Tako da on je jedina sigurica u ekipi. 

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
fali Ibricic da pravi atmosferu Dzeki
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Igrači tradicionalno bolje igraju u prvim utakmicama pod novim trenerom - više se zalažu, trče, trude se impresionirati novog šefa. Tako da sutra možemo očekivati čak i solidnu igru. Mislim da će biti 2:1 za Fince.
Protiv Francuza se ne usuđujem prognozirati.
Ocekujem opet min. 2 gola Pukija i onog crnca da izdominira balotanke na sredini terena, i tu se zavrsavaju nase kvlifikacije.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Frajer uskoro puni 26 godina. Kad je bio 100% siguran da srbijanski reprezentativni voz odlazi bez njega, onda se odjednom sjetio da on puno voli njegovu sad odjednom jedinu domovinu BH. Mjesecima se na silu gurao da igra apsolutno svaku utakmicu, a niti jednom se nije pokusala neka druga kombinacija kao npr. H+A, jer je cilj bio jasan-PRODAJA, sve preko ledja nase reprezentacije. Znas li sta je ponos i obraz? Ne, nije kuhano jelo!
I sad, kao on postao neki faktor pa jos daje izjave kako ko biva sve super laufa! Ako tebi ne smeta meni smeta, jer mi je vise pun kufer grebatora koji kao igraju iz ljubavi prema BH.
Na tvoje pitanje imam jasan odgovor! Nisam pokusao biti duhovit, vec sam izuzetno ozbiljan. Ako ti se ne svidja ono sto pisem, samo zaobidjes i produzis dalje. Parmak!
DaVinci je napisao/la: ↑23 mar 2021, 14:55Ocekuj ti drugu utakmicu ali neocekuj plaho drugi rezultat ... sem tih igraca apsolutno sve je ostalo isto ili cak je i gore a od gov@n@ se nemere pravit' pita usred Helsinkija ... ima Finci da nas rutiniraju ko i u prosloj tekmi ... dok se nas Pjanke razgiba vec mu valja pod tush ... al' zato ce trece poluvrijeme sigurno proci u odlicnom raspolozenju ... tu ja ocekujem potpuno istu situaciju ...![]()
Živi bili, pa vidjeli.
Od Bešića i Sarića u veznom redu ne može gore.
theKuPuS je napisao/la: ↑23 mar 2021, 15:56Igrači tradicionalno bolje igraju u prvim utakmicama pod novim trenerom - više se zalažu, trče, trude se impresionirati novog šefa. Tako da sutra možemo očekivati čak i solidnu igru. Mislim da će biti 2:1 za Fince.

BašČelik!
Da, zaboravio sam jos napisati da je zahvaljujuci pozivu u reprezentaciju njegova cijena sa 650 `iljada skocila na 1.50 miliona i hiljada. Ko kaze da reprezentacija nije unosan biznis