Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dennis Hadžikadunić
Bosanska veza, Gigović jako dobar.
Tako je druže, lično mislim da je dosta kvalitetnija od turske lige i više bih volio da naši igrači idu u rusku ligu ali opet to je i pitanje njihovog individualnog kvaliteta...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 16:19Evo neko ko zna bolje, jel se meni čini ili je ova Ruska liga dobro kvalitetna?
Nevjerovatan tempo za ove dvije prosječne ekipe.
ne mozemo mi u rusiju, tamo idu hrvati, viceprvaci svijeta.Vucevich je napisao/la: ↑17 mar 2021, 19:26Tako je druže, lično mislim da je dosta kvalitetnija od turske lige i više bih volio da naši igrači idu u rusku ligu ali opet to je i pitanje njihovog individualnog kvaliteta...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 16:19Evo neko ko zna bolje, jel se meni čini ili je ova Ruska liga dobro kvalitetna?
Nevjerovatan tempo za ove dvije prosječne ekipe.
Oprosti se!
- Beduin
- Kontakt:
Veceras totalno razocarenje, smijesan ispadao u duelima sa Pukijem. Nadam se da je do pritiska i neuskustva, jer mora to daleko vise i bolje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nakon Todorovica najlošiji na terenu...uz greske u odbrani prodao je i 10 dubinskih lopti. Ne znam ko mu rece da ih on salje.
Ja jos uvijek ništa dobro kod njega nisam vidio ali hajde dat cemo mu jos vremena.
Recimo Ahmedhodzic me je odmah kupio i mislim da je trenutno 2x bolji stoper od Dennisa. S dr.strane razumijem zasto je Rus ipak poceo ovu utakmicu.
Nadam se da ce biti bolji ubuduce.
Ja jos uvijek ništa dobro kod njega nisam vidio ali hajde dat cemo mu jos vremena.
Recimo Ahmedhodzic me je odmah kupio i mislim da je trenutno 2x bolji stoper od Dennisa. S dr.strane razumijem zasto je Rus ipak poceo ovu utakmicu.
Nadam se da ce biti bolji ubuduce.
Danas losija partija svakako. Pokazao je u russiji da zna bolje. Ali ovo gdje mu je pobjegao imao je i Sanicanin. Kao i Duljevic kod gola. Jednostavno je brzi igrac od nasi. Ali svaki put kad je Pukki pobjegao, iz veznog reda nije bilo nikakavog pritiska na igraca koji salje dubinski pas. I onda je tesko tu stoperima zatvoriti igraca. Isto prije pauze gdje Pjana zajeba loptu i Pukki ide u kontru na oba stopera.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- TheTruth34
- Kontakt:
Užasan..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Opšti haos... Ne daje nikakvu sigurnost. Takav sam imao osjećaj da bi Miličević iz Sarajeva bolje reagovao u nekim situacijama. Igrač manje na terenu danas. Ne vjerujem da može biti bolji, jer je jako tanak. Ahmedhodžića staviti od prve, ko zna, možda ne bude ovako očajan.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Da ne bude da su svi negativni komentari spomenut ću ovdje Dennisovu izvrsnu dugu loptu za Džeku kod našeg gola za 2:2.
A čini mi se da je "izborio" i penal kod prvog gola. 
Loš večeras, mada dečko sigurno ima kvalitet i potencijal, ne bi već skoro dvije sezone sa 22 godine bio standardan u Rostovu u jednoj ligi koja je tu negdje, viri iza ćoška prema ligama petice po kvalitetu.
Ali recimo ono što je meni kod njega prilično uočljivo, njegov izgled i konstitucija, on meni djeluje kao da je jučer prešao iz kadeta u juniore, a ne da za par mjeseci puni 23 godine. A opet sa druge strane, ponovit ću, ruska liga je fizički zahtjevna, ne igra se tamo nimalo nježan fudbal, a on je već eto skoro dvije sezone standardan u ekipi koja pripada gornjem dijelu tabele i borbi za Europu.
Recimo taj Ahmedhodžić, iako godinu mlađi, konstitucijom djeluje mnogo ozbiljniji i robusniji nego Denis, i čini mi se i igrački kvalitetniji (makar trenutno), iako koliko me sjećanje služi prije nego što su debitovali za repku, Hadžikadunić je slovio za kvalitetnijeg igrača i jačeg talenta.
