Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ibrahim Sehic
Ibrakadabra, nego Amir stvarno ne zaslužuje da bude u ovom odron klubu. On je nivo barem nekog Trabzona ili Bešiktaša.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nihov drugi golman primio za 4 utakmice 3 golove dok je Sehic za jednu utakmicu tolko dobio. Ne mrzim ga drag mi je Sehic kao osoba, ali zaista skros ne siguran za svoju ekipu. Ocekujem ga mozda na klupi iduce tekme bez obzir da je kapiten...
-
- Kontakt:

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Lav Jasin

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovo je bilo u 90. minuti, gubili su 2-0, a Ibrahimu trebo Konyaspor za 3+ i šta ćeš morao je, ja ga razumijem.
Kao da ima tegove na nogama...u par navrata ne može loptu iskontrolisati...mogao vrlo lahko zbog toga gol primiti.
Inace djeluje malo pogubljen, isto kao da nije branio 2 godine.
Edit:
@harise, sta je, preuranjeno si bio napisao da je napokon uspio nulu sacuvati (pa izbrisao) ali mu ga brat Hajradinovic zabi u zadnjoj sekundi...ko ce kome nego svoj...
Inace djeluje malo pogubljen, isto kao da nije branio 2 godine.
Edit:
@harise, sta je, preuranjeno si bio napisao da je napokon uspio nulu sacuvati (pa izbrisao) ali mu ga brat Hajradinovic zabi u zadnjoj sekundi...ko ce kome nego svoj...
Od 10 najboljih odbrana golmana BiH Šehić je napravio 6.
Najbolji golman reprezentacije svih vremena.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
U reprezentaciji bez greske, puno bolje nego u klubu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hvala ti!
Još jednom nas spasio, pokazao ko je i šta je.
Ubjedljivo najbolji golman reprezentacije u njenoj historiji.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Premijer odbrane
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Beduin
- Kontakt:
Skoro pa se ne mozes sjetiti utakmica u kojima je podbacio. Svaka mu cast za sve odbrane u drzavnom dresu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bravo Seha macko,opet najbolji na terenu. 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ja sam nakon njegovih 10ak utakmica na golu reprezentacije rekao da je imao vise odbrana nego Begovic za 63.
Sada kada je Sehic skupio vec 34 utakmice ta razlika je nemjerljiva. Daleko vise odbrana i odlicnih utakmica ima od Begovica za duplo manje nastupa....i onda dodje neko i umanjuje njegove nastupe.
Ibrahime, svaka cast...svakim novim nastupom samo potvrdjuje da je zasluzeno broj 1 na golu.
Sada kada je Sehic skupio vec 34 utakmice ta razlika je nemjerljiva. Daleko vise odbrana i odlicnih utakmica ima od Begovica za duplo manje nastupa....i onda dodje neko i umanjuje njegove nastupe.
Ibrahime, svaka cast...svakim novim nastupom samo potvrdjuje da je zasluzeno broj 1 na golu.
- invincible1921
- Kontakt:
Dje je onaj Wanda i slicni da nam kazu koju za Begovica..
Sehic je najbolji golman kojeg smo ikad imali, bar po ovom sto prikazuje u reprezentaciji
Sehic je najbolji golman kojeg smo ikad imali, bar po ovom sto prikazuje u reprezentaciji
=\_1921_/=
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Doktor na golu. Kvalitet neupitan. Ko kaže drugačije laže sam sebe. Da je imao uslove i odrastanje kao Begović siguran sam da bi branio u Engleskoj, ovako kao dijete bosanskog betoga, ma i ovo je premija.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