FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@bodi123 Potpuno si upravu, to i ja cijelo vrijeme govorim. Bez Tine na terenu ove polusezone igralo se ocajno, u velikom dijelu tog vremena Pejovic nije znao kako iznijeti loptu sa nase polovine i uvijek je vracao prema golmanu na ispucavanje, a kada bi odlucio napraviti pas prema naprijed grijesio je. Tino odradjiva svoj posao, posao koji najbolje zna, problem je sto dalje nema ko da odigra. Mozda kad bi se pruzila prilika Mustedanagicu bi i imao ko odigrati.
Varesanovic je povrijedio ligament patele, sto je mozda i najbolje moguce sto se moglo desiti. Mjesec do mjesec i pol dana pauze.
Varesanovic je povrijedio ligament patele, sto je mozda i najbolje moguce sto se moglo desiti. Mjesec do mjesec i pol dana pauze.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:45Pa dobro, ne mora značit. SD može dovest vrhunskog igrača koji se jednostavno ne uklopi, ne ide ga, bude promašaj. Zamisli da sutra dođe Ibišević ili Hajrović, mi se nafuramo, lik zabije jedan gol do kraja. I to se dešava, ne samo nama nego svima. Nama češće nego velikim klubovima, jer mi nemamo skauting. Nema ko gledat igrače, uzet zabilješke i poslat ih treneru. Nama je Čala preporučio Čatakovića, vidio čovjek da u malom ima nešta i ubacio ga u FKS. Nama trebaju ljudi, plaćeni skauti a ne prijatelji kluba, koji će tako gledat igrače u BiH i u regionu. Ovako dovodiš na osnovu imena, historije, konekcija nekih... Oremuš došao kao konekcija Hadžića u Izraelu. Kad je Oremuš igrao na vrhuncu karijere, mi se yebavali sa dugovima i bili pred gašenjem, Hadžija igrao za Olimpik, vraga je iko gledao Mirka kako trči u Hajduku. Gledaš youtube klipove, malo transfermarket, i na osnovu toga dovedeš igrača.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:18kad napadas ili kritikujes TSS,Oremusa onda kritikujes one koji su zaduzeni za transfere tih igraca u FKS (SD i SŠ)
kad hvalis TSS i Oremusa onda hvalis rad SD i SŠ
niti jedan igrac nije dosao u FKS jer je prisilio nekog
za sve dobro u zadnje 2-3 godine zasluzni su SD,Husref i Marinovic
Za sve lose u zadnje 2-3 godine krivi su SD,Husref i Marinovic.
Igraci su tu jer ih je neko "skautirao" Šišic,Cruz, Zinedin ....
Koji si Ti mangup informisani

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 mar 2021, 09:49Meni je ovo sa njihovim platama cirkus. Ne moraš igrati nikako, a ogromne cifre uzimaš. Tako da ih boli uho hoće li dobiti ili neće.
Ja bi stavio premije 1000KM svaka pobjeda za prvih 11,
500KM oni koji uđu sa klupe i 200 oni koji su na klupi. Derbi staviti duplo i onu tekmu kad se lomi prvenstvo. Stavio bi da je 3000KM najveća plata igraču. Pa po kvalitetu odrediti.
Mislim da bi na mjesečnom nivou dobili 4000-5000KM na platu i to moraju gristi da zarade, a ne ovako. Vezali se ugovorom i mozak na pašu. Previsoke su im plate za ono što pružaju na terenu.

Ljudi koji igraju za FCS su u rangu kasirki Binga !! Imamo par momaka Mali Pape i Mesanovic u rangu malo jaceg baustelca. Namjerno ne koristim izraz fudbaleri. Fudbaler kad platu dobije,ljudima srce zatrokira,zene gube menstruaciju,djeci se usta iskrive !! Zadnji fudbaler koji je igrao za Sarajevo je Elvir Baljic. Ovo je buranija ,sitno smeche !! A u odnosu na to su i rezultati !! Neko s ovim jadno placenim jadovima ,hoce grupe !!

