Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

harixs
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la harixs » 25 mar 2021, 02:14

E garant je Petev cuo. Najjaca je ta, smijem se zakleti..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 mar 2021, 02:22

harixs je napisao/la:
25 mar 2021, 02:14
Njega niko ne predstavlja ko spasioca za razliku od Barbareza
=\_1921_/=

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 25 mar 2021, 02:28

invincible1921 je napisao/la:
25 mar 2021, 02:22
harixs je napisao/la:
25 mar 2021, 02:14
Njega niko ne predstavlja ko spasioca za razliku od Barbareza
Cisto sumnjam da je bilo ko ocekivao od nekog sa takvim iskustvom da bude spasioc i da nas odvede na svjetsko. Mislim da je vecina bila za to da se gleda na duze staze i da se podmladzuje postepeno.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 25 mar 2021, 06:39

Ahmethodzic mora poceti sledecu.
Demirovic takodjer.
Treba probati sa 442 .
Duljevic i Gojak neka ostanu u svlacionici i neka im naruce mesa i cevapa.
Miraleme sada ili nikada.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 mar 2021, 06:53

HarisZe je napisao/la:
24 mar 2021, 23:27
A sta ako je bugar ovu igru namjerno postavio da bi zbunio francuze? Sta ako su 2 primljena gola bila dio njegove briljantne taktike. Nemoj te se iznenadit ako peticu ne primimo od francuza :kafa:
Ne postoji ni jedna ekipa na svijetu koja moze sa sigurnoscu rec da nece primit 3,4 komada od ovakve Francuske. Ne postoji. A vecina jedva ceka debakl, strahota kakva nacija..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 25 mar 2021, 07:09

jasko_juve je napisao/la:
25 mar 2021, 06:53
HarisZe je napisao/la:
24 mar 2021, 23:27
A sta ako je bugar ovu igru namjerno postavio da bi zbunio francuze? Sta ako su 2 primljena gola bila dio njegove briljantne taktike. Nemoj te se iznenadit ako peticu ne primimo od francuza :kafa:
Ne postoji ni jedna ekipa na svijetu koja moze sa sigurnoscu rec da nece primit 3,4 komada od ovakve Francuske. Ne postoji. A vecina jedva ceka debakl, strahota kakva nacija..
Koliko god mrzio izbor ovog tute, moze se i reci u ljutnji stosta ali ne vjerujem da iko ko voli ovu repku zeli joj neuspjeh.
Ali ono sinoc na momente je izgledalo strasno.
Sa nekim igracima treba popricati i rjesiti neke stvari.
Ali opet dzaba ti sve kada se "zna "ko mora uci, i ko ne smije izaci.
Pjanic kada se i godinama prije kritikovao bio sam uz njega jer nekada se pretjera zaista i kritikuje bez potrebe, ali ono sinoc...
Duljevic, Hadzikadunic, Gojak.....Mi smo igrali sa pola ekipe sinoc sta je ono.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 25 mar 2021, 07:36

G. Petev,

Ne da nisi donio neke promjene, koje su nam nakon debakla u proslim kvalifikacijama i barazu neophodne, ti nisi pokazao i najmanju naznaku da bi neke promjene eventualno mogle da se dese. Taktika ti je nula, reakcija u toku utakmice kada vidis sta se desava jos gora. Izjave i analiza utakmice su cista demagogija. Tako kao sto ti vodis ekipu to moze bilo koji domaci trener iz bilo kojeg ranga nasih takmicenja. Da imas imalo obraza tog debelog, pravo bi za Sofiju let rezervisao. Vjeruj svi bi ti za to kapu do poda skinuli.

A novinarski poltroncici i analni penjaci, sutite ko i do sad a kad nesto kazete ulozite svu svoju energiju da objasnite kako je ovo dobro, ne bi li vam savez platio kafu, rucak, spavanje, put negdje, ne bi li cvaknuli koju stoju ili dres od igraca nakon utakmice. Fuj!!!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 25 mar 2021, 08:02

badboy je napisao/la:
25 mar 2021, 07:36
G. Petev,

Ne da nisi donio neke promjene, koje su nam nakon debakla u proslim kvalifikacijama i barazu neophodne, ti nisi pokazao i najmanju naznaku da bi neke promjene eventualno mogle da se dese. Taktika ti je nula, reakcija u toku utakmice kada vidis sta se desava jos gora. Izjave i analiza utakmice su cista demagogija. Tako kao sto ti vodis ekipu to moze bilo koji domaci trener iz bilo kojeg ranga nasih takmicenja. Da imas imalo obraza tog debelog, pravo bi za Sofiju let rezervisao. Vjeruj svi bi ti za to kapu do poda skinuli.

