OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Mozda je kasnila ispisnica iz proslog kluba pa nisu stigli prijaviti ko ce ga znati
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Pobjeda! 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da su pametnije dovodili ove strance i da su bar jednog uigrali s ostatkom ekipe, bez problema bi izborili aba ligu. I Buzi se mogla naci neka uloga. Dzemic je prosle godine bio nasao, ali Nedima sad nema nigdje. Je li to ponovo povrijedjen, pa ga nema u rosteru vec nekoliko sedmica? Ova druga liga nije nikad bila losija. Bukvalno samo jedna ekipa ima neki kvalitet, ali ce oni vjerovatno i izboriti ucesce u najjacem rangu.
Je li se PO od pocetka do kraja igra samo na jednu dobijenu utakmicu?
Prije bih rekao da su se ostali u prvoj ABA izdigli, Spars je vrlo blizu ekipa tipa Krke ili Splita po kvaliteti koje imaju debelo negativan omjer kao i pola ABA1 lige.Ghuraba je napisao/la: ↑22 mar 2021, 23:29Da su pametnije dovodili ove strance i da su bar jednog uigrali s ostatkom ekipe, bez problema bi izborili aba ligu. I Buzi se mogla naci neka uloga. Dzemic je prosle godine bio nasao, ali Nedima sad nema nigdje. Je li to ponovo povrijedjen, pa ga nema u rosteru vec nekoliko sedmica? Ova druga liga nije nikad bila losija. Bukvalno samo jedna ekipa ima neki kvalitet, ali ce oni vjerovatno i izboriti ucesce u najjacem rangu.
Krka i Split su 15+ razlike jaci od Sparsa. Gegic i Kamenjas bi jedini mogli igrati u tim ekipama. Orelik bi moozda mogao na klupu, a ostali ni na klupu.
Samo +15?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jedna sigurno, druga igra na dvije pobjede sa 13. ekipom iz ABA 1.
Kontao sam da su 2 ali bice onda gadno da spars udje ali eto nadajmo se
DAS IST WALTER
I Krka bez problema 15+, generalno ako ne osvoje nemaju sta traziti u toj seriji protiv predzadnjeg tima iz ABA 1, sve su to kvalitetnije ekipe i ekipe koje iza sebe imaju sezonu protiv odlicnih protivnika.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
slazem se sa @Ghurabom u ovom slucaju u potpunosti, pametnije se MORALO pricao sam jednim momkom iz Sparsa oni su ocekivali od Pondsa nosioca igre po ucinku ravnom Kamenom.
Razlika jeste velika ljudi to je ocito, cim se krene igrati jacim tempom i ganjati rezultat primjetan je samo Kamenjas, uz ovu Kadijinu neorganizovanu igru pobjediti ekipu tipa Split, Krka, Borac je nemoguce, a tesko je ocekivati prvo mjesto tu je definitivno glavni favorit Studentski koji je ce ulaskom u ABA 1 dodatno je upropastiti.
Razlika jeste velika ljudi to je ocito, cim se krene igrati jacim tempom i ganjati rezultat primjetan je samo Kamenjas, uz ovu Kadijinu neorganizovanu igru pobjediti ekipu tipa Split, Krka, Borac je nemoguce, a tesko je ocekivati prvo mjesto tu je definitivno glavni favorit Studentski koji je ce ulaskom u ABA 1 dodatno je upropastiti.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Zaboravlja se i ne spominje Borac Banja Luka, imaju odlicnog trenera i igraju odlicno u zadnje vrijeme, a kvalitet rostera je itekako dovoljan za nesto vise u Aba 2...
Ispade da su Sparsi pogrijesili sto su pustili Kocica, koji je mogao dati solidnih 10-15 minuta kao rezerva na poziciji niskog krila. Vidio sam da je opasno pogadjao trojke sinoc, a uvijek je bio u rangu Gegica sto se tog suta s distance tice.
On i Jankovic se jos uvijek koprcaju iz te zlatne kadetske generacije, mada ne vjerujem da ce ikad dobaciti do seniorske ekipe.
Sto se tice Borce, definitivno nisu za potcjenjivanja. Ovaj Tanaskovic se bas razigrao kod njih i steta sto nije rodjen negdje u Bosni, pa da ga kaparisemo jer nam treba rezervna cetvorka (kod Srba ionako nikad nece dobiti priliku). Osim njega, ima tu jos nekoliko iskusnih kosarkasa, plus naravno Amerikanci. Na jednu utakmicu definitivno mogu svakoga dobiti.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Borac je od pocetka projektovan za nesto vise od ABA 2 lige, pratim ga licno zbog Tanaskovica i Davisa koji je u prvoj utakmici ABA 2 lige demolirao Sparse i popisao Zahu.
Jos plus vodi ih Gagi Nikolic dobar trener jos bolji covjek jedan od rijetkih pravih ljudi sto sam upoznao kroz kosarku.
Na stranu to sve ja mislim da je ovo pocetak kraja ABA lige, u prvoj ABA vec imamo FMP filijalu Zvezde cije utakmice su u najmanju ruku smijesne, jos kad udu Studentski, Borac BL, Mladost Zemun liga ce izgubiti smisao
Jos plus vodi ih Gagi Nikolic dobar trener jos bolji covjek jedan od rijetkih pravih ljudi sto sam upoznao kroz kosarku.
Na stranu to sve ja mislim da je ovo pocetak kraja ABA lige, u prvoj ABA vec imamo FMP filijalu Zvezde cije utakmice su u najmanju ruku smijesne, jos kad udu Studentski, Borac BL, Mladost Zemun liga ce izgubiti smisao
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Cekaj Jel se ABA sl sezone vraca na 12 klubova ili ostaje na 14
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.