Qurac ,sine !! Prvo pare,pa onda muzika !!
Naravno da vrijedi, ko sta ispregovara i koliko platu dogovori je do njegove vjestine pregovaranja odnosno cesce njegovog zastupnika, cim ga neko toliko placa znaci da tom poslodavcu vrijedi i da nesto ocekuje od tog uposlenika...bas ko sto neko spomenu, jbg nekog placaju za rad od doma vise nego glavnog virologa trenutno, mozda nema neke logike jbg al tako ti je to...PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 mar 2021, 11:52Jel i jedan vrijedi 10 000 eura mjesečno?
Ljudi rade ogroman teretli posao za 600KM danas. Kakvi igrači kakve pi... materine i tolike plate.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mesanovicu plata 240 k km godisnje
Susicu 280 k kmmjesecno
Zidana samo ostetu smo platili 360 k km nek mu je plata 60 k km gidisnje
Ovo pokazuje da se ima para samo nisu izkoristene kako treba..
Za ovu lovu sto smo dali za ZIDANA i susiva mogli smo divest spica nivou HAJROVICA
Ko god kaze da je SUSIC majstor i da je u nasem dresu pokazao kvalitet on o fudbalu pojma nema. Pisao sam prije godinu i opet cu reci SUSIC je doveden vjerovatno da preko njega isplate neke dugove Safetu (ili da mu se na neki nacin zahvali klub) i Susic po isteku ugovora sa FK SARAJEVOM zavrsava karijeru
Gavric je za Susica Mendijeta
560 k km za 2 godine ugovora nije malo za CZ a ne nas.
Ljudi nama nudili 350 k € za kovacevica koji je pod ugovorom jos 2.5 godine..
Zidan to je najveca fula u HISTORI premijer lige, ili je neki tak u pitanju..
Susicu 280 k kmmjesecno
Zidana samo ostetu smo platili 360 k km nek mu je plata 60 k km gidisnje
Ovo pokazuje da se ima para samo nisu izkoristene kako treba..
Za ovu lovu sto smo dali za ZIDANA i susiva mogli smo divest spica nivou HAJROVICA
Ko god kaze da je SUSIC majstor i da je u nasem dresu pokazao kvalitet on o fudbalu pojma nema. Pisao sam prije godinu i opet cu reci SUSIC je doveden vjerovatno da preko njega isplate neke dugove Safetu (ili da mu se na neki nacin zahvali klub) i Susic po isteku ugovora sa FK SARAJEVOM zavrsava karijeru
Gavric je za Susica Mendijeta
560 k km za 2 godine ugovora nije malo za CZ a ne nas.
Ljudi nama nudili 350 k € za kovacevica koji je pod ugovorom jos 2.5 godine..
Zidan to je najveca fula u HISTORI premijer lige, ili je neki tak u pitanju..
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prije bih rekao Minanda iz ML.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 23 mar 2021, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
To i ja kažem, greška je velika što najviše para uzima CMF koji je samo kec na desetku kad imaš formiranu prednju liniju. Kad nemaš, što ti kažeš, ni Xavi ne bi pomogao.bodi123 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:59To i jeste suština, i sve je tačno, ali se izvlači pogrešan zaključak. Ne može se onda srati po njemu i pričati da je bezveze igrač, razočaranje i promašaj kad radi onaj posao za koji je doveden i plaćen. Nije doveden da zabije 10 golova i podijeli toliko asistencija. Greška je u selekciji ekipe, u tome što ti najplaćeniji igrač nije ofanzivac kao u 90% ekipa na dunjaluku nego vezni igrač.skoroalen je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:17@Bodi123 ma razumijem ja tebe, negdje ispod površine se osjeti taj uticaj na terenu. Al moj problem je što je to ispod površine. Laički rečeno, ugradiš 16 GB RAMa u pentium 4 iz 2006. godine. Jesi ti uložio nešta u njega, al ništa aman nisi postigao. Ja bih sad dao Tinu za, recimo, Crnkića i Hiroša. Ili Zakarića i Zilkića. Dva "jeftinija" rješenja koja bi dala dosta vidljiviji doprinos. A igrača kao TSS dovest kad nam ofanzivna četvorka bude daleko najbolja u ligi, pa imaš yebenog CMFa kao šlag na torti. Mi trenutno imamo slabiju ofanzivnu četvorku od Borca, Tuzle i možda Zrinjskog.
A garantujem ti životom, a znaš i sam jer si pametan dečko... da kad bi sutra doveli Xavija, dali mu 10 miliona i zamijenili ga s Tinom da bi se malo toga šta promijenilo na bolje(akcenat na nemoći napadačke linije, ne poredim njih dva). Nakon 2 mjeseca raja bi pisala kako je Xavi promašaj samo zato što nemamo prednje osovine u ekipi. Šta ti znači 200 pasova s 98% uspješnosti ako te pasove kupe Hebibović, Handžić, Zinedin il ko već... sve u svemu poenta je jasna. Vezni igrači ne mogu vući ekipu, nigdje na svijetu, sve da su najbolji i najskuplji.
Mah... uglavnom bili smo na baš dobrom putu, izgradili ekipu koja je imala glavu i rep, kvalitet i šampionski gen... i sve što je trebalo je probati sačuvati to i dodati fasadu s jednim Mešanovićem. Ekipa s Tatarom, Rahmanovićem, Mešanovićem, Fanimom, te iza Sušićem i Djokanovićem - perverzija čista i nešto s čime bi grupe bile realne.
Ovako smo 3 koraka nazad se vratili, i sad se krpi kako znaš i umiješ, pa ćemo za 3 mjeseca praviti rezove i nadam se restart. Da ne bude pa nismo mogli zadržati igrače koji žele ići, ok nismo, ali su se onda trebale dovesti adekvatne zamjene, a nismo doveli ništa ni za Tatara ni za Rahmanovića. Svi problemi s kojima se suočavamo ovo proljeće su isključivo zbog nedostatka dva reprezentativca i ujedno najbolja igrača lige, apsolutno ništa drugo.