A novinarski poltroncici i analni penjaci, sutite ko i do sad a kad nesto kazete ulozite svu svoju energiju da objasnite kako je ovo dobro, ne bi li vam savez platio kafu, rucak, spavanje, put negdje, ne bi li cvaknuli koju stoju ili dres od igraca nakon utakmice. Fuj!!!
Jedino sto je pozitvno je da radi dzabali i da je odmah rekao da ovo radi iskljucivo da bih pomogao Bosni 😀 ruzno je reci al volio bi da nas francuzi oderu sa 7-8 komada samo da ne gledam ovog krmka i neznalicu
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 25 mar 2021, 08:11

HarisZe je napisao/la:
25 mar 2021, 08:02
badboy je napisao/la:
G. Petev,

Jedino sto je pozitvno je da radi dzabali i da je odmah rekao da ovo radi iskljucivo da bih pomogao Bosni 😀 ruzno je reci al volio bi da nas francuzi oderu sa 7-8 komada samo da ne gledam ovog krmka i neznalicu
Obrnuto treba, prvo ''bi'' a drugo ''bih''. Ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, vi biste...
A slazem se da je covjek bez autoriteta koji ce tesko smjeti ikad izvesti Dzeku, recimo. I sve dok Gojak igra krilo, koje nikad u karijeri nije igrao osim u repZtaciji BiH (''jer je steta da sjedi na klupi, dobar igrac pa neka ga makar i na krilu'')-nema od ovog selektora selameta.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 25 mar 2021, 08:18

NerminFatic je napisao/la:
25 mar 2021, 08:11
HarisZe je napisao/la:
25 mar 2021, 08:02
badboy je napisao/la:
G. Petev,

Obrnuto treba, prvo ''bi'' a drugo ''bih''. Ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, vi biste...
A slazem se da je covjek bez autoriteta koji ce tesko smjeti ikad izvesti Dzeku, recimo. I sve dok Gojak igra krilo, koje nikad u karijeri nije igrao osim u repZtaciji BiH (''jer je steta da sjedi na klupi, dobar igrac pa neka ga makar i na krilu'')-nema od ovog selektora selameta.
Sustina texta je bitna moj Nerma, drzavu nam brukaju a ti meni o gramatici.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

al87
Kontakt:

Post Postao/la al87 » 25 mar 2021, 08:18

Ljudi hoce da covjek uzme carobni staopic i od prosjecnih igraca napravi igrace top klase, a odradio 2-3 treninga. Percepcija svih nas je od starta da on nije dobar trener, da radi za mesetare, i to nece nikad promijenit, samo cemo mu, pocevsi od mene, trazit dlaku u jajetu.

Al time stvaramo medvjedju uslugu sebi, idemo protiv nasih momaka, losa atmosfera, puno upitnika. U reprezentaciji je kljuc da je dobra atmosfera, da narod daje podrsku, i to je to.

Prosli put smo izgubili 2-0 od Finske, sinoc 2-2. U polju smo bolji bili. Nije Petev kriv sto Todorovic radi gresku iz pionirskih dana, ide klizeci na pola centra, i pusta u prazan prostor Pukija. (ako izuzmeno da ga je stavio u 11)

Idemo dalje

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 25 mar 2021, 08:35

al87 je napisao/la:
25 mar 2021, 08:18
Ljudi hoce da covjek uzme carobni staopic i od prosjecnih igraca napravi igrace top klase, a odradio 2-3 treninga. Percepcija svih nas je od starta da on nije dobar trener, da radi za mesetare, i to nece nikad promijenit, samo cemo mu, pocevsi od mene, trazit dlaku u jajetu.

Al time stvaramo medvjedju uslugu sebi, idemo protiv nasih momaka, losa atmosfera, puno upitnika. U reprezentaciji je kljuc da je dobra atmosfera, da narod daje podrsku, i to je to.

Prosli put smo izgubili 2-0 od Finske, sinoc 2-2. U polju smo bolji bili. Nije Petev kriv sto Todorovic radi gresku iz pionirskih dana, ide klizeci na pola centra, i pusta u prazan prostor Pukija. (ako izuzmeno da ga je stavio u 11)

Idemo dalje
Atmosfera je narusena onog trenutka kad je ova neznalica dosla, iz utakmice u utakmicu ce ovo biti sve losije 90 % ljudi ne zele ovog lika ko selektora a to se sinoc i studiju moglo primjetit, Bola onako u stilu jos je rano ovi ostali se bukvalno ismijavalju.

al87
Kontakt:

Post Postao/la al87 » 25 mar 2021, 08:40

Ono sto rade u studiju je odraz njihove kulture.

