Ima Hrvatski.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Hvala na odgovoru
Onda ga moram aktivirati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Imas i skinuti hrvatski full sezonu na titlovi.com
kad Valteri govori da zeli titulu
gluma na nivou Krim tim 2
gluma na nivou Krim tim 2
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ja sam stigao do trece epizode, prica kako je namjerno dao zavjetrinu Maxu u Sochiju da bi startao treci jer je tako lakse napasti na startu trke
zaj3ban Valteri
zaj3ban Valteri
Don't believe the hype.
otisao da pisam mrsko mi bilo pauzirati vracam se kad Valteri s onim likom u sauniakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:26i ja sam stigao do trece epizode, prica kako je namjerno dao zavjetrinu Maxu u Sochiju da bi startao treci jer je tako lakse napasti na startu trke
zaj3ban Valteri![]()
kontam jel ovo Drive to survive ili Brokeback Mountain
- akisarajevo92
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:57otisao da pisam mrsko mi bilo pauzirati vracam se kad Valteri s onim likom u sauniakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:26i ja sam stigao do trece epizode, prica kako je namjerno dao zavjetrinu Maxu u Sochiju da bi startao treci jer je tako lakse napasti na startu trke
zaj3ban Valteri![]()
kontam jel ovo Drive to survive ili Brokeback Mountain![]()
Don't believe the hype.
Tek vako vidis koliko se toga desava iza zavjese ... Bottasa bas ono ponizavaju u Mercedesu ...vaznije se zaliti na odluku da kazne Hamiltona nego cestitati Bottasu ... Tek sad svatas sta je Rosberg uradio i svaka mu cast ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:26i ja sam stigao do trece epizode, prica kako je namjerno dao zavjetrinu Maxu u Sochiju da bi startao treci jer je tako lakse napasti na startu trke
zaj3ban Valteri![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lik 5 godina vozi najbolji bolid u historiji sporta, iako je talentom daleko od tog nivoa, baš ga ponižavaju 
Kakve to veze ima s ovim sto sam napisao ..ako si gledao seriju , nakon pobjede nigdje ni jednog mehanicara da mu cestita ... Bas ono da se osjetis nevaznim ...
I ona kuja u Ferrariu je odvratna ... Bas ono odvratna
I ona kuja u Ferrariu je odvratna ... Bas ono odvratna
kako ti se svidja ovaj njegov pokusaj glume u DTSDonnie Darko je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:56Lik 5 godina vozi najbolji bolid u historiji sporta, iako je talentom daleko od tog nivoa, baš ga ponižavaju![]()
Kazu Max spreman za titulu 
Ja kazem sta pricaju na osnovu testiranja ... da Red bull i Max izgledaju spremno da od pocetka budu konkurentni jer upravo mecedes nije izgledao kao do sad ...jedino ako nisu sandbagovali
i ti vjeruješ u to
pa svake sezone ista priča, mora se nekako prodati proizvod i stvoriti vjestačko uzbudjenje
realnost je da postoji Formula Mercedes i ostali
pa svake sezone ista priča, mora se nekako prodati proizvod i stvoriti vjestačko uzbudjenje
realnost je da postoji Formula Mercedes i ostali
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu sandbagovali, imali su probleme koje će riješiti.
2019. ili 2018., ne sjećam se, bila identična priča, Ferrari ih podero na testiranju, naložili se ljudi, i onda prizemljenje.
Samo je prošle godine Mercedes bio optimističan na testovima, i to samo jer su flexali sa uvođenjem DAS-a.
Pa 2019 Ferrari je imao relane sanse da osvoji da se nije Vettel usro u Njemackoj ... Red bullu uvijek fali dobar pocetak , jer kasnije postanu poprilicno konkurenti
- Donnie Darko
- Kontakt:
Postanu konkurentni zato što Mercedes prekine razvoj bolida sredinom sezone i fokusiraju se na sljedeću sezonu.
2019. je Ferrari imao šanse jer su varali. Red Bull neće imati taj luksuz.
Njemačka i Seb je bilo 2018. Ne vjerujem da Red Bull može dostići nivo na kojem je Ferrari bio 2017. i 2018.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Red Bull ce ove godine biti konkurentan od starta i to je velika razlika. Svake godine do ove su imali nekih problema na testiranju a sada su isti nestali. Ne kazem da ce uzeti titulu Mercu, ali siguran sam da ce razlika biti mnogo manja nego prethodne 2 godineDonnie Darko je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:17Postanu konkurentni zato što Mercedes prekine razvoj bolida sredinom sezone i fokusiraju se na sljedeću sezonu.
2019. je Ferrari imao šanse jer su varali. Red Bull neće imati taj luksuz.
Njemačka i Seb je bilo 2018.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.