@Samozdravlje i ja bih volio da znam što se Zinedinu ne pruži prilika. Al baš prilika, 90 min, dvije-tri tekme... U 15 min kad juriš rezultat bez strategije ti ne bi pomogao ni Di Maria. Ako se gleda učinak na treningu i na osnovu toga se određuje prva postava, mora da je Hebibović na treningu k'o Robben a Hodžić k'o Chilwell. Nemam drugog objašnjenja kako skupljaju ovolike minute a neki momci nikako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Niko ne valja, samo je adzija dobar
Nama ocajnicki treba ofanzivni vezni, krilo manje vise mislim da su Mesanovica tu planirali a Borisa u spic, ili ako ce vec Mesa ici iza Borisa jos jedno lijevo krilo, molim Boga da vise nikad u zivotu necu morati gledati Hebiba na toj poziciji.
-
- Kontakt:
Postao/la Inijesta » 14 jan 2020, 21:47
Za Oremusa mogao bi nekako i progutat pricu da ce pokazati kvalitet( iako ja licno u to ne vjerujem ni 1%) ali da ce nam Sabanovic biti opcija za beka e to nikako, taj fudbalski idiot je uz Mustafica najvise prilika imo za dokazivanje a dokazo je da je igrac za doboj kaknja, on sto nam je yebo majku i to 3-4 derbija nije dosad niko
Volim citati stare postove
, najbolje tek slijedi.
BRAVO @Inijesta
Za Oremusa mogao bi nekako i progutat pricu da ce pokazati kvalitet( iako ja licno u to ne vjerujem ni 1%) ali da ce nam Sabanovic biti opcija za beka e to nikako, taj fudbalski idiot je uz Mustafica najvise prilika imo za dokazivanje a dokazo je da je igrac za doboj kaknja, on sto nam je yebo majku i to 3-4 derbija nije dosad niko
Volim citati stare postove

BRAVO @Inijesta

-
- Kontakt:
Vinko bezmudi ziheras, nikakav njegov rukopis se jos ne vidi...
To sto ranije nije otjeran nek se Amaru i benjaminu zahvali
hadzija neznalica, prevarant, amater
Mozel vako
Necu ja da trosim vise od pet slova za ove neznalice,
a neandertalac te pravio, vjeruj mi

To sto ranije nije otjeran nek se Amaru i benjaminu zahvali
hadzija neznalica, prevarant, amater
Mozel vako

Necu ja da trosim vise od pet slova za ove neznalice,
a neandertalac te pravio, vjeruj mi

Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 23 mar 2021, 18:46, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jan 2020, 23:11
Napapijri je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:08
Mustedanagic nece doci, Sparta ne zeli da snosi dio plate na posudbi, a nasi naravno nemaju pare da pokriju platu momku. Idemo dalje, jos jedan manje.
Nemas ti blage veze..Sve ti lafo znas a ustvari samo bubas gluposti...
AKO VAS NERVIRAM JAVITE U PP.
Napapijri je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:08
Mustedanagic nece doci, Sparta ne zeli da snosi dio plate na posudbi, a nasi naravno nemaju pare da pokriju platu momku. Idemo dalje, jos jedan manje.
Nemas ti blage veze..Sve ti lafo znas a ustvari samo bubas gluposti...
AKO VAS NERVIRAM JAVITE U PP.

-
- Kontakt:
Za castiti si. Mustuluk vrijedan penzije. Samo da COVID prodje

Covjek sa Zrinjskim osvoji dva puta uzastopno titulu, na putu je bio da uzme i trecu titiulu ali je preuzeo mladu repku ali je ostavio Zrinjski na 1 mjestu i tada je Baka dosao i osvojili su. Rezultat koji je ostvario sa nama i koji ostvaruje necu ni komentarisat. I onda forumski strucnjaci pisu kako je ziheras, neznalica, bla bla blaaa, koji ste vi pokemoni od navijaca... 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 mar 2021, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Za castiti si. Mustuluk vrijedan penzije. Samo da COVID prodje

-
- Kontakt:
Prelistaj postove moje hebo te doticni
A mi ako ovako nastavimo mogli bi narednih godina doticnom u djale gledat
A mi ako ovako nastavimo mogli bi narednih godina doticnom u djale gledat
Mogao bi on, već polovinom aprila biti u konkurenciji.
Trenutno korisnika/ca: ledesma, mosarajvosa83, Paromlinac i 56 gostiju.