Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

neno#4
Kontakt:

Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2009, 12:55

ma kakav crni kopenhagen,akcija beslija berberovic(baka se krpio nije imao koga staviti,morao covjek iz mlade repke igrati,idealan centarsut njegovo bilo da je samo zakuca),madaje barbareza odlicno proigrao za 1-0, cuj estonija ccc,nemojte biti smijesni,pa evo hajde ja sam pogrijesio za vedada,misleci na njega rekao sam da ce biti dobar za buducnost,ali evo dzeko je odigrao vise u repki za ovih par tekmi nego sto je baljic odigrao sve ukupno i dzeko ima puno bolji ucinak,a jos je maltene klinac,tako da su pred njim najbolji dani,a tosak ga odveo u real,a tada solidna turska liga nije bila vala toliko jaka,njemacka,spanija,engleska,italija, pa i francuska bile pojam,mada je galata uzela kup uefa arsenalu na penale,imao je sut i to je bilo to,a nemojte traziti razloge zasto nije uspio,te povreda te kafane,da je bio veliki kvalitet sigurno bi uspio,imao je problem sa glavom vi kazete,a ja kazem da nije bio toliki kvalitet da bi uspio, istina je uvijek na sredini odigrao par utakmica dobrih i odmah real,a hasan je za njega institucija,covjek sve osvojio odigrao utakmica sto balja samo moze sanjati(covjek u bayernu bio standardan i uvijek dobar,samo sto jos covjek nije branio,sve igrao,od spica protiv milana u milanu,desnog beka,desnog veznog,zadnjeg veznog,maltene sve,poluspica protiv reala,kad im je elber presudio),ali covjek je uspio u zivotu ima pare,ima sve, prosao svijet,ali napisao sam da je imao plasman u rukama i on na kosevu pogadja golmana u nogu...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

spekulatius
Kontakt:

Post Postao/la spekulatius » 26 apr 2009, 14:08

neno konsultuj se sam sabom, a poslije cemo lako.... :roll: :mrgreen:

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 26 apr 2009, 14:43

Oni igraci iz Utakmice BOSNA-belgija u genku, su najbolji igraci, koja je BOSNA I HERCEGOVINA ikad imala :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 07 maj 2009, 21:03

Slažem se s Nanetom u vezi Baljića...precijenjen !

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 07 maj 2009, 21:06

badboy je napisao/la:Drug I ja gotivim Balju i gledao sam ga od kad je poceo. Njegovi transferi (ne samo onaj u Real) su bili ogromani al ne mogu se nikako otet utisku da je on uvijek bio mnogo, mnogo precijenjen igrac. Neki kazu da nije bilo povrede bilo bi drugacije, a ja opet da je Balja bio malo veci profesionalac i volio loptu vise od kafane tek bi tad bilo drugacije. Komotno bi onaj transfer u Real mogao uci u spisak Realovih top 10 pogresnih transfera svih vremena. U svakom slucaju nije Balja za BiH All Time ekipu.
ne da bih mogao uci,nego jest u top 3

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 07 maj 2009, 21:16

----------------------hasagic-------------------------
spahić--------hibić-----------konjić---------papac
--------------------rahimić---------------------------
-----------saliham.---------- misimović -----------
--------------------barbarez----------------------------
------------ kodro------------dzeko
Zadnja izmjena: enzo, dana/u 09 maj 2009, 00:48, ukupno mijenjano 2 puta.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 maj 2009, 21:20

TOP 10 NASA IGRACA SVIH VREMENA>
BOLIC
BOLIC
BOLIC
BOLIC
BOLIC
BALJIC
BARBAREZ
KODRO
HIBIC
KONJIC
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 maj 2009, 21:21

izet fazlinovic je napisao/la:Oni igraci iz Utakmice BOSNA-belgija u genku, su najbolji igraci, koja je BOSNA I HERCEGOVINA ikad imala :D
Ne bih se baš složio sa tobom. Imali smo mi dosta dobrih igrača. Barbarez, Bolić, Kodro, Braco...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

edin.sabanovic
Kontakt:

Post Postao/la edin.sabanovic » 08 maj 2009, 10:27

______________________________________hasagic______________________________________________ __________________________konjic____________________spahic_________________________________ ___________salihamidzic_____________________________________________________music___________ __________________________________ _________beslija___________________________________________________________miske___________ _______________________________________baljic______________ ________________________________ ____________________dzeko______________________________________barbarez _______________________________________bolic_____________________________ klupa:tolja,hibic,berberovic,rahomic,berberovic,ibisevic,kodro trener:ciro
LOGICNO

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 maj 2009, 15:46

----------------------------Hasagić--------------------------
---------------------------------------------------------------
Jahić-----------Spahić--------------Konjić-----------Papac
----------------------------------------------------------------
----------------------------Rahimić---------------------------
----------------------------------------------------------------
Salihamdižić---------------------------------------Salihović
---------------------------Misimović--------------------------
-----------------------------------------------------------------
-------------------Džeko--------------Ibišević----------------

Klupa:
M.Dedić
S.Nadarević
M.Hibić
Baždarević
Baljić
Barbarez
Kodro

Mlađe poput Pjanića,Štilića nisam htio ubaciti jer dosad nisu ništa puno pokazali za repku mada nisu imali ni puno prilika !