Mi smo uvijek za sebe mislili da smo sila svjetska u fudbalu pa smo 3-4 zavrsavali u grupi u doba Hasana, Bolića, Barbareza, Baljića i kompanije. A rivali da su kante, pa nas redovno svi trpali. Podcijenimo rivala, a ljudi kao bolji. To sto mi ne znamo za njih ne mijenja cinenjicu da su bolji u datom momentu. Kakvi god da su Finci su se na EP plasirali, i opet mi smo sinoc kad se sve sabere bolji od njih bili, problem su te dvije defanzivne greske što nas koštaše 3 boda.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 25 mar 2021, 08:48

HarisZe je napisao/la:
25 mar 2021, 08:35
al87 je napisao/la:
25 mar 2021, 08:18

Idemo dalje
Atmosfera je narusena onog trenutka kad je ova neznalica dosla, iz utakmice u utakmicu ce ovo biti sve losije 90 % ljudi ne zele ovog lika ko selektora a to se sinoc i studiju moglo primjetit, Bola onako u stilu jos je rano ovi ostali se bukvalno ismijavalju.
Da Petev je kriv za losu atmosferu :urnebes:
Glavni krivac za losu atmosferu medju navijacima su ocajni rezultati koje smo imali prije Peteva
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 mar 2021, 08:52

Dosta ljudi mrzi Peteva zbog toga sto je Bugar i zbog toga sto nije prosao Sergej i to mi je jasno. Ali mi nije jasno da neko ocekuje da ce skupinu luzera, beskicmenjaka koji u reprezentaciju dolaze na odmor promijeniti nakon 3 treninga. Uspio ih je natjerati na trce ako nista.
Licno sam ocekivao poraz sinoc jer smo jedna od rijetkih reprezentacija koja pobjedu ceka skoro godinu i po i tesko da ce docekati u skorije vrijeme (eventualno da se nadamo protiv Kostarike). Momci nemaju samopouzdanja sto se vidjelo nakon postignutog gola kada su se prepali sto vode protiv Finske (ne mogu ni da zamislim sta bi bilo da povedemo protiv Francuske).
Druga stvar je da ekipa ima neki individualni kvalitet ali ima i par pozicija koje skripe i za koje Petev mora nalaziti rjesenje.
To su desni bek, gdje poziv mora dobiti Mateo Susic, jer je ovaj Todorovic jako slab, Cipetic djeluje mrvicu bolje i nadati se da ce se taj mali iz Austrije razviti kako treba i preuzeti tu poziciju.
Koliko sam upratio dosta raje po forumu je najvecu primjedbu na prvih 11 dalo na lijevu stranu Civica i Gojaka i to su bile ocekivane dvije fule gdje imamo kvalitetnije alternative na klupi u vidu Kolasinca i Menala/Duljevica kojima je to prirodna pozicija.
Kad sam vec kod Duljevica, ono sto je on odigrao je za zatvora, nerealno je da tebe koji si tek usao sa loptom pretrci igrac koji igra 70 minuta. Pa decko ostavi se fudbala, trcis iza njega i pokusava trcati oko njega a pri tome izraz na licu ti je kao da ce te srce prekinuti.
Gojak nije, niti ce kada biti lijevo krilo i to Petev mora rijesiti.
Igraci su imali volju i zelju, nije bila klasicna kurcobolja, bugar je pokusavao igrati, nije bilo napucavanja od strane golmana, stoperi su vecinom lopte davali Pjanicu koji je distribuirao dalje (dal Cimirotu ili nekom od bekova), bilo je i par pokusaja dubinskim loptama na Dzeku i od strane stopera i od strane Pjanica.
Sa obzirom da Miralem ne igra 8,9 mjeseci i da se nije snasao u Barsi, ono sinoc nije bilo lose. Jednostavno on nije igrac koji ce povuci loptu nanizati 2,3 igraca i dati kljucni pas ili postici gol. On je igrac koji ce kreirati napad i organizovati prenos lopte na protivnicku polovinu. On je to radio i prije 9 godina ali je tada imao Misketa koji je cuda cinio gore, danas nema nikoga ko ce primit pas i dati asistenciju. Ima Cimirota i Krunica (Krunic koji je sinoc bio ponajbolji nas igrac uz Sehica) koji nisu taj tip igraca (mozda Gojak moze tu odgovoriti ali mozda). U drugom poluvremenu smo imali posjed ali jalov jer jednostavno u napadu nije bilo rjesenja, sav plan je bio ici na stranu i centarsut na Dzeku koji se borio ali bez nekih vecih rezultata sa Finskom odbranom.
Petev je u jednom momentu i zarotirao krila tako da je Stevanovic otisao lijevo a Duljevic desno, medjutim to nije dalo nikakve rezultate. Tako da je pravo cudo kako smo uspjeli i postici ta dva gola. Iako smo u prvom poluvremenu iz tranzicije izradili 100% sansu za Stevanovica koji je tu trebao zabiti ali se iskupio golom za 2-2.
Odbrana nam je jako losa i spora, mali Denis je bio izgubljen, Todorovic katastrofa a Civic srednja zalost, pa pored njih takvih prosjecni Sanicanin izgleda kao stoper, a covjek nije nikakva pljacka. Njihova sreca sto smo na golu opet imali raspolozenog Sehica koji je par puta sto istrcavanjem , sto odbranama na liniji sprijecio fince (uglavnom Pukija) da nas natrpaju.
Pred pocetak kvalifikacija sam realno ocekivao 4 ili 6 bodova (domace pobjede nad Finskom i Kazahstanom u najboljem slucaju) tako da je licno za mene ovo neocekivano jer smo limitirana ekipa, los kolektiv, neuigran gdje imamo velike oscilacije u kvalitetu po pozicijama i to na velikom broju pozicija, tacnije imamo golmana, zadnjeg veznog veznog i pitanje dal napadaca koji imaju kvalitet. Ostalo je jako upitno.
Nas da vodi Rehagel a ne Petev mi u ovoj grupi ne mozemo nista napraviti osim borbe za trece mjesto sa FInskom i to u najboljem slucaju (ocekujem da ce oni dobiti Kazahstana u obje utakmice a mi ne), a realnost je bitka za predzadnje mjesto sa Kazahstanom.

