To ti je Omar vanbracni sin Wandelanoite.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:33Pratiš moj rad, hvala, ali ko si ti?Omark je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:27Zaboravio si negdje spomenuti hold up.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:08Ja mislim da ga je Pukkijeva brzina totalno izbacila iz takta, on je navikao igrati protiv target man-a u Rusiji. Da ne spominjem kako su vezni red preskakali kao iz šale, bio je jedan od gorih igrača sinoć ali momak je mlad i mora još dosta toga naučiti, prije svega preći na veći nivo odlaskom iz Rusije.
To je problem štopera poput Mertesackera, Christensena, moraš poziciono biti na vrhunskom nivou jer greške ne možeš nadomjestiti brzinom.![]()
![]()
![]()
![]()
Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dennis Hadžikadunić
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- invincible1921
- Kontakt:
Nije istina, sanicanin ga je puno bolje cuvao...uostalom od sanicanina i nemam nekog ocekivanja, ovaj je predstavljan ko ne znam ti staMaestro je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:29Pukki je prelazio sve jednog naseg kao iz sale. Dva puta Dennisa, jednom Sanicanina oba dva kad je dosla dubinska lopta iz veznog reda gdje veznjaci ne prave pritisak na protivnika koji ima loptu. I takodzer friskog Duljevica je Pukki kod gola ostavio.invincible1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:21Ma nikakav alibi nije vezni red...ljudi su ga cisto 1na1 prolazili ko da je na terminu ...i to svaki put
=\_1921_/=
Hadžikasdunić je kriv što je Saničanin pustio Pukkija da da go, pa ga još jednom pustio da prođe u 100% šansu.
Hadžikadunić je kriv što ga svježi Duljević nije mogo stić u 50 metara, Hadžikadsunić je kriv što Tutina i Vicina reprezentacija izgleda ko gomila amatera.
Hadžikadunić je kriv što ga svježi Duljević nije mogo stić u 50 metara, Hadžikadsunić je kriv što Tutina i Vicina reprezentacija izgleda ko gomila amatera.
Pukki se je gotovo cijelu tekmu kretao izmedju Darka i Dennisa. Malo kad je sa druge strane bio. I meni je sinoc Sanicanin dosta bolji bio. Ali se pretjeruje kad se kaze da je Pukki bjezao samo Dennisu. Bjezao je on i ostalima. Imas situaciju jednaku kad se okrenu oko Sanicanina i Sehic spasi cisti gol. Preslikana situacija kako je i Dennisu pobjegao. Ja bi njih sve trojcu Anel, Dennis, Sanicanin) upario u 3-5-2 s tim da je Sanicanin ljevak i mislim da nam ta formacija odgovara. Takodzer bi i Kolasincu odgovarala. Mozes igrati sa dva napadaca i vezni red Pjana, Krunic i Cimirot. Izbacis krila jer su nam najlosiji dio igre. Da je naci jos kojeg igraca u veznom redu koji pravi pritisak i njega upariti sa Pjanicem i rjesili bi dosta stvari defanzivno i nebi bilo uvjek stoper jedan na jedan sa napadacem. Ispred Krunic i napad Dzeko i Demirovic. Demirovic bi pravio prvi taj pritisak.invincible1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:35Nije istina, sanicanin ga je puno bolje cuvao...uostalom od sanicanina i nemam nekog ocekivanja, ovaj je predstavljan ko ne znam ti staMaestro je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:29Pukki je prelazio sve jednog naseg kao iz sale. Dva puta Dennisa, jednom Sanicanina oba dva kad je dosla dubinska lopta iz veznog reda gdje veznjaci ne prave pritisak na protivnika koji ima loptu. I takodzer friskog Duljevica je Pukki kod gola ostavio.invincible1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:21Ma nikakav alibi nije vezni red...ljudi su ga cisto 1na1 prolazili ko da je na terminu ...i to svaki put
A treba i pogledati kako je pao prvi gol. Preko nase ljeve strane. Gdje ispada Civic a poslje i Sanicanin tu. Ali nije sad razlog radi toga reci da su Civic i Sanicanin lose odigrali. Sta vise bili su sasvim dobri. To je ono sto kazem kad nema pomoci veznog reda tesko je zadnjoj liniji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hadžikadunić je kriv što je izgledao kao amater kao i većina ostalih igrača.DrFilgud je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:39Hadžikasdunić je kriv što je Saničanin pustio Pukkija da da go, pa ga još jednom pustio da prođe u 100% šansu.
Hadžikadunić nije bio ništa gori od ostaka zadnje linije, koja je bila ostavljena na ledini. Pukki je prolazio pored Hadžikadunića, jer je bio na njegovoj strani. Čim je prešo lijevo, Saničanin je ispo preslikano ko Hadžikadunić, a onda i kikso kod gola. Todorović neupotrebljiv, vezni red nezainteresovan i nesposoban da igra odbranu.
