Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Ne znam po kom osnovu je Cviko bio u studiju 

Cviko svašta nešto naprica, a ništa konkretno ne rece
al eto, on je ljut i nezadovoljan.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 mar 2021, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Premijer Liga je obična **** i amaterska liga. Pola ovih igraca sto igraju za klubove kao sto su Zeljo i Sarajevo ćeš vidjeti po nargilanama, kafanama itd.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:09Kad shvatite da Džeko ima 35 godina, da mu je karijera gotova, kad shvatite da Pjanić uopšte ne igra i da je i on dao vjerovatno svoj maksimum, pa vjerovatno će vam onda biti lakše. Mi smo svoje rekli, naša realnost je da budemo negdje između 50. i 70. na FIFA-inoj rang listi, liga ne proizvodi dovoljno kvalitetnih igrača, dijasporci su također upitnog kvaliteta. Odradili smo svoje, sad molimo Boga da nekad pobjedimo.
0 profesionalnosti, a drugi par opanaka sto se guraju oni sto imaju veze , novac ili neki status kao i u svakoj sferi našeg drustva.
Stadioni obicne oranice, sudijska organzacija i Savez odron i kako očekivati da se izbaci neki talenat ili neko na koga se moze racunati u buducnosti da ce nositi nacionalni tim ?
Drkaju ljudi na buduću kantu prvenstva koju smo mi svojom krcoboljom pogurali na to isto prvenstvo, pa se zadovoljavaju kad prime samo dva od velemajstora Pukkija.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:12Jarane....Ne ulazeci sad u to kakvi smo mi i sta, ali ovdje zaista ima likova kojima je dovoljan bod sa Finskom???
Ok, postujem i to, ali se odmah halalite sa nekom pozicijom u vrhu grupe, a valjda je to cilje je.bemu misa!??
Ne budite kontradiktorni.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- feniksptica
- Kontakt:
Utakmica me nije ovako nervirala..osim Gojaka i masenih sansi..opet ko ovi u studiju. Dovedite Bakira da nas njezno laze da smo dobri bolje je nego ovo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Probisvjet
- Kontakt:
Cviko nije samo da je glup, nego je i ruzan.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izgleda.Nema drugog objasnjenja.JonSnow je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:13Drkaju ljudi na buduću kantu prvenstva koju smo mi svojom krcoboljom pogurali na to isto prvenstvo, pa se zadovoljavaju kad prime samo dva od velemajstora Pukkija.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:12Jarane....Ne ulazeci sad u to kakvi smo mi i sta, ali ovdje zaista ima likova kojima je dovoljan bod sa Finskom???
Ok, postujem i to, ali se odmah halalite sa nekom pozicijom u vrhu grupe, a valjda je to cilje je.bemu misa!??
Ne budite kontradiktorni.
Ja sam zaoravo zbunjen nakon ove tekme.
S jedne strane, vidio se pomak u odnosu na ranije, u smislu da nije bilo panike, imali smo posjed, mijenjali smo strane, nesto smo kao pokusavali.
S druge strane, primili smo dva gola kao sto bi FK Vratnik od Sarajeva. E sad, kontam da moze samo bolje od ovoga. Upravu su samo u jednom ovi debili iz studija, raspored je takav da se ovo moralo dobiti. Sa dva poraza od Francuza mi smo zadnji na tabeli. Srklet, sram. Gotovo.
Ne znam. Zbunjoza.
Nikada nismo dobili VELIKU repku, ako to sada ucinimo, na jako jako dobrom smo putu.
@Beduin , slazes li se?
S jedne strane, vidio se pomak u odnosu na ranije, u smislu da nije bilo panike, imali smo posjed, mijenjali smo strane, nesto smo kao pokusavali.
S druge strane, primili smo dva gola kao sto bi FK Vratnik od Sarajeva. E sad, kontam da moze samo bolje od ovoga. Upravu su samo u jednom ovi debili iz studija, raspored je takav da se ovo moralo dobiti. Sa dva poraza od Francuza mi smo zadnji na tabeli. Srklet, sram. Gotovo.
Ne znam. Zbunjoza.
Nikada nismo dobili VELIKU repku, ako to sada ucinimo, na jako jako dobrom smo putu.
@Beduin , slazes li se?
tz tz tz tz tz tz
Ugasene su nam sve nade, a tek kvale pocele.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Dennis razocarenje..nadat se da ce svaka sledeca bit samo bolja. ( i nije to sto je imo krša na beku pa ga moro zatvarat..samo postavljanje, snalazenje u 16 m igra 1 na 1 )
Ma da je Ukrajna izgubila pa haj, ovako nam ljudi pokazase sta nas ceka..
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 24 mar 2021, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
**** repku gdje Duljevic i Civic igraju realno. Ovo je odron od fudbala. Hadzikadunic spor k’o šleper kad krene uz Romaniju.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Razočaran sam predstavom Amera Gojaka. Taj momak je blago rečeno fudbalski neinteligentan i maksimum karijere će mu biti ovih 15ak utakmica u Torinu. Svaku sljedeću mali Demirović mora igrati u startnih 11. Mi bez 2 igrača u napadu nemamo šta tražiti. Džeko je ostario, ne može se on sam boriti sa ugro-finskim grmaljima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kakko je igrao Sanicanin?

Evo Petev ti se izvinjava sto te nije zvao u strucni stab, dzaba A trenerska licenca.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Šansa da ćemo protiv Francuza izvući i jedan bod je ravna onoj da se Sebija sutra probudi i prestane bit lažljiva, sociopatska kuja...Pa sad vidi koliko je to realno.slusalica je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:15Ja sam zaoravo zbunjen nakon ove tekme.
Ne znam. Zbunjoza.
@Beduin , slazes li se?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Smiješna je Finska realno, nisu mogli hodati zadnjih pola sata. Dugo nisam vidio da naša reprezentacija nekoga fizički nadjača, a baš to se desilo.
Ovo se moralo dobiti po svemu...
Ovo se moralo dobiti po svemu...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Neigraju samo imena klubova, ima tu vise stvari ali nasim ljudima nemozes to utoviti u glavu. Npr ovaj Sved pa imas u bhpl igraca koji bi boljeb odigrali. U to sam siguran. Spor, uzasne rekcije uzasno postavljanje
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Realno mnogi nisu zeljeli Peteva kao selektora. Ali je ovo dno dna kako se napada nakon sto je odradio jedan trening sa reprezentacijom pred utakmicu. I napredak je bio ocigledan. Odavno nismo tako pritiskali protivnika, a presing nismo nikad igrali do sada. Pogrijesio je sto je stavio Todorovica i Civica. Takodjer kasno je mijenjao. Greske su individualna krivica, nedovoljan kvalitet u odbrani. A ovo ostalo je dobro uradio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hocemo li iole konstruktivni biti ili cemo se zjbvt i forum klixa od ovoga napraviti?JonSnow je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:17Šansa da ćemo protiv Francuza izvući i jedan bod je ravna onoj da se Sebija sutra probudi i prestane bit lažljiva, sociopatska kuja...Pa sad vidi koliko je to realno.slusalica je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:15Ja sam zaoravo zbunjen nakon ove tekme.
Ne znam. Zbunjoza.
@Beduin , slazes li se?

tz tz tz tz tz tz
Zumdo Zumdo.
Popusti me da ti ne bih lanuo sta krupno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.