Prica o smjeni generacija jednostavno ne pije vode jer mi nemamo na koga prenijeti. Liga nam je losa, korumpirana, nije razvojna, imamo lose terene, sudije izuzev Peljte katastrofalne, sa mladim igracima se ne radi niti im se pruza sansa (jedini izuzetak od ovoga je Siroki ali vecinom ti igraci koji imaju kvalitet igraju za Hrvatsku). Mi jos uvijek zivimo od igraca proizvedenih vani i sto je njihov kvantitet manji i nasa reprezentacija ce biti slabija. Ta Finska je tim za nas u ovom momentu i tesko da ce se u buducnosti nesto promijeniti bez obzira ko nas vodio.
Danas imamo samo par njih koji obecavaju, na prvom mjestu Demirovic i dva svedjana i ostalo je tapija i spadanje na igrace tipa Hasica koji truhne u Turskoj. Mi kao savez nemamo strategiju razvoja, pokusavamo na Ho-ruk i jednom nam je uspjelo, imali smo sansu da nakon Brazila promijenimo strategiju, ulozimo u nasu ligu, trenere, ravoj mladih fudbalera a forsirali smo nepotizam, neznanje, bahatost.

Moram se osvrnuti i na Barbareza kojem je bolje da se uhvati posla i trenereskog zanata jer hodajuci, pokerajuci, glumeci influensera neces steci kompetencije da vodis reprezentaciju. Nadam se da cemo nakon Peteva razmisljati u pravcu Custovic, Zlatan Bajramovic, Rahimic, Selimbegovic i probati mozda ovog Terzica iz Dortmunda kako smuntati da udje u tu ekipu. To su mladi ljudi, ambiciozni koji pokazuju da zele da rade i uce i koji su dokazane patriote i za koje se nadam da ce jednog dana voditi moju reprezentaciju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 25 mar 2021, 08:54

al87 je napisao/la:
25 mar 2021, 08:40
Ono sto rade u studiju je odraz njihove kulture.

Mi smo uvijek za sebe mislili da smo sila svjetska u fudbalu pa smo 3-4 zavrsavali u grupi u doba Hasana, Bolića, Barbareza, Baljića i kompanije. A rivali da su kante, pa nas redovno svi trpali. Podcijenimo rivala, a ljudi kao bolji. To sto mi ne znamo za njih ne mijenja cinenjicu da su bolji u datom momentu. Kakvi god da su Finci su se na EP plasirali, i opet mi smo sinoc kad se sve sabere bolji od njih bili, problem su te dvije defanzivne greske što nas koštaše 3 boda.
plasirali se jer smo im mi to dozvolili, vidjeces kako ce se tamo provesti sa ovakvom igrom:-)

nama treba zabraniti fudbal zbog cinjenice da te ovakva ekipa izbaci sa eura!

