Dobro, ne popravlja zube tokom ljeta u BiH, hej hej hejFudo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:24Jes eto samo zato.VelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:18Vranješ ne skače i zato ne može da igra ! Hej hej hej
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
v France jedini nacin ne primiti 4-5 komada je sa jos jednim u zadnjoj lini i sa zgusnutom sredinom 
---------------------------- dzeko ------------------------------
--------------krunic-----------------------gojak---------------
-----------------------pjanic----cimirot-----------------------
kolasinac-------------------------------------------todorovic
---------ahmedhodzic--sanicanin--hadzikadunic----------
-----------------------------sehic--------------------------------

Zato tetovira četnike, na **** ga nabijem, hej hej hejVelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:25Dobro, ne popravlja zube tokom ljeta u BiH, hej hej hejFudo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:24Jes eto samo zato.VelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:18Vranješ ne skače i zato ne može da igra ! Hej hej hej
Walk on
Istetoviraj hitlera i igraj u njemackoj, istetoviraj npr. Nasera i igraj u srbiji, gdje cak i igrac koji nije pjevao himnu glasno nije mogao igrati.jes eto samo zato sto ne sakace, a eto slomio se skakajuci prije tetovaze pa je igrao.VelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:25Dobro, ne popravlja zube tokom ljeta u BiH, hej hej hejFudo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:24Jes eto samo zato.VelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:18Vranješ ne skače i zato ne može da igra ! Hej hej hej
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Smuci mi se kad vidim sastav s Gojakom, Cimirotom, Todorovicom, Sanicaninom i Sehicom. 

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
- Shategabri
- Kontakt:
Kad pogledamo ne znam...eto ima Šunjić koji nije dostupan, ovo ostalo je sve u pet deka. Možda nije ni on to što nam treba, ali hoću reći nemamo bolje trenutno.Tristan10 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:16Postujem svacije misljenje. Meni licno je Sanicanin los stoper, ali koji se snalazi dobro u anarhiji bez ikakvog sistema. A u nasoj reprezentaciji definitivno nema sistema. Preuzeo tu ulogu lidera jer je objektivno stariji i ima vise utakmica, ali nema kvalitet niti ce ga ikad imati. To ti je isto kao u bilo kojem poslu kad u timu imas osobu koja preuzme tu ulogu lidera ali objektivno nema kvalitete. Razumijem da je on dosta motivisan, ne bi li nekako ostvario neki transfer, pomak, i tako zeli da se prezentira kao dobar igrac. Ali ja to ne mogu da vidim. Nista licno protiv njega, ili slicno, ovo je samo moje misljenje.Shategabri je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:00Meni Saničanin nije bio loš sinoć. I ne samo sinoć, generalno pruža dobre partije.Tristan10 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:54
Ne bih rekao. Prije mislim da jednom nasem mladom stoperu treba kvalitetan igrac pored sebe koji ima X velikih utakmica u nogama, koji ce ga uputiti i popuniti nedostatke mladjeg igraca, pogotovo na stoperskoj poziciji gdje je iskustvo dosta bitno. Ovako ti vodi Sanicanin glavnu rijec, a nema kvalitet, nema iskustvno, i nema potencijal.
Razumijem ja šta ti hoćeš reći, treba gledati budućnost, samo ne znam gdje da nađemo takvog, Sergio Ramos sigurno ne može zaigrati koju za nas, a mi nemamo na radaru boljeg od tog Saničanina. Ovu mlađariju je još rano trpati u rupe ili u neke kvalitetne stopere.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Je li ovo danas jeftiniji internet ako imas dokaz da ti je IQ ispod 45? Kakav lik jebote! Gdje se samo kotite vise?VelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:52Ja, i ? Zato ima objava u dresu BiH nego sve patriote skupa
-
- Kontakt:
Idi skakuči krezavi hej hej hejHonorar je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:53Je li ovo danas jeftiniji internet ako imas dokaz da ti je IQ ispod 45? Kakav lik jebote! Gdje se samo kotite vise?VelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:52Ja, i ? Zato ima objava u dresu BiH nego sve patriote skupa
VelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:52Ja, i ? Zato ima objava u dresu BiH nego sve patriote skupa

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Idi pojedi kiflu, rucaj.
Izvini al ovo nepisem svakom, ali stvarno si glupVelezovoDijete je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:52Ja, i ? Zato ima objava u dresu BiH nego sve patriote skupa
Sto Sehic?? Nas najbolji igrac by far u zadnjih 10 tekmi. Npr. Begovic nije iao odbrana u 40 utakmica u repci ko Sehic u ovih 10CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:42Smuci mi se kad vidim sastav s Gojakom, Cimirotom, Todorovicom, Sanicaninom i Sehicom.![]()
- Beduin
- Kontakt:
Samo Demirovic kao SS umjesto Gojaka, fizicki je spremniji, po napad opasniji, a u fazi odbrane disciplinovaniji i spremniji za istrcati kontru od Gojaka.subseo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:31v France jedini nacin ne primiti 4-5 komada je sa jos jednim u zadnjoj lini i sa zgusnutom sredinom
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Imamo li mi ikakvog defanzivnog veznog, koji može stići kontru San Marina kad krenu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ima ga eno pije viski negdje u pub-u u Liverpoolu

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ognjenove objave na Instagramu u bh. dresu su isključivo zbog samopromocije.
Bez Demirovića u prvih 11 nemamo šta počinjati utakmice. Ne može biti gori od Gojaka.
Bez Demirovića u prvih 11 nemamo šta počinjati utakmice. Ne može biti gori od Gojaka.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Izbor između Todorovića, Cipetića i Ćorluke je takav da se može samo pogađati ko bi te od njih mogao koštati dva gola a ko samo jednog.
Cuj Demirovica umjesto Gojaka
Pa ne igraju istu poziciju ,svasta ovdje mozes procitati .Samo Demirovica mogu pored Dzeke u napad,Krunic iza Pjanica.
Zasto Anel nije igrao
Zasto Anel nije igrao

Moja pretpostavka je da Petev je smatrao da Finska ce biti laganiji zalogaj, pa je sacuvao bolje defanzivce za Francusku.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović