Nisam vjeruj ni palio nešto posebno i dalje mi kodi radi pa preko njega, ali probao samo arene kad sam instaliro i radilo pa reko da podjelim da i vi možete instaliratibombaysaphire je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:56Je li moguće sa je bolja slika na ovoj aplikaciji nego na EON Telemach , SPORTKLUB 4HD ? Ili mene prenosi ?
Sport i TV
Re: Sport i TV
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Svaka čast momčino, zaradio si sevapaAzpi je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:17Nisam vjeruj ni palio nešto posebno i dalje mi kodi radi pa preko njega, ali probao samo arene kad sam instaliro i radilo pa reko da podjelim da i vi možete instaliratibombaysaphire je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:56Je li moguće sa je bolja slika na ovoj aplikaciji nego na EON Telemach , SPORTKLUB 4HD ? Ili mene prenosi ?![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:31ako si na BlueStacks prebaci u settings kod Rokkr pod player engine na "Native" i trebala bi da se pojavi slikamirgerr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:41Vidis, ja ne mogu nikako preko tih emulatora gledati. Ima tona ali nema slike.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:07skinuo ovu verziju za Windows i laguju mi kanali kad prebacim na full screen, bolje mi radi na PC preko MEmu![]()
ako ni to ne pomogne instaliraj MEmu ako vec nisi, tu ja nisam imao problema
Sinoc mi nije radilo ni to preko Native, ali maloprije sam probao opet i sad sve fercera.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Na PC-u je negledljivo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ako ti je naš net, ne kasni
Koliko sam upratio, 20ak sekundi u odnosu na EON. Dakle, ukupno ispod minute
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l za Kodi neki dodatak gdje ima Nova BH
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bluethunder
A imaš je i na rokkr
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Meni nemoguće da rokkr jos uvijek ovako dobro radi
Max Allegri
- feniksptica
- Kontakt:
Ima ko Eon il sta ( viska, i ne znam kako radi..placam uslugu)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Oba finala Kupa kralja na Areni 
Znal neko zbog čega mi rokkr nece na laptopu. Izbacuje couldnt load plugin? Ne mogu sa izguglam nikako. Na telefonu radi evo super.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jesi li na TV-u instalirao ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Nisam. Nije android. Pa pokušavam na laptopu da mogu spojit hdmi kablom.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa glupo ti se iance kroz zivot tako muciti, radije kupi box od 70/80KM i uvijek imas opicju.Mago je napisao/la: ↑25 mar 2021, 09:22Nisam. Nije android. Pa pokušavam na laptopu da mogu spojit hdmi kablom.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.