I šta igrači će u pola sezona napustiti klubove da bi igrali U-21 ?Pitagora je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:39U21 Euro starta za tocno deset dana.
Nas raspored:
25. 3. protiv Portugala
28. 3. protiv Svicarske
31. 3. protiv Engleske
Biscanov popis:
Vratari: Semper, Kotarski, Nevistic
Obrana: Sosa, Bradaric, Sverko, Erlic, Gvardiol, Vuskovic, Krizmanic
Vezni red: Moro, Bistrovic, Nejasmic, Zaper, Franjic, Sucic, Majer, Ivanusec
Napad: Vizinger, Divkovic, Spikic, Musa, Kulenovic
Totalna rupa na desnom boku, ali zato guzva u veznom redu.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Pa igrat će u terminu A reprezentacije sad samo skupine, a poslije nokaut faza.LlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:10I šta igrači će u pola sezona napustiti klubove da bi igrali U-21 ?Pitagora je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:39U21 Euro starta za tocno deset dana.
Nas raspored:
25. 3. protiv Portugala
28. 3. protiv Svicarske
31. 3. protiv Engleske
Biscanov popis:
Vratari: Semper, Kotarski, Nevistic
Obrana: Sosa, Bradaric, Sverko, Erlic, Gvardiol, Vuskovic, Krizmanic
Vezni red: Moro, Bistrovic, Nejasmic, Zaper, Franjic, Sucic, Majer, Ivanusec
Napad: Vizinger, Divkovic, Spikic, Musa, Kulenovic
Totalna rupa na desnom boku, ali zato guzva u veznom redu.
- LlullSergio
- Kontakt:
31. 5. cetvrtfinale
3. 6. polufinale
6. 6. finale
Modrić igrač tjedna u ligi prvaka, Oršić igrač tjedna u ligi uefa. Dominacija Hrvata.
- Antipolitika3
- Kontakt:
I onda dodju janezi i gube.
Slaba igra i bezvoljna protiv slovenaca prvih 45min. prije se za ovaj dres ginulo na terenu sad isto kao da ih netko tjera da igraju.
Nema Hrvatska klasicnog napadaca zalosna ti majka sve nade ulazu u Petkovica
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bruka!
Daj ostavku Daliću, jer ove 3 godine su bile jbeni užas.
Daj ostavku Daliću, jer ove 3 godine su bile jbeni užas.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisam gledao utakmicu, ali ne cudi me rezultat. Dalic poslije Rusije mislim ima jednako pobjeda i poraza (10:10), a evo uspio je i izgubit od Slovenaca sto nam nikad nije poslo za rukom. Da je barem otisao u Kinu nakon SP, svima bi bilo bolje. Ajde, mozda ce ga, ako kiksa i protiv Cipra/Malte, potjerati, pa da na Euru pokusamo nesto napraviti.
Nema vise smisla ni komentirat ove njegove rotacije i izmisljanje tople vode.
Nego jel ovo prvi put od 90 da nemamo proper napadaca? Kramaric je dobar ali mislim da ipak nije kalibar Mandzukica, Olica, Da Silve, Sukera itd. Pogotovo je kriminalan kada igramo u formaciji sa jednim napadacem. Valjda je jedino Otto Baric imao losiji napad, ali on je izmislio Prsu iz nicega.
Nego jel ovo prvi put od 90 da nemamo proper napadaca? Kramaric je dobar ali mislim da ipak nije kalibar Mandzukica, Olica, Da Silve, Sukera itd. Pogotovo je kriminalan kada igramo u formaciji sa jednim napadacem. Valjda je jedino Otto Baric imao losiji napad, ali on je izmislio Prsu iz nicega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kramaric za mene i nije cisti spic, vise nekakva poluspica. Petkovic bi trebao biti u pocetnih 11, naravno pod uvjetom da se fizicki dovede u red.
Ovom levatu na klupi ce izgleda i danas Vida igrati u prvih 11. Po cemu je to on bolji od Calete Cara?
Ipak igra Caleta-Car...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da, jutros se vrtio Vida po portalima, ali kasnije sam vidio da svi najavljuju Caletu
I ovaj Cipar je izgleda skroz potonuo, nekad su bili tvrd protivnik, ovo sad je bas zalosno. I uz krajnje zalosnu partiju hrvatske reprezentacije, ljudi nisu prismrdili golu Livakovica.
Brekalo totalno van forme, Barisic kasnio na svaku loptu u prostor, Budimir nista, Perisic nista, po dobrom starom obicaju Modric igra, ostali gledaju...
Brekalo totalno van forme, Barisic kasnio na svaku loptu u prostor, Budimir nista, Perisic nista, po dobrom starom obicaju Modric igra, ostali gledaju...
Kakav gol Bradarica za prolaz u 90+

- CROtorious
- Kontakt:
Englezici tupavi, la papa.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
-
jolicnikola
- Kontakt:
kako je Brada poslo Engleziće kući, ovakvi golovi protiv panjeva su mi najslađi, jeli ovo miriše na europsku titulu?
-
jolicnikola
- Kontakt:
o bože kako Hrvate sportisti usrećuju u ova tri-četiri mjeseca u teškim vremenima, pa i mene, prvo Kraljice, pa vaterpolisti u drami s Rusijom, pa Dinamo i evo sad mladi fudbaleri, pa njihov narod je čudo (mislim na sportiste
)
edit: malo off: ma halalio bi i Kraljicama da odigraju loše i onda kad bude najbitnije, dodaju gas i pobjede, pa može i golom u zadnjim sekundama u nekoj kasnijoj fazi SP
edit: malo off: ma halalio bi i Kraljicama da odigraju loše i onda kad bude najbitnije, dodaju gas i pobjede, pa može i golom u zadnjim sekundama u nekoj kasnijoj fazi SP
Je li moguce da ce Sosa zaigrati za švabe? Cudi me da ga niste vec kaparisali... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Izbornik je treba ovog svog antitalenta iz Varazdina pogurat pa je zaboravio na Sosu, Bradarica i ostale momke.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.