NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Cacok je najgori igrac koji je ikad zaigrao za Lakerse.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- OldFashioned
- Kontakt:
Šaljemo Finca, ne tražimo ništa.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kojom lakoćom Jokić dolazi do poena, kao da igra basket na ulici sa amaterima.Izgleda i večeras TD.Samo Denver očajno treba jedan dobar trejd ukoliko želi pokušati bar izjednačiti prošlosezonsko konferencijsko finale.
Herisa i Bartona pokušati trejdovati u paketu.
Herisa i Bartona pokušati trejdovati u paketu.
Mens sana in corpore sano.
Tesko je gledat ove Lakerse ali jbga sta je tu je
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Lakers vs Warriors play-inKerr says Steph Curry will be out at least another week.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Kako se Bronove ekipe uvijek raspadnu kad njega nema.
Ingram pokazuje zasto ga hvalim.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Gsw bolji bez smrde
Vrlo moguc scenario,ne znam do kad je Davis out,ukoliko im se on vrati ubrzo moglo bi se ovo malo popraviti, inace iduce 4 tekme idu na istocnu obalu, Phila,Cleavland,Orlando i Milvoki,rekak bi jedino su favoriti protiv CleavlandaStevieFranchise je napisao/la: ↑24 mar 2021, 01:54Lakers vs Warriors play-inKerr says Steph Curry will be out at least another week.![]()
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Danny Ainge napravio trejd... dalje o stvarima koje se nikad nisu desile poslušajte u nastavku
- BuffonGigi
- Kontakt:
Lakersi u ovom sastavu nisu favoriti ni protiv koga. Maksimalno sto mogu izvuci s ovog puta je 1:3, i to ako ih sut prosere u nekoj utakmici.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 05:38Vrlo moguc scenario,ne znam do kad je Davis out,ukoliko im se on vrati ubrzo moglo bi se ovo malo popraviti, inace iduce 4 tekme idu na istocnu obalu, Phila,Cleavland,Orlando i Milvoki,rekak bi jedino su favoriti protiv CleavlandaStevieFranchise je napisao/la: ↑24 mar 2021, 01:54Lakers vs Warriors play-inKerr says Steph Curry will be out at least another week.![]()
Inace, ja ne znam sta se ovo desi s KCP-em u pojedinim dijelovima RS, i ako ovo namjerno radi, tj ako se cuva, ne znam za sta se cuva. Nastave li on i Kuzma ovako u napadu, Lakersi PO nece vidjeti ove sezone. Svi su oni igracine kad je Lebron tu, cim ga nema, lopta im ispada iz ruku, bazen pogoditi ne moze niko. Cast Harellu koji daje svoje, ali ovo ostalo je Boze sacuvaj. Ni jednog igraca mi ne bi bilo zao u trejdu...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Definitivno nema jaceg trenera u ligi od Stottsa.Covjeku se fakticki usljed povreda roster "prosirio" sam od sebe.Momci igrali odlicno, dobijali tekme. Vrati se par povrijedjenih i bum, lik opet rotira 8, u vrh glave 9 igraca.
Svaka godine ubije Lillarda i CJa minutama do POa.
Lijepo to Brada hendla, procentualno jedna od najgorih sezona 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zato 17 asistencija kad šut ne ide. Pikado
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa sta sam ja rekao nego da su jednu mozda favoriti jel to tvojih 1-3??BuffonGigi je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:49Lakersi u ovom sastavu nisu favoriti ni protiv koga. Maksimalno sto mogu izvuci s ovog puta je 1:3, i to ako ih sut prosere u nekoj utakmici.
Inace, ja ne znam sta se ovo desi s KCP-em u pojedinim dijelovima RS, i ako ovo namjerno radi, tj ako se cuva, ne znam za sta se cuva. Nastave li on i Kuzma ovako u napadu, Lakersi PO nece vidjeti ove sezone. Svi su oni igracine kad je Lebron tu, cim ga nema, lopta im ispada iz ruku, bazen pogoditi ne moze niko. Cast Harellu koji daje svoje, ali ovo ostalo je Boze sacuvaj. Ni jednog igraca mi ne bi bilo zao u trejdu...
Za ovaj tvoj drugi dio,neki dan si u zvijezde kovao KCP-a i o nekim factima nam ovdje govorio dok smo ti se smijali,ne znam sto sad sam sebe pobijas
pocelo se pisati da ce dobiti otkaz na kraju sezone, ako ekipa ne popravi odbranu, a sigurno neceNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:51Definitivno nema jaceg trenera u ligi od Stottsa.Covjeku se fakticki usljed povreda roster "prosirio" sam od sebe.Momci igrali odlicno, dobijali tekme. Vrati se par povrijedjenih i bum, lik opet rotira 8, u vrh glave 9 igraca. :rol: :rol:
k tome, ocekujem da izgubimo u prvoj rundi playoff-a, sto bi stotts-a trebalo pogurati ka otkazu
problem je sto ga igraci vole, pogotovo dame i cj mccollum, dobro tretira igrace, a pogotovo njih dvojica imaju svu mogucu slobodu
To ti je Malone sindrom, povrijedi se Barton/Millsap, svi dobiju minute, igra onaj ko u toj ukamici pokaze da je bolji matchup, malo kao i Malone trenira... Vrati se Millsap/Barton, aj ti na klupu koliko god da si dobro igrao dok su ovi bili povrijedjeni, moze Barton igrati 40mpg na 1 2 3 pa i 4 ako zatreba...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:51Definitivno nema jaceg trenera u ligi od Stottsa.Covjeku se fakticki usljed povreda roster "prosirio" sam od sebe.Momci igrali odlicno, dobijali tekme. Vrati se par povrijedjenih i bum, lik opet rotira 8, u vrh glave 9 igraca.![]()
![]()
P. S Jokic MVP
klada, sto je jos gore ne smiju ga dirati jer ce Kyrie opet uzeti bolovanje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kad je deadline po nasem vremenu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.