tuta je tuta, doveden da nesto uradi? da popravi atmosferu? nacin na koji je doveden, kao da je postao selektor Sj. Koreje, kada Vico aka Kim kaze, bice tako i nikako drugacije.
Prihvatiti tu poziciju a vidis da ces raditi u sarajevu a ne u BL, gdje znas da nisi dobro dosao, vise govori o tuti nego o nama, koji ga napadamo.
Pa svako novinarsko pitanje ti govori da nisi dobro dosao, znas da te poslije francuske ceka jos vece sranjje, ma ja bih pobjegao iz finske direktno.
normalan covjek to ne bi trpio, nije dobro za zdravlje.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 25 mar 2021, 09:16

Dajte ba ljudi budite realni. Kakva atmosfera kakva prica oko imali samo 2-3 treninga itd. Kad smo kod atmosfere ona je losa jos od kad je otisao Pape i samo se pogorsava da bi eskalirala u najgoru do sad cirkusom sa Bajevicevim spiskovima, ispadanjem iz baraza i farsom oko izbora novog selektora. Ovaj lik je jako bitan jer je i sam tome doprinio samom kandidaturom i istrajavanju u tome da bude selektor kojeg niko ne zeli. Znao je sta radi i gdje dolazi i da ce mu atmosfera bit kakva jest. Sta je uradio da to promijeni, ama bas nista. Jos nam prica pricu kako nije htio nista da mijenja. Kako smo vodili al pokazali karakter kad smo gubili.. Halooo? Ko je ovdje lud ili bas bezobrazan.

Koja 2-3 treninga. Pa on je selektor vise od 2 dana. Mogao je po 20 puta da pogleda i u detalje analizira sve nase utakmice koje smo igrali u zadnje dvije godine. Mogao je da vidi sta valja i sta ne valja. Igraci su isti. Na kraju ti si tu, novi si, imas puno pravo da promijenis stvari i da kazes kako se bit od sad. Bar malo, nesto, neku svoju inovaciju. Sta je on uradio, apsolutno nista. Igra istu zacrtanu formaciju za koju nit imamo igrace nit je pobjedila tekmu ne pamtim. Stavlja igrace koji “moraju igrat” umjesto da pravi sistem i formaciju prema igracima s kojim raspolaze prema njhovim pozicijama pa da se nesto pocne gradit ako ne za danas onda za sutra.
Neko je rekao ne mozes “pitu od g...a” pravit, nemamo igraca. Da, nismo mi nikakva fudbalska sila, svima nam je jasno, al neko je spomenuo i Vedrana Bosnica i kakvu je on pitu i od cega pravio i napravio. Nista mu nije dato nego je covjek zapeo, promijenio sve iz temelja, i bukvalno ih izmislio.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 25 mar 2021, 09:30

Mi očekujemo nešto a selektor nam izabran jer zna sve pjesme Dine Merlina :D :bih:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 25 mar 2021, 09:57

dodje virtualni i prospe supljak, prikljuci se ovoj grupi trolova, uglavnom sibicarskih, ostali su svita neznalica..e nek ti znas, sveznalice pametna.
napredak haha
kakav napredak ako smo ove skijase otresli 4-1 u zadnjoj tekmi.
levat tuta ostavi sve isto, jos kaze necu nista mijenjati i treba vidjeti napredak.
vidjecemo ga tek u mecevima sa francuzima i ukrajinom, tu cemo biti pravi:-)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 mar 2021, 10:08

Napredak ili ne, ali nismo uopste lose odigrali, na momente smo pravo dobro djelovali..

Problem je sto nemas cvrstine i sigurnosti u odbrani..svaki napad finaca je bio opasnost po nas go...

Todorovic-ne znam ni sta bi vise reko..kad pomislis da ne moze gore on te iznenadi

Civic-srednja zalost, mislim da je seo i na jednoj nozi pored svih bubica bolji al et

Hadzikadunic-ocaj, jena od gorih predstava ikad sto sam gledo nekoga u rep, a konkurencija je velika. Sve sto je islo na njega proslo je. Pustite price prostora i nekog branjenja sa vise igraca...prosli su ga par puta cisto 1na1 iz mjesta bukvalno i to su ga tako prosli da je ostao izgubljen u vremenu k prostoru. Svaki kontakt s loptom je bio kritican...prodao je i prema naprijed dosta lopti..Nadam se da ce Ahmedhodzic uskocit umuesto njega

Sanicanin-Solidan uradio je sto je mogao i sto se od njega i ocekuje..jbg nije wc igraca, al sinoc daleko najbolji od ove 4

Sehic-USTAT PA SPOMENUT, covjek je svaku tekmu sto je branio kedju 2/3 najbolja bio, najbolji golman ikad sto smo imali bez premca...
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.