https://steamdb.info/app/1293830/
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Vidi fakat. Još smješnije što je 60 dolara, a 70 eura.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
imaju Ameri poreze na tu cijenu ali svakako bolje prodju nego EU
Jel Bosna jedina drzava za koju nemaju prilagodjene cijene?
nije, skoro citava Evropa ima ovu istu cijenu bez obzira na kupovnu moc sto je glupost
Pokemoni po 20-60k se prodaju, sealed. Isto tako druge igre tipa PS2 (manje cijene, par hiljada eura), dobar biznis. Šteta što sam sve igre raspakovao, ne može čovjek duplo uzeti i sačuvati.
Nego analziram malo ove cijene, i gledam Amigu Commodore, slabe cijene, s obzirom da se radi o pc-u, konzolu, kako hočete staru preko 30 godina
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... mmodore+64
Imam i monitor još, miš, joystick, vjerovatno bi to mogao prodati za lijepu sumu. S tim da mi je kabal oštećen, ali može se namjestiti, plus imam preko 100tinjak disketa.
Nego analziram malo ove cijene, i gledam Amigu Commodore, slabe cijene, s obzirom da se radi o pc-u, konzolu, kako hočete staru preko 30 godina
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... mmodore+64
Imam i monitor još, miš, joystick, vjerovatno bi to mogao prodati za lijepu sumu. S tim da mi je kabal oštećen, ali može se namjestiti, plus imam preko 100tinjak disketa.
Ko ima viska memorije na disku, krekovana je i Vallhala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A šta će ovi što nemaju viška memorije?
Remember, remember the 5th of November.
Kupis na Instant Gamingu, ukucas code i uzivaj.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ima li ljubitelja football managera? Postoji li nasa liga za download da su kolko tolko noviji transferi urađeni? Ne ocekujem nista posebno, znam da ce se nakon par sezona milijarda bugova pojavit, al eto da se par sezona odigra
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sutra cu ti upload svoju ligu. Malo sam doradio pravila i ostalo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 00:27Ima li ljubitelja football managera? Postoji li nasa liga za download da su kolko tolko noviji transferi urađeni? Ne ocekujem nista posebno, znam da ce se nakon par sezona milijarda bugova pojavit, al eto da se par sezona odigra
Bio je link na Esport, pa sam izbrisao jer je imao bug sa kupom.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hvala legendoGracanicaAA je napisao/la: ↑16 apr 2021, 00:29Sutra cu ti upload svoju ligu. Malo sam doradio pravila i ostalo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 00:27Ima li ljubitelja football managera? Postoji li nasa liga za download da su kolko tolko noviji transferi urađeni? Ne ocekujem nista posebno, znam da ce se nakon par sezona milijarda bugova pojavit, al eto da se par sezona odigra
Bio je link na Esport, pa sam izbrisao jer je imao bug sa kupom.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Nisam mogao prije jbg. fm21 je u pitanju. 2020 ulazimo u EU, a od 21 prestaje vaziti pravila za strance.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 00:31Hvala legendoGracanicaAA je napisao/la: ↑16 apr 2021, 00:29Sutra cu ti upload svoju ligu. Malo sam doradio pravila i ostalo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 00:27Ima li ljubitelja football managera? Postoji li nasa liga za download da su kolko tolko noviji transferi urađeni? Ne ocekujem nista posebno, znam da ce se nakon par sezona milijarda bugova pojavit, al eto da se par sezona odigra
Bio je link na Esport, pa sam izbrisao jer je imao bug sa kupom.![]()
Liga:
- tutankamon1905
- Kontakt:
GracanicaAA je napisao/la: ↑16 apr 2021, 15:30Nisam mogao prije jbg. fm21 je u pitanju. 2020 ulazimo u EU, a od 21 prestaje vaziti pravila za strance.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 00:31Hvala legendoGracanicaAA je napisao/la: ↑16 apr 2021, 00:29
Sutra cu ti upload svoju ligu. Malo sam doradio pravila i ostalo.
Bio je link na Esport, pa sam izbrisao jer je imao bug sa kupom.![]()
Liga:Evo vam logo za klubove.
Dresovi za PL.
-
Nerminovic
- Kontakt:
@miki_92
Dobio sam poziv da igram za Dansku repku u ovom FIBA turniru, NBA2K edition
ko bi rekao da cu postati Esport pro u 2Ku 
Dobio sam poziv da igram za Dansku repku u ovom FIBA turniru, NBA2K edition
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
sljedeca stanica 2K League draftNerminovic je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:53@miki_92
Dobio sam poziv da igram za Dansku repku u ovom FIBA turniru, NBA2K editionko bi rekao da cu postati Esport pro u 2Ku
![]()
bas igras 2K21, od nje su haman svi digli ruke koliko je losa
-
Nerminovic
- Kontakt:
Brate vjeruj mi da je ne igram niti sam je igrao i jednom, prestao sam igrati oko 2K20 jer je igrica totalno sranje ali su me pak zvali da igrammiki_92 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:00sljedeca stanica 2K League draftNerminovic je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:53@miki_92
Dobio sam poziv da igram za Dansku repku u ovom FIBA turniru, NBA2K editionko bi rekao da cu postati Esport pro u 2Ku
![]()
![]()
bas igras 2K21, od nje su haman svi digli ruke koliko je losa
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima li igdje skinuti neki stariji PES?
Nasao mi malac na ormaru dzojstik, pa navro da igra fudbala i Pjanica...
Pa da mu instaliram na laptopu
Nasao mi malac na ormaru dzojstik, pa navro da igra fudbala i Pjanica...
Pa da mu instaliram na laptopu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 5 gostiju.