Ko je taj Mbappe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dobro receno, odbrana nam je u rangu Luxemburga.. Pa jedina opasnost je taj Pukki, vi njemu dajete prostor, zalijepi se za njega svih 90min ko sto su na Pjanica radili ! Tako se to radi, mene stid Norvich mi 4 gola zabio jbtlet3 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:21Imamo sve sama gov.na u odbrani.
Todorovic, Hadzikadunic, Sanicanin, Civic. Bezveznjakovici obicni koji nisu u stanju zaustaviti tog Pukkija (lika koji je jedina opastnost koja dolazi od strane Finske).
Prvi gol Finaca, Civic stoji 10 metara od igracakoji kasnije pogodi precku...i dok se lopta odbija po našem petercu , a naši stoper gledaju ko telad, Pukki pritrca i zabija gol.
Drugi gol još smiješniji, kontra, levatina Todorović ispada ko zadnji amater, Pukki koji citavo vrijeme igra trci kontru kao da je tek pocela utakmica, uz njega se šlepa Duljevic koji je tek ušao u igru i ne može mu ništaLionel Pukki istrcava kontru i zabija gol.
Kar.ine obicne od defanzivaca![]()
Meraak1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:35Dobro receno, odbrana nam je u rangu Luxemburga.. Pa jedina opasnost je taj Pukki, vi njemu dajete prostor, zalijepi se za njega svih 90min ko sto su na Pjanica radili ! Tako se to radi, mene stid Norvich mi 4 gola zabio jbtlet3 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:21Imamo sve sama gov.na u odbrani.
Todorovic, Hadzikadunic, Sanicanin, Civic. Bezveznjakovici obicni koji nisu u stanju zaustaviti tog Pukkija (lika koji je jedina opastnost koja dolazi od strane Finske).
Prvi gol Finaca, Civic stoji 10 metara od igracakoji kasnije pogodi precku...i dok se lopta odbija po našem petercu , a naši stoper gledaju ko telad, Pukki pritrca i zabija gol.
Drugi gol još smiješniji, kontra, levatina Todorović ispada ko zadnji amater, Pukki koji citavo vrijeme igra trci kontru kao da je tek pocela utakmica, uz njega se šlepa Duljevic koji je tek ušao u igru i ne može mu ništaLionel Pukki istrcava kontru i zabija gol.
Kar.ine obicne od defanzivaca![]()
Mislim da ce se naši naložit protiv prvaka, mogla bi se neka 0 izvuc, teren im ne ide u prilog, tu gledam nasu sansuKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:32Prognoziram poraz od 5 i više golova razlike protiv Francuske. Ne može Petev stvoriti igrače, pa nije on Allah svemogući da stvara... Gojak nikad ne smije igrati izvan sredine terena, Džeki treba još jedan napadač koji će mu pomagati, Kolašinac na lijevi bek, kakav god da je ipak je ime za Ćivića, na desnom beku staviti ovog drugog Šveda, ne dižu ga džaba u nebesa i tako.
5 komada nam ne gine od Francuske, ne možeš ti od 50.+ reprezentacije svijeta praviti konkurentan tim.
Eo ja mislim da ce ih rutinski dobit ukrajinci, al daj Boze da ri budes upravu rado cu se posut pepelomRaonffa je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:34PS: Finska nije tolika kanta koliko je ovdje svi predstavljaju u priči "mi smo od njih napravili ekipu", itekako taktički zrela ekipa što pokazuju protekle dvije godine i mimo utakmica protiv nas.
Evo ja stavljam prognozu da u subotu vrlo lako mogu makar do boda u Ukrajini, koja je objektivno u svakom smislu nivo više u odnosu na Fince i nas.
Ja zadovoljan trećim mjestom, završili bismo na boljem mjestu nego u zadnjim kvalifikacijama.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:37Ma realno jako su male sanse da mi ovdje na kraju izborimo nesto vise od treceg mjesta... mislim da se vecina raje slaze i ne ocekuje previse.
Ja cu nastaviti pratiti ove nase utakmice jer me zanima razvoj ovih novih, mladjih igraca i to je otprilike to.
Ma mislim nama to i ne igra ulogu, mi to nećemo iskoristiti taman da u subotu obje repke izgubeinvincible1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:46Eo ja mislim da ce ih rutinski dobit ukrajinci, al daj Boze da ri budes upravu rado cu se posut pepelomRaonffa je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:34PS: Finska nije tolika kanta koliko je ovdje svi predstavljaju u priči "mi smo od njih napravili ekipu", itekako taktički zrela ekipa što pokazuju protekle dvije godine i mimo utakmica protiv nas.
Evo ja stavljam prognozu da u subotu vrlo lako mogu makar do boda u Ukrajini, koja je objektivno u svakom smislu nivo više u odnosu na Fince i nas.
U istom smo sesiru mi i Luksemburg.let3 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:37Meraak1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:35Dobro receno, odbrana nam je u rangu Luxemburga.. Pa jedina opasnost je taj Pukki, vi njemu dajete prostor, zalijepi se za njega svih 90min ko sto su na Pjanica radili ! Tako se to radi, mene stid Norvich mi 4 gola zabio jbtistina, nažalost.
Vala to za Pjanića i nekorištenje od strane selektora ne igra ulogu još od kako je Prosinečki došao, ma u biti Pjanića je samo Pape u onom periodu poslije Brazila znao ponekad gurnuti na 10-ku i to je to.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:51Dzeko je koristan samo kad ima nekog u paru sa sobom, kao Ibisevic, tad mozemo izvuci iz njega nekih 80-90%, ovako otkako je sam u napadu, nismo ni 50% dobili od njeg. Slicno je i sa Pjanicem, nije on igrac da igra iza spica, nego je zadnji vezni, da gradi napad, isti slucaj. Nijedan selektor ih ne koristi kako treba. I onda gubimo na efikasnosti igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.