Za kriminalnu predstavu, nezainteresovane i nemotivisane ekipe, sklepanog stručnog štaba, nepostojećeg skautinga protivnika, sad valjda treba optužit nekog Šveđanina.
Pa samo amaterskoj struci jedan igrač može u 90 minuta 5 puta izaći 1 na 1 s golmanom, pa još dati dva gola iz drugih situacija.
I to ne Cristiano Ronaldo, nego Pukki
Za kriminalnu predstavu, nezainteresovane i nemotivisane ekipe, sklepanog stručnog štaba, nepostojećeg skautinga protivnika, sad valjda treba optužit nekog Šveđanina.
Pa samo amaterskoj struci jedan igrač može u 90 minuta 5 puta izaći 1 na 1 s golmanom, pa još dati dva gola iz drugih situacija.
U nasoj ligi ima bar 5 boljih stopera od njega.
Slažem se sve, bekovi su najveći problem bili, pogotovo Todorović ali to ne umanjuje lošu igru štopera.DrFilgud je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:52Hadžikadunić nije bio ništa gori od ostaka zadnje linije, koja je bila ostavljena na ledini. Pukki je prolazio pored Hadžikadunića, jer je bio na njegovoj strani. Čim je prešo lijevo, Saničanin je ispo preslikano ko Hadžikadunić, a onda i kikso kod gola. Todorović neupotrebljiv, vezni red nezainteresovan i nesposoban da igra odbranu.
Pa samo amaterskoj struci jedan igrač može u 90 minuta 5 puta izaći 1 na 1 s golmanom, pa još dati dva gola iz drugih situacija.I to ne Cristiano Ronaldo, nego Pukki
- Beduin
- Kontakt:
To si u pravu. Samo sto ih nasi klubovi nece puste za pisljivih 4-5mil eurica u neke kvazi ruske lige i sl. I neka nece, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako bi Dupovac neutraliso Pukkija, još Pidro na beku...sad bi tri boda imali u džepu 
Neznam bas za 5 ali ima. Neznaci akp igras u boljem klubu da si automatski kvalitetniji, ima dosta drugi faktora, agent, medije, sreca, status lige, sistem igre itd
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Da se mi ovako branimo za svakog stopera bi govorili da igra bez greške.

Strucnjaci de malo manje jedite gofn@ a vise gledajte utakmicu
- ASD
- Kontakt:
O tome već pišem neko vrijeme.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:08Ja mislim da ga je Pukkijeva brzina totalno izbacila iz takta, on je navikao igrati protiv target man-a u Rusiji. Da ne spominjem kako su vezni red preskakali kao iz šale, bio je jedan od gorih igrača sinoć ali momak je mlad i mora još dosta toga naučiti, prije svega preći na veći nivo odlaskom iz Rusije.
To je problem štopera poput Mertesackera, Christensena, moraš poziciono biti na vrhunskom nivou jer greške ne možeš nadomjestiti brzinom.
Momak je koncentrisan (najveći kvalitet po meni), odlično se postavlja i čita igru, ali su fizičke predispozicije jako loše. Mršav je, a spor. Kada nabaci mase vjerovatno će biti još sporiji.
U sistemu kakav mi igramo, to jest bez sistema, brzi igrači će to koristiti.
- NerminFatic
- Kontakt:
Dakle, jos je frka samo Mbappe, ostali nemaju takve trkacice kao Pukki i Francuz!
Dennis je pokazao lose lice i mislim da bi Anel odigrao bolje sinoc i bez utakmice od novembra, ali to je domen SBBKBB.
Dennis je pokazao lose lice i mislim da bi Anel odigrao bolje sinoc i bez utakmice od novembra, ali to je domen SBBKBB.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Jucerasnja partija na nivou Zuke protiv Armenije
Teško, primili smo dva gola manje i imao je bitnu ulogu kod oba naša gola.
Mora imati neki kvalitet inace ne bi igrao u solidnom klubu u Rusiji, ali ono sto pokazuje u reprezentaciji je kriminalno lose. Jos je gradjen kao tinejdzer od 16 godina koji je naglo izrastao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I dalje tvrdim , naj manji problem u repki je Dennis.
- Beduin
- Kontakt:
Samo sto tih nekoliko boljih iz nase lige j3bu ih ti tvoji faktori, nemaju srece ili nafake, ni agenta, medije, status lige, sistem igre itd. Nikako da ih prepoznaju jaci klubovi i lige i pokazu da su jedan Anel ili Dennis kita za njih, a o Sanicaninu da ne govorimo, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