NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Naravno da je dobar trejd za Portland jer je Powell bolji i raznovrsniji igrac od te dvojice. Cudi me i da ga Toronto pusta. Vjerovatno jer ce traziti dosta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nije ovo neki posao Denvera.
RJ je high upside . Geri i polomljen jako bitan u denverovom pohodu do finala. Steta neiskoristenog potencijala.. ako ga oporave, bice jako trazena roba dogodine.
Portalnd instant pojacan ... odlican posao za pravog igraca
RJ je high upside . Geri i polomljen jako bitan u denverovom pohodu do finala. Steta neiskoristenog potencijala.. ako ga oporave, bice jako trazena roba dogodine.
Portalnd instant pojacan ... odlican posao za pravog igraca
Zadnja izmjena: huupmil, dana/u 25 mar 2021, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
I’m hearing Kyle Lowry to Miami is gaining tons of steam as we reach the deadline...
Dobra cijena za Bjelicu , Harkless i Silva su svakako beskorisni bili , Bjelicu možeš iskoristiti u PO.
A ovako sada se ima jedno mjesto slobodno za ganjati nekoga kada krenu buy-outi u slučaju da ne bude više trejdova , u šta sumnjam...
Dobra cijena za Bjelicu , Harkless i Silva su svakako beskorisni bili , Bjelicu možeš iskoristiti u PO.
A ovako sada se ima jedno mjesto slobodno za ganjati nekoga kada krenu buy-outi u slučaju da ne bude više trejdova , u šta sumnjam...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- IlCapitano
- Kontakt:
Što je meni sasvim ok za Trenta.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:51Minimalno 13 ce traziti. Toliko je Kuzma dobio.IlCapitano je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:50Sumnjam da će tražiti više od Powella ovo ljeto.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:49
Pa ne znam bas koliko dobar posao za POR. Vjerovatno ne zele platiti Trenta iduce godine i to je razlog.![]()
Powell već ima 10m godišnje i sezonu sa 20pts u prosjeku. Dobiće više sigurno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
The Warriors have trade interest in Danny Green, via @TheSteinLine.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Meni ne Portland uradio odlican posao,Powell je odlican suter,mislim da je po nekim statsima samo Ingels i Joe Harris ispred njega za sut za 3
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I meni, ali oni ocigledno nisu htjeli to da plate.Powella imaju i za slijedece sezonu dosta jeftino, ako pokupi PO.Problem ce za POR biti ako uradi opt out.Jesu li spremni Powellu dati najmanje 18mil?IlCapitano je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:56Što je meni sasvim ok za Trenta.
Powell već ima 10m godišnje i sezonu sa 20pts u prosjeku. Dobiće više sigurno.
Jako upitan potez dugorocno, po meni.
Powell jestbolji igrac, ali Trent Jr je jako dobar defanzivac plus das Hooda kojeg si platio ljeto prije i koji je sposobam bit dvocifren igrac. Al ocito zadnja povreda je bila previse. Ne vjerujem da ce ovo nesto ojacat ekipu, tj mislim da ce dovest jos nekog do kraja dana.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidi, obzirom da vam Stotts fura jako kratku rotaciju, ovo je super potez za vas.Powell ima odlicnu sezonu.Lillard je napisao/la: ↑25 mar 2021, 18:05Powell jestbolji igrac, ali Trent Jr je jako dobar defanzivac plus das Hooda kojeg si platio ljeto prije i koji je sposobam bit dvocifren igrac. Al ocito zadnja povreda je bila previse. Ne vjerujem da ce ovo nesto ojacat ekipu, tj mislim da ce dovest jos nekog do kraja dana.
Problem je sta nakon ove sezone? Izvjestaji od ranije govore da ce Powell uraditi opt out i sta onda? Dati njemu 18mil po sezoni, a ide uskoro i ekstenzija Nurka.
Da li je okosnica CJ, Dame, Nurk, Powell dovoljna za nesto ozbiljno jer ce cap biti popunjen? Mislim da odgovor znas i sam.
Je, svi se mi nadamo trejdu CJa, al nema muda za to OlsheyNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 mar 2021, 18:08Vidi, obzirom da vam Stotts fura jako kratku rotaciju, ovo je super potez za vas.Powell ima odlicnu sezonu.Lillard je napisao/la: ↑25 mar 2021, 18:05Powell jestbolji igrac, ali Trent Jr je jako dobar defanzivac plus das Hooda kojeg si platio ljeto prije i koji je sposobam bit dvocifren igrac. Al ocito zadnja povreda je bila previse. Ne vjerujem da ce ovo nesto ojacat ekipu, tj mislim da ce dovest jos nekog do kraja dana.
Problem je sta nakon ove sezone? Izvjestaji od ranije govore da ce Powell uraditi opt out i sta onda? Dati njemu 18mil po sezoni, a ide uskoro i ekstenzija Nurka.
Da li je okosnica CJ, Dame, Nurk, Powell dovoljna za nesto ozbiljno jer ce cap biti popunjen? Mislim da odgovor znas i sam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
bolje da ste ganjali GordonaLillard je napisao/la: ↑25 mar 2021, 18:05Powell jestbolji igrac, ali Trent Jr je jako dobar defanzivac plus das Hooda kojeg si platio ljeto prije i koji je sposobam bit dvocifren igrac. Al ocito zadnja povreda je bila previse. Ne vjerujem da ce ovo nesto ojacat ekipu, tj mislim da ce dovest jos nekog do kraja dana.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bravo za Fourniera, jako mi je drag igrač. Da je još kakav kvalitetan centar Celticsima i extra ekipica. 
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
E sad poslati Bartona i Bola u NOP za Lonzoa, i onda ici sa ekipom
Lonzo, Murray, Gordon, MPJ, Jokic
Facu, Morris, PJ, Green, Millsap
Bolje i ovo nego da PJ igra na 4 ko sto se znalo desavaati
Lonzo, Murray, Gordon, MPJ, Jokic
Facu, Morris, PJ, Green, Millsap
Bolje i ovo nego da PJ igra na 4 ko sto se znalo desavaati
Hajde ba Pelinka uradi nesto
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne da Phila nista koliko ja vidim.
Vrijeme ce pokazati koliko je to pametno, svakako bi sad tesko