BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Bosniatennis
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Da li neio zna da li je Dzumi upao kao LL,ima li informacija?
Jeste upao je.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja ne znam gdje ste vi svi ovdje i sa portala ss.ba dosli do info da je on upao kao LL. Znaci nije on upao kao LL vec Talijan Gio
Tacno tako. Nevjerovatno je kako su jos neki portali objavili da je Damir upao kao LL, a samo su mogli otici na zvanicnu stranu ATP-a i vidjeti da ga nema u konacnom zrijebu. A iskreno, nije ni zasluzio. Godinu i po bez pobjede na touru
Evo ne znam,danas zivimo u svijetu kad ti je svaka info na dohvat ruke,u par klikova dodjes do svega. I onda ovdje pisu clanke jos,a pisu neistine.
Naravno da Damir nije zasluzio i meni je drago da nije upao,dok je god on po Beogradu nema od njega nista.
Vjerovatno na osnovu toga sto je Murray otkazao, a Damir kao 3. nosioc bio prvi na listi za upadanje kao LL.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
ne treba da upada na taj nacin, nekoliko puta do sada je 'namjerno' gubio u zadnjim kolima kvala.
mora jednom i ofulati, sad je mozda bilo i najbitnije.
meni samo nije jasno, eno i u zadnjem intervjuu spominje kako ima igru i kako je za top 100 sigurno a ovamo gubi od raznih top 300 levata.
doduse, poslije zadnjeg turnira, njega treba koji mjesec na hladjenje poslati, slaba je ono kazna za onakvo kocijasko ponasanje.
hajde da danas i fatica vidimo na svojoj podlozi protiv solidnog igraca. ovaj mec bi mogao pokazati da li se od njega moze sta ocekivati na sljaci, pod uslovom da vremenski uslovi budu podnosljivi.
mora jednom i ofulati, sad je mozda bilo i najbitnije.
meni samo nije jasno, eno i u zadnjem intervjuu spominje kako ima igru i kako je za top 100 sigurno a ovamo gubi od raznih top 300 levata.
doduse, poslije zadnjeg turnira, njega treba koji mjesec na hladjenje poslati, slaba je ono kazna za onakvo kocijasko ponasanje.
hajde da danas i fatica vidimo na svojoj podlozi protiv solidnog igraca. ovaj mec bi mogao pokazati da li se od njega moze sta ocekivati na sljaci, pod uslovom da vremenski uslovi budu podnosljivi.
- NerminFatic
- Kontakt:
Potezak je engleski u ATP official rulebook i to hebe nase novinare. Nesto malo znaju pa polete zarad kojeg klika, sta njih briga kad se obrukaju kao sinoc, recimo. Ako nista, mogu bar na twitteru pratiti.
Izgubio je Damir loting od Giao i sad je next medju LL. I nije to ''da li se upisao ili ne'', pravilo je da on mora cekati sada, za to ce biti nesto i placen, izuzev ako zbog necega ne otkaze! Ne vjerujem jer je vec u minusu iz Acapulca i lova se topi pomalo. No, ako se zna format mastersa u Miami nije nemoguce da opet upadne, iako bih volio da se to ne desi. Nije zasluzio!
Izgubio je Damir loting od Giao i sad je next medju LL. I nije to ''da li se upisao ili ne'', pravilo je da on mora cekati sada, za to ce biti nesto i placen, izuzev ako zbog necega ne otkaze! Ne vjerujem jer je vec u minusu iz Acapulca i lova se topi pomalo. No, ako se zna format mastersa u Miami nije nemoguce da opet upadne, iako bih volio da se to ne desi. Nije zasluzio!
Prvih 6 gemova - 6 brejkova!
Moze Nerman s ovim da izadje na kraj 
Nerman uzeo brejk na 5-5 u trecem setu i servira za mec.
Pokradose ga i 6-6, idemo dalje.
Pokradose ga i 6-6, idemo dalje.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 24 mar 2021, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I na kraju će izgubiti jer je na meč loptama kreno da izmišlja toplu vodu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakav borac!!!!!!!!!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
Bosniatennis
- Kontakt:
BRAVO FATICUUU
- NerminFatic
- Kontakt:
Bravo, Nermane. Zasluzio ne jos 8 vec 100 bodova. Nakon propustene dvije mec lopte pa zaostatka 0:4 u TB, ovo je kao finale mastersa za njega. Svaka cast i sorry da nisam vjerovao u tebe. Jos one step i novi ranking karijere.

Uh, na 0-4 kontam gotovo. Bravo majstore.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nije on Damir Dzumhur!
Kakvo srce!
Bravo doktore, na jednoj nozi ga na kraju dobio.
Znao sam da se on moze nositi sa ovakvim igracima, ubijao ga je igrom Nerman, ali servis mu je ocajan i to drzi ove igrace protiv njega.
Gianessi je bio i 84. na ATP listi.
Steta sto se ide sutra odmah na Nagala, koji je tu blizu 100, jer je danas proveo vise od 3h na terenu

Kakav preokret na kraju...
@nerminfatic sta sam ti govorio?
Kakvo srce!
Znao sam da se on moze nositi sa ovakvim igracima, ubijao ga je igrom Nerman, ali servis mu je ocajan i to drzi ove igrace protiv njega.
Steta sto se ide sutra odmah na Nagala, koji je tu blizu 100, jer je danas proveo vise od 3h na terenu

@nerminfatic sta sam ti govorio?
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 24 mar 2021, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bravo Nermane, usao u TB sa 0-4, dosao do 5-5, povrijedio se i gubio 5-6 i servis talijan te uzeo oba servisa i svoj za 8-6
Bravo, Nermane
Ne znam koliko je samo ozbiljna povreda, pred kraj meca se jedva kretao
- NerminFatic
- Kontakt:
Prvi servis i nije tako los kad ga udari jace, ima i slajs servis pristojan i tu se jos moze uraditi da ima trenera, ali je problem katastrofalan drugi.forgempp je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:26Nije on Damir Dzumhur!
Kakvo srce!
@nerminfatic sta sam ti govorio?![]()
Svejedno, prvi skalp u karijeri igraca iz odabranog drustva iako je Talijan ex Top 100. Jedan Setkic u 33-oj godini ima samo trojicu, mislim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.