Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Nismo odigrali bolje drugo poluvrijeme vec dugo vremena i to je jedini plus. Prvo bare bare, drugo smo bili bolji al sve u svemu remi je realan rezultat po broju prilika.
Po meni Gojaka zamijeniti sa Demirovicem , naci zamjenu za Todorovica i to je vjerovatno nasih najboljih 11.
Po meni Gojaka zamijeniti sa Demirovicem , naci zamjenu za Todorovica i to je vjerovatno nasih najboljih 11.
Pa mi vakcine ne možemo dobit, a da dobijemo Finsku
Halo majstori....
Halo majstori....
A što ova tri šupka u studiju seru... prvo nije vidjelo stručnjaka nijedan, "obojeni" su u smislu da su sigurno bili za Barbareza (Bolić javno rekao), a stvarno ne vidim da se ne vidi napredak u odnosu na ono što smo imali zadnjih godina. I to prva utakmica, nismo prijateljske igrali sa ovim selektorom...
Glory Glory Man United
- feniksptica
- Kontakt:
Nek si se pronaso..na tebe se posebno ciljalo DodikDrFilgud je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:07Koji si ti klošar iz buča potokafeniksptica je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:06Koji dvolicnjaci..kao cijela odbrana u kurcu..a Sanicanin pokazo klasu vise od Denisa..al tesko je pojest svoja ****. ne moze se priznat da se pogrijesilo i to ova brigada sto je samo na temi repke i sto samo crnjaci. Kakav zivot vodite majke vam sve znate niko vam ne valja osim ako nije iz Njem il Sved![]()
Drzo odbranu koliko toliko..najbolji bio..ili recemo najmanje losDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:07Saničanin teška klada, niko nije bio na nivou.feniksptica je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:06Koji dvolicnjaci..kao cijela odbrana u kurcu..a Sanicanin pokazo klasu vise od Denisa..al tesko je pojest svoja ****. ne moze se priznat da se pogrijesilo i to ova brigada sto je samo na temi repke i sto samo crnjaci. Kakav zivot vodite majke vam sve znate niko vam ne valja osim ako nije iz Njem il Sved
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 24 mar 2021, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
TREBA BITI SUPAK, PA CVIKI DOZVOLITI OVU PRICU ...
Biće to dobro samo da se Švedi oproste
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kad shvatite da Džeko ima 35 godina, da mu je karijera gotova, kad shvatite da Pjanić uopšte ne igra i da je i on dao vjerovatno svoj maksimum, pa vjerovatno će vam onda biti lakše. Mi smo svoje rekli, naša realnost je da budemo negdje između 50. i 70. na FIFA-inoj rang listi, liga ne proizvodi dovoljno kvalitetnih igrača, dijasporci su također upitnog kvaliteta. Odradili smo svoje, sad molimo Boga da nekad pobjedimo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kako teku ovi dani lockdowna, bez šiše?

Nama treba vise igraca kao Demirovic. Lik pravi pritisak odma cim je usao na teren. Cim se pritisak pravio na zadnju liniju finaca isti su se poceli gubiti. A mi pustimo u veznom redu fince da salju dubinske lopte i onda ostaju stoperi sami sa Pukkijem.kovacic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:04Upravo tako, Finska je pametna i moderna ekipa koja zna ganjati rezultat, problem je bio više u selekciji igrača nego u pristupu i želji, sad se nadamo nekom bodu negdje nekakoRimes87 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:55Vala, nije ovo lose. Mi nikad trcat i nismo bas posebno mogli, a ljudi su nam iz dvije kontre zavalili golove. To je vec nesto sto selektor mora uvidjeti i skontati kako da se ne desava vise. Pitanje je naravno, da li ce i da li umije. Moram priznati da smo u sustini mi diktirali tempo, onako stidljivo. Sto me je, naravno, zacudilo. Hajde, zivi bili pa vidjeli, ali nije izgledalo toliko lose. I da, Finska jeste repka ranga nase/Ukrajine. Nisu Finci bezazleni, cak naprotiv.![]()
Drago mi je da je Petev pohvalio Demirovića za ulogu kod drugog gola.
Imali smo mi ovdje sanse za jos dva gola.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Probisvjet
- Kontakt:
Cviko je tegoba ziva. Dundjer zivi. Glup ko rame.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cuj Nale optimiste,kaze moze se igrat s Francuzima ahahahaahha.Jedva uzeli bod Finskoj,a optimista protiv Francuza
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj Sved sto je igrao moze Mravcu samo cistiti kopacke. Odavno nisam gledo goreg igraca.. Objektivno a vi sad hracite
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Cviko popio svu pamet ovog svijeta 

Da, obojica klade. Ne vidim poentu raspravljati ko je bio gori.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:07Saničanin teška klada, niko nije bio na nivou.feniksptica je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:06Koji dvolicnjaci..kao cijela odbrana u kurcu..a Sanicanin pokazo klasu vise od Denisa..al tesko je pojest svoja ****. ne moze se priznat da se pogrijesilo i to ova brigada sto je samo na temi repke i sto samo crnjaci. Kakav zivot vodite majke vam sve znate niko vam ne valja osim ako nije iz Njem il Sved
Nekada mi je drago sto ne gledam te pre i post game emisije na nasim televizijama.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Joj ovih jazavaca u studiju...Nalic statisticar ne moze vodit nikog u najgoroj ligi svijeta,Bola doner pametuje, celavi cviko tebe smo vidili kod Bajevica kolko si strucan.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
A ti ograničeni muflon.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:07Saničanin teška klada, niko nije bio na nivou.feniksptica je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:06Koji dvolicnjaci..kao cijela odbrana u kurcu..a Sanicanin pokazo klasu vise od Denisa..al tesko je pojest svoja ****. ne moze se priznat da se pogrijesilo i to ova brigada sto je samo na temi repke i sto samo crnjaci. Kakav zivot vodite majke vam sve znate niko vam ne valja osim ako nije iz Njem il Sved
Amer Dupovac je za Šveda Aco Kosorić
- feniksptica
- Kontakt:
Lijepo brate mili, zapalim kod kuce. Za sve nagativno ja nadjem pozitivno rjesenje. Probaj i ti, ubi te ta crnina..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jarane....Ne ulazeci sad u to kakvi smo mi i sta, ali ovdje zaista ima likova kojima je dovoljan bod sa Finskom???
Ok, postujem i to, ali se odmah halalite sa nekom pozicijom u vrhu grupe, a valjda je to cilje je.bemu misa!??
Ne budite kontradiktorni.
Ok, postujem i to, ali se odmah halalite sa nekom pozicijom u vrhu grupe, a valjda je to cilje je.bemu misa!??
Ne budite kontradiktorni.
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, Vaya i 18 gostiju.