Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Hurem brat pozitivni i kulturni ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa i ti pises na pdf-u.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Najjaci su ovi sto jedva cekaju poraz nase repke, koji pakasi ja nmg da vjerujem.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja imam drugačiju viziju, ali bih i ovu potpisao bez dileme.

"We need to suffer. And we need to fight."
Dobijaju nas skijaši lagano.
Sve je do atmosfere

Tuta nastavlja gdje je princ stao
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Piksijevu i Dalicevu konferenciju mozes pogledat po 20 min, a kod nas dvije slike i par rijeci o atmosferi i o tome da se ocukuju bolji rezultati 
Ili smo Lihtenstajn pa nema nista, ili ne mogu naci.

Ili smo Lihtenstajn pa nema nista, ili ne mogu naci.
BašČelik!
https://sportsport.ba/fudbal/bih-helsin ... ing/394623
Jesul ovo ovi u svjetlijim trenerkama prvi tim.
Sehic, Kolasinac, Sanicanin, Ahmedhodzic, Pjanic, Loncar, Cimirot, Krunic, Menalo..i vjerovatno jos na taj tim Dzeko i Cipetic
Jesul ovo ovi u svjetlijim trenerkama prvi tim.
Sehic, Kolasinac, Sanicanin, Ahmedhodzic, Pjanic, Loncar, Cimirot, Krunic, Menalo..i vjerovatno jos na taj tim Dzeko i Cipetic

BašČelik!
Šeha
Kolašinac-Anel-Hadžikaduna-Todor
Cimirot-Pjanić-Gojak
Krunić-Džeko-Stevanović

"We need to suffer. And we need to fight."
Poceli su, ono u fazonu je li ovo sastav i naveli 13 igraca, provjereno znaju da ce mozda ovaj mozda onaj igrati majke im se najbm treba samo jos bhfudddbal ba da izleti s provjerenim sastavom i profuliPrema onome što se zasad zna, naš sastav mogao bi izgledati ovako:
Šehić, Todorović, Kolašinac, Hadžikadunić (Saničanin), Ahmedhodžić, Cimirot, Pjanić, Krunić, Gojak, Duljević, Džeko.
Kako smo uspjeli saznati, Petev u opticaju za početni sastav ima i Ermedina Demirovića koji igra jako dobro za ekipu Freiburga u Bundesligi ove sezone.
Nemoj to javno objavljivati, selektor Finske Kanerva čita.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa što Krunića na krilo ?

Stoperski tandem jest bolji, iz ragzloga sto se momci poznaju i vec su igrali zajedno. Ali opet mislim da ce Petev prije Saničanina staviti.
Pa eto, umjesto Gojaka Cimi ili Hadžiahmetovic.
Stavio sam Gojaka jer po onome sto oni igraju u Torinu on je taj igrač koji igra uz registu u veznom redu. Ili se bar trudi da igra.

Sehic
Todorovic(Moj izbor bi bio Gazibegovic)- Anel-Denis- Kolasinac (Sa Seom bi posebno razgovarao da se koncentrise na odbranu)
Cimirot-Pjanic
Stevanovic- Krunic(sloboda kretanja)- Menalo
Demirovic
Todorovic(Moj izbor bi bio Gazibegovic)- Anel-Denis- Kolasinac (Sa Seom bi posebno razgovarao da se koncentrise na odbranu)
Cimirot-Pjanic
Stevanovic- Krunic(sloboda kretanja)- Menalo
Demirovic
-
- Kontakt:
ima li gdje da se pogleda danasnja pres konferencija??
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑23 mar 2021, 20:10ima li gdje da se pogleda danasnja pres konferencija??
- Beduin
- Kontakt:
Makar nazor da se ugura Gojak, pa i na krilo, kad mu vec nema Are. I onda kad zbog tih improvizacija cijeli tim bude ispod nivoa, onda ne valja ni Krunic , ne valja ni Cimi i tako dalje...Sheyi je napisao/la: ↑23 mar 2021, 19:19Poceli su, ono u fazonu je li ovo sastav i naveli 13 igraca, provjereno znaju da ce mozda ovaj mozda onaj igrati majke im se najbm treba samo jos bhfudddbal ba da izleti s provjerenim sastavom i profuliPrema onome što se zasad zna, naš sastav mogao bi izgledati ovako:
Šehić, Todorović, Kolašinac, Hadžikadunić (Saničanin), Ahmedhodžić, Cimirot, Pjanić, Krunić, Gojak, Duljević, Džeko.
Kako smo uspjeli saznati, Petev u opticaju za početni sastav ima i Ermedina Demirovića koji igra jako dobro za ekipu Freiburga u Bundesligi ove sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.