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 08 maj 2009, 16:52

-----------------------------Hasagic--------------------------
----Spahic--------Konjic------------Hibic---------Papac---
-------------------------Bajramovic---------------------------
---Salihamidzic----------------------------------Salihovic---
-------------------------------Misimovic----------------------
-----------------Barbarez(C)----------------------------------
----------------------------------------Dzeko------------------

Klupa:
Gol: Supic
Odbrana: Nadarevic, Katana, Jahic, Varesanovic
Sredina: Baljic, Kapetanovic, Ibricic, Mujcin
Napad: Bolic, Kodro, Ibisevic

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 maj 2009, 17:49

Edo Baajka je napisao/la:-----------------------------Hasagic--------------------------

Klupa:
e ovaj sastav nije los samo bi ja stavio Kodru umjesto Edina Dzeke, jer ipak Kodro je puno vise doprinio reprezentaciji nego Dzeko, do sad normalno, a za 2-3-4-5 godina Dzeksinjo ce biti tu, i mislim da Supic nije mogao dobiti mjesti ispred Tolje jer je covjek odigrao samo 2 utakmice...

al inace ovo mi se najbvise svidja...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 maj 2009, 18:19

Mislim da Kodro nije ništa posebno uradio za repku iako je bio vrhunski napadač,evo sad Džeko nas skoro pa sam dovede na 2.mjesto !
Barbarez ima veliko srce i hrabar je ali nije on baš bolji od Ibiševića...Barbarez je iskustvom igrao,nema tu previše spremnosti i taktike...dok Ibišević je spreman,brz,ubitačan...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 maj 2009, 19:28

slazem se sa svim, al isto tako Barba je legenda, kapiten, i sve ostalo, zivio je za repku, dao je dota vaznih golova, odigro dosta dobrih utakmica, dak Vedo i Dzeko su na pravom putu da to isto urade i slazem se da su kvalitetniji igraci od njega (bice, ako vec nisu) al treba tu dosta raditi, boriti se, ginuti i sve ostalo....

a sto se Kodre tice i tu se slazem, fantastican igrac, mozda nije toliko doprinio kao neki drugi, al nije ni Dzeko (sad za sad), al covjek je dolazio na okupljanja reprezentacije dok ona nije bila ni priznata u UEFI i FIFI, jos pri tome iz jedne Barce, on je rizikovo da dobije suspenziju, stavljanje na transfer lisstu i ostalo, al ipak on je doso...e to je majstor...

mislim razumijes sta ti zelim reci...
ono mozda ce Pjanic biti nas najbolji igrac svih vremena al sad trenutno ne moze uci u top 11 reprezentacije,

i jos nesto, ja mislim da bi Bola moro da ima zagarantovano mjestu u najboljih 11 svih vremena iz razloga sto je nabolji strijelac reprezentacije sdvih vremena (trenutno)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 maj 2009, 19:50

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Edo Baajka je napisao/la:-----------------------------Hasagic--------------------------

Klupa:
e ovaj sastav nije los samo bi ja stavio Kodru umjesto Edina Dzeke, jer ipak Kodro je puno vise doprinio reprezentaciji nego Dzeko, do sad normalno, a za 2-3-4-5 godina Dzeksinjo ce biti tu, i mislim da Supic nije mogao dobiti mjesti ispred Tolje jer je covjek odigrao samo 2 utakmice...

Potpis. Sastav je dobar, a i ove preporučeni igrači zaslužuju mjesto. Najbolja dva posta na ovoj temi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

LBJ23KING
Kontakt:

Post Postao/la LBJ23KING » 08 maj 2009, 20:14

neno#4 je napisao/la:ma kakav crni kopenhagen,akcija beslija berberovic(baka se krpio nije imao koga staviti,morao covjek iz mlade repke igrati,idealan centarsut njegovo bilo da je samo zakuca),madaje barbareza odlicno proigrao za 1-0, cuj estonija ccc,nemojte biti smijesni,pa evo hajde ja sam pogrijesio za vedada,misleci na njega rekao sam da ce biti dobar za buducnost,ali evo dzeko je odigrao vise u repki za ovih par tekmi nego sto je baljic odigrao sve ukupno i dzeko ima puno bolji ucinak,a jos je maltene klinac,tako da su pred njim najbolji dani,a tosak ga odveo u real,a tada solidna turska liga nije bila vala toliko jaka,njemacka,spanija,engleska,italija, pa i francuska bile pojam,mada je galata uzela kup uefa arsenalu na penale,imao je sut i to je bilo to,a nemojte traziti razloge zasto nije uspio,te povreda te kafane,da je bio veliki kvalitet sigurno bi uspio,imao je problem sa glavom vi kazete,a ja kazem da nije bio toliki kvalitet da bi uspio, istina je uvijek na sredini odigrao par utakmica dobrih i odmah real,a hasan je za njega institucija,covjek sve osvojio odigrao utakmica sto balja samo moze sanjati(covjek u bayernu bio standardan i uvijek dobar,samo sto jos covjek nije branio,sve igrao,od spica protiv milana u milanu,desnog beka,desnog veznog,zadnjeg veznog,maltene sve,poluspica protiv reala,kad im je elber presudio),ali covjek je uspio u zivotu ima pare,ima sve, prosao svijet,ali napisao sam da je imao plasman u rukama i on na kosevu pogadja golmana u nogu...
doktor za sve sportove , ti mora da si nekada bio nekakav fudbalercic, mozda vrbanjuse, pa sada komentarises sve i svakog prvo ti KING ne zna igrati kosarke pa sada i elvira baljica pravis da nije covjek znao igrati a kada si gledao TOP GOL na tadasnjoj BHT kada su prenosili i tursku ligu nije bilo pitanje jeli baljic dao gol vec kakav i iz kojeg ugla , nema veze u kojoj ligi igras ako covjek puca iz kornera i daje gol hrvatskoj, naravno sudija ga ne priznaje ali to ne umanjuje kvalitet sutera. ti si najnegativni lik na svim temama ali valjda moras da lijecis frustracije sto ti nisi uspio u zivotu!!!!!
LBJ23KING

