Kretenski bez obzira sto ne simpatisem Bugarina, a u studiju Cviko ...AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:00Kako seljački pristup imaju ovi novinari prema Petevu, neugodno za gledati svega mi. Pravo ono supacko zavlacenje..
Ovaj Cviko je takva papčina, ebo Guardiolu kad krene biflati..
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Zadnja izmjena: Swanfilter, dana/u 24 mar 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma katastrofa ljudi,kanta za nabijanje i nsita vise od toga

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Iskihat ćemo Ukrajinu bogami, ni pet me ne bi iznenadilo u srijedu.
Zalaganje je ok, borili su se al džaba kad ne znaju, previše smeća u ekipi. Drugo poluvrijeme je bilo dobro, Finci su centar par puta prešli svega i čista nesposobnost igrača je dovela do toga da ganjamo rezultat i spašavamo bod. Džeko najlošiji te van svake forme, bez energije i brzine.
Denis niđe veze igrač nedorastao za ovaj nivo, ispao barem 5 6 puta. Onaj iz Malmo-a je bolji, nadam se da će dobit priliku s Francuzima.
Sve u svemu, daleko smo od neke ozbiljne prijetnje za baraž, ima nekih naznaka napretka al su Ukrajinci i dalje daleko ispred po svemu.
Zalaganje je ok, borili su se al džaba kad ne znaju, previše smeća u ekipi. Drugo poluvrijeme je bilo dobro, Finci su centar par puta prešli svega i čista nesposobnost igrača je dovela do toga da ganjamo rezultat i spašavamo bod. Džeko najlošiji te van svake forme, bez energije i brzine.
Denis niđe veze igrač nedorastao za ovaj nivo, ispao barem 5 6 puta. Onaj iz Malmo-a je bolji, nadam se da će dobit priliku s Francuzima.
Sve u svemu, daleko smo od neke ozbiljne prijetnje za baraž, ima nekih naznaka napretka al su Ukrajinci i dalje daleko ispred po svemu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koji si ti retard, momak gleda utakmicu ko i svi mi od prve minute i ti ga dodjes pljuvat ovdje.
Stidi se!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kažu forumski eksperti ka.rina igrač, a ima 22 gola u fizički najtežoj ligi na svijetu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Upravo tako, Finska je pametna i moderna ekipa koja zna ganjati rezultat, problem je bio više u selekciji igrača nego u pristupu i želji, sad se nadamo nekom bodu negdje nekakoRimes87 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:55Vala, nije ovo lose. Mi nikad trcat i nismo bas posebno mogli, a ljudi su nam iz dvije kontre zavalili golove. To je vec nesto sto selektor mora uvidjeti i skontati kako da se ne desava vise. Pitanje je naravno, da li ce i da li umije. Moram priznati da smo u sustini mi diktirali tempo, onako stidljivo. Sto me je, naravno, zacudilo. Hajde, zivi bili pa vidjeli, ali nije izgledalo toliko lose. I da, Finska jeste repka ranga nase/Ukrajine. Nisu Finci bezazleni, cak naprotiv.

Drago mi je da je Petev pohvalio Demirovića za ulogu kod drugog gola.
Meni nije strašno da naši ne znaju napravit taktički faul.
Ide ćelavi drvosječa u napad, a ovi naši samo na loptu idu.
Tu ludi Spahić najviše fali. On bi ovog žutokljunca bradatog složio par puta ko metar drva i bio bi poneki penal, ali bolje i to nego primat ovakve golove.
Ide ćelavi drvosječa u napad, a ovi naši samo na loptu idu.
Tu ludi Spahić najviše fali. On bi ovog žutokljunca bradatog složio par puta ko metar drva i bio bi poneki penal, ali bolje i to nego primat ovakve golove.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 24 mar 2021, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Evo i moderatori zvanično postaju botovi i trolovi.
E jadna ova država

E jadna ova država
-
- Kontakt:
Cinjenica je, sa Pukijem u ekipi, protiv Finaca niko se nece igrati u gostima ...
Pogledati samo reakcije Todorovica i Duljevica (koji je tek ušao u igru) kod drugog gola Finske.
Lionel Pukki ih obojicu nadmudri, nadtrci i zabije gol.
Lionel Pukki ih obojicu nadmudri, nadtrci i zabije gol.
- Meraak1921
- Kontakt:
Joj Cvike HAHAHAHAHAHAHA
Realno on i ovaj Kamara su fizicki i trkacki 2 nivoa iznad svakog naseg igraca.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:04Kažu forumski eksperti ka.rina igrač, a ima 22 gola u fizički najtežoj ligi na svijetu.
- feniksptica
- Kontakt:
Koji dvolicnjaci..kao cijela odbrana u kurcu..a Sanicanin pokazo klasu vise od Denisa..al tesko je pojest svoja ****. ne moze se priznat da se pogrijesilo i to ova brigada sto je samo na temi repke i sto samo crnjaci. Kakav zivot vodite majke vam sve znate niko vam ne valja osim ako nije iz Njem il Sved
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovaj Cviko je smiješan. Došao ovdje da popljuje sve redom.
Ovakvo suđenje ne bi imali ni da je Peljto sudio, on bi nas još i osakatio.
-
- Kontakt:
Koji si ti klošarčić iz buča potokafeniksptica je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:06Koji dvolicnjaci..kao cijela odbrana u kurcu..a Sanicanin pokazo klasu vise od Denisa..al tesko je pojest svoja ****. ne moze se priznat da se pogrijesilo i to ova brigada sto je samo na temi repke i sto samo crnjaci. Kakav zivot vodite majke vam sve znate niko vam ne valja osim ako nije iz Njem il Sved

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 24 mar 2021, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Saničanin teška klada, niko nije bio na nivou.feniksptica je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:06Koji dvolicnjaci..kao cijela odbrana u kurcu..a Sanicanin pokazo klasu vise od Denisa..al tesko je pojest svoja ****. ne moze se priznat da se pogrijesilo i to ova brigada sto je samo na temi repke i sto samo crnjaci. Kakav zivot vodite majke vam sve znate niko vam ne valja osim ako nije iz Njem il Sved
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.