Dat im Bartona, Harrisa, Bol Bola i koji pik za Gordona i Rossa i nek odma veceras promijene klupe
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
The Nuggets have spoken with the Magic about trading for Terrence Ross, per ****.
Dat im Bartona, Harrisa, Bol Bola i koji pik za Gordona i Rossa i nek odma veceras promijene klupe
- BuffonGigi
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
onda opet gubiš defanzivu na nižim,brzim, a i ponešto iso scoringa(barton ko clarkson izgleda ulovio rolu),a daješ i pickove dok teško da bi ti bilo dovoljno da prevališ lakerse.
gordon i fournier sam pročitao ozbiljne pregovore s bostonom. vi bi tu za rossa mogli dat rovitog g.harrisa i nekog mlađeg, nabaviti spacinga i poena s klupe,a ne odreći se 1st roundera za generalno mediokritetskog rotacijskog.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Lakersi haman imaju garancije oko Drummonda, cim su odlucili ne ponuditi Jonesu ugovor, iako je vise nego solidno odigrao svoju rolu. Ali ako povrede Jamesa i Davisa ne izadju na dobro, sve je ovo pisanje uz vjetar.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nicolò Melli doesn’t want to stay in New Orleans where he is often out of rotations, as reported by La Gazzetta dello Sport.
@Felixians taj iso scorrinf dobijas u Rossu kao 6om igracu, Harris je svakako povrijedjen jbg, pa bi se igralo vjerovatno Morris/Facu, Murray, Gordon, MPJ, Jokic, petorka koja i zatvara vecinu utakmica samo Gordon umjesto Bartona. Gordon i MPJ se mogu onda mijenjati na 3/4 u odbrani pa neces imati problema da Malone gura Millsapa nenormalno, njega moze po malo na C igrati..
@BuffonGigi Bol je jedan od rijetkih mladih kod nas koji bas ne dobija minute, pa je mozda i najbolje njega dati ako ga vec ORL trazi kao sto se pisalo. I oni njega mogu igrati s Issacom na 3/4 jer za centra nije bas a i volio bih da dobije minute pa makar i u drugoj ekipi
@Felixians taj iso scorrinf dobijas u Rossu kao 6om igracu, Harris je svakako povrijedjen jbg, pa bi se igralo vjerovatno Morris/Facu, Murray, Gordon, MPJ, Jokic, petorka koja i zatvara vecinu utakmica samo Gordon umjesto Bartona. Gordon i MPJ se mogu onda mijenjati na 3/4 u odbrani pa neces imati problema da Malone gura Millsapa nenormalno, njega moze po malo na C igrati..
@BuffonGigi Bol je jedan od rijetkih mladih kod nas koji bas ne dobija minute, pa je mozda i najbolje njega dati ako ga vec ORL trazi kao sto se pisalo. I oni njega mogu igrati s Issacom na 3/4 jer za centra nije bas a i volio bih da dobije minute pa makar i u drugoj ekipi
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma znam ali neki dan je neko napisao da Bol Bola nema kome niste pokusali utopiti pa mi zato smijesno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
A jbg, ne planira mu izgleda Malone dati minute, dok su i RJ i Nnaji dobili koliko toliko, pa je prvi na spisku vjerovatno..BuffonGigi je napisao/la: ↑23 mar 2021, 15:25Ma znam ali neki dan je neko napisao da Bol Bola nema kome niste pokusali utopiti pa mi zato smijesno.
A najvise se on vrti oko ovog ORL tradea, i jos oko Lonza, to su samo dvije ekipe za sad
- OldFashioned
- Kontakt:
Same here.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 14:36Ja posljednji put pogledao NBA utakmicu pocetkom sezone, ne privlaci me gledati trenutnu kosarku koja se tamo igra, mozda se ukljucim vise kad krene ozbiljnija borba za PO
Pogledam Knickse, Bullse i Spurse ali i to jako rijetko.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Heat center Precious Achiuwa is likely to be included in a package for Kyle Lowry, per @5ReasonsSports
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Teams have expressed interest in Bulls forward Lauri Markkanen, and Chicago is listening to potential suitors, **** said.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Multiple teams are saying the Indiana Pacers are listening to pitches on Malcolm Brogdon and are monitoring Domantas Sabonis as well, per @VinceGoodwill
- Felixians4
- Kontakt:
šteta za mellije,bjelice(obradović u feneru,oni najbolji igrači eurolige) da se ne vrate nazad u europu i marjanović i takvi kad već u nba su na margini rotacije.JHam je napisao/la: ↑23 mar 2021, 15:12Nicolò Melli doesn’t want to stay in New Orleans where he is often out of rotations, as reported by La Gazzetta dello Sport.
pa dobro,istina iako ross je više nenormalni pl po izlasku iz blokova,i više bi vam on možda pasao od bartona iako will je rekao bih bolji igrač. gordon i ross bi bio dobrodošao paket,no vi ste imali harrisa,granta,craiga,godinu mlađeg millsapa lani i preklani u playoffu,a sad ste janko tanki za match upove sa kawhijem,georgeom,lebronom,ad,dončićem...
al zato bi vas bilo IZUZETNO gadno braniti ikome. Toliko je mogućnosti s Gordonom koji je all-rounder ko Draymond u nekim segmentima masu neiskusniji i zeleniji,no u nečem i jači, a Ross ako trpa s Vučevićem,uz jačeg imenjaka bi trebao i jače,efikasnije. Braniti te cutove MPJ,Rossa,Gordona,Jamala s Jokerom na elbowu,handoff,5 out itd.
Navijam da se pojačate mada skeptičan sam nakon što je karnisovas ošo da ćete u kontinuitetu donositi pravodobone poteze.
[Fischer] The San Antonio Spurs have made it clear that LaMarcus Aldridge and DeMar DeRozan are available via trade, according to league ****.
[Fischer] Both Los Angeles teams and Philadelphia have expressed interest in George Hill, according to league ****.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trey Lyles is interested in a change of scenery, per @JakeLFischer
Je li ikad vise igraca izrazilo zelju za napustanjem ekipe u odnosu na ovu sezonu...
Cini mi se da ja i Clutch najvise pratimo ovo oko tradeova, meni to najzanimljiviji dio pored POa, a naviknes se kad ti ekipa nije u POu xD
Je li ikad vise igraca izrazilo zelju za napustanjem ekipe u odnosu na ovu sezonu...
Cini mi se da ja i Clutch najvise pratimo ovo oko tradeova, meni to najzanimljiviji dio pored POa, a naviknes se kad ti ekipa nije u POu xD
The Toronto Raptors fined star forward Pascal Siakam $50,000 after directing several heated choice words toward head coach Nick Nurse after Sunday's loss in Cleveland, **** tell @TheAthletic @Stadium.
Mogo bi i on da leti uskoro
Mogo bi i on da leti uskoro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.