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 maj 2009, 21:29

el-fighter je napisao/la:

Klupa:

Potpis. Sastav je dobar, a i ove preporučeni igrači zaslužuju mjesto. Najbolja dva posta na ovoj temi.
cuj dzeko ispred BOLE
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 08 maj 2009, 22:14

Ja sam gledao po najboljoj zivotnoj formi svih igraca!
Nisam isao po tome ko je najvise dao repki.
Za mene je Dzeko trenutno jaci nego sto je Bola ikad bio.
A Barba je u svojoj najboljoj sezoni bio prvi strijelac Bundeslige.
Supic je za mene bolji od svih drugih golmana koji su nastupali za repku (osim Hasagica)
Tolja, Guso i Dedic zu imali previse mana, uvijek sam strahovo kad se priblizi lopta golu nasem.
A sa Supicem sam pravo zadovoljan i ako je tek 2 put branijo. Pravo je sigurno odigrao svoje!

"]
el-fighter je napisao/la:

Klupa:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 maj 2009, 23:53

@Edo Baajka

slazem se za Dzeku, bolji je igrac nego sto je Bola ikad bio, al mislim da Bola mora imati mjesto u idealnih 11 iz razloga sto je najbolji strijelac reprezntacije i gino je na svakoj utakmici, sto i Dzeko svakako radi, al mu je mali reprezentativni staz za idealnih 11 reprezntacije...
a isto vrijedi i za Supica...koliko god igrac bio dobar tesko da moze uci u naboljih 11 reprezentacije svih vremena sa 2 odigrane utakmice...trebo bi on tu jos znoja i znoja proliti da bi bio i na klupi...

a evo da i ja sad stavim moje misljenje ko bi trebo da bude u dream team reprezentacije svih vremena:

-----------------------------Hasagic--------------------------
-----------Salihamidzic------------Misimovic-----------
-------------------------Barbarez(C)----------------------
-----------------Kodro----------------------------------
----------------------------------------Bola------------------

e ovako da malo obrazlozim:
sto se golmana tice Keno je no. 1, puno je znacio i znaci reprezntaciji,
sto se odbrane tice, tesko bi se mogo neko dobar naci na desnom boku al posto Spaha teso da moze naci mjesto na poziciji stopera on bi "krpio" desnu stranu, sto se tice stopera tu su neprikosnoveni Konjic i Hibic, dosta su oni dali za ovu reprezntaciju, istina Konjic je igrao glavom pod krampon, dok Hibic nije bas tako, al svaka cast im obojici...Papac, mislim da on zasluzuje mjesto u 11, iako sad ne igra i nazivaju ga izdajnikom, ovim, onim, al on dok je igro igro je brate dragi srcem,
Bajramovic, ne treba trosizti rijec, legenda
Hasan, mozda i nas najveci igrac svih vremena, imo je vazda nekih povreda, mislim da je davo uvijek sve za reprezentaciju iako to bas na prvi pogled ne izgleda tako, al ni pozicija na kojoj on igra i nije bas zahtijevala da se previse gine na terenu...
Miske, majstor, legenda, igracina,
Barba, kapiten, jos kad se sjetim one utakmice na marakani, kad je sudiji pokazivo sta oni rade nasim navijacima, koja legenda
Kodro, veliki oigrac,
Bola, nas najbollji strijelac u historiji, al meni su najjaca ona njegova radovanja.... :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 maj 2009, 00:05

ti king mi se ne obracaj, a vidim da vecina misli kao i ja,sta tebe boli briga za koga sam ja doktor i sta radim u zivotu,ti samo znas pisati(jao jesi vidio kinga kako dvojicu prekucava),ako imas nesto protiv mene,dodji u skenderiju 12.05 u 19.00 h,pa cemo popricati o velikom kingu,a i o najboljem svih vremena(M .J),i koga taj tvoj isti king kopira i ciji broj nosi...ja makar ne zivim da gledam samo jednog covjeka kako igra, makar pogledam sve sportove...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.