Ali recimo ono što je meni kod njega prilično uočljivo, njegov izgled i konstitucija, on meni djeluje kao da je jučer prešao iz kadeta u juniore, a ne da za par mjeseci puni 23 godine. A opet sa druge strane, ponovit ću, ruska liga je fizički zahtjevna, ne igra se tamo nimalo nježan fudbal, a on je već eto skoro dvije sezone standardan u ekipi koja pripada gornjem dijelu tabele i borbi za Europu.
Recimo taj Ahmedhodžić, iako godinu mlađi, konstitucijom djeluje mnogo ozbiljniji i robusniji nego Denis, i čini mi se i igrački kvalitetniji (makar trenutno), iako koliko me sjećanje služi prije nego što su debitovali za repku, Hadžikadunić je slovio za kvalitetnijeg igrača i jačeg talenta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Svi naši stoperi, od Šunjića do Hadžikadunića, ispadaju smiješni. Ili su oni toliko loši, ili im ostatak ekipe toliko pomaže u defanzivnom poslu da bi i Nesta djelovao nesigurno da igra za BiH.
- firefirefirely
- Kontakt:
Vjerovatno i jedno i drugo podjednako .. tesko je iz jednog uredjenog sistema igre na koji si navikao (klub), doci u repku, kao novi kolac, sa 21-22 godine, gdje realno u veznom redu svi gledaju samo prema naprijed, gdje fali discipline u defanzivi, gdje su bekovi propuh, itd.. nevezano za ovu partiju, stvarno je bio los sinoc, ali definitivno da im nije lako.. njih dvojicu treba posmatrati kao neki zalog za dalje, i dati im malo vremena jbg
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja mislim da ga je Pukkijeva brzina totalno izbacila iz takta, on je navikao igrati protiv target man-a u Rusiji. Da ne spominjem kako su vezni red preskakali kao iz šale, bio je jedan od gorih igrača sinoć ali momak je mlad i mora još dosta toga naučiti, prije svega preći na veći nivo odlaskom iz Rusije.
To je problem štopera poput Mertesackera, Christensena, moraš poziciono biti na vrhunskom nivou jer greške ne možeš nadomjestiti brzinom.
To je problem štopera poput Mertesackera, Christensena, moraš poziciono biti na vrhunskom nivou jer greške ne možeš nadomjestiti brzinom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nikakav alibi nije vezni red...ljudi su ga cisto 1na1 prolazili ko da je na terminu ...i to svaki put
=\_1921_/=
Zaboravio si negdje spomenuti hold up.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:08Ja mislim da ga je Pukkijeva brzina totalno izbacila iz takta, on je navikao igrati protiv target man-a u Rusiji. Da ne spominjem kako su vezni red preskakali kao iz šale, bio je jedan od gorih igrača sinoć ali momak je mlad i mora još dosta toga naučiti, prije svega preći na veći nivo odlaskom iz Rusije.
Pukki je prelazio sve jednog naseg kao iz sale. Dva puta Dennisa, jednom Sanicanina oba dva kad je dosla dubinska lopta iz veznog reda gdje veznjaci ne prave pritisak na protivnika koji ima loptu. I takodzer friskog Duljevica je Pukki kod gola ostavio.invincible1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:21Ma nikakav alibi nije vezni red...ljudi su ga cisto 1na1 prolazili ko da je na terminu ...i to svaki put
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pratiš moj rad, hvala, ali ko si ti?Omark je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:27Zaboravio si negdje spomenuti hold up.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:08Ja mislim da ga je Pukkijeva brzina totalno izbacila iz takta, on je navikao igrati protiv target man-a u Rusiji. Da ne spominjem kako su vezni red preskakali kao iz šale, bio je jedan od gorih igrača sinoć ali momak je mlad i mora još dosta toga naučiti, prije svega preći na veći nivo odlaskom iz Rusije.
To je problem štopera poput Mertesackera, Christensena, moraš poziciono biti na vrhunskom nivou jer greške ne možeš nadomjestiti brzinom.![]()
![]()
![]()
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Badgley, Bing [Bot], DeeWa, Goalgetter, MiranGlasnic, random11, zenica159, Zglavkar i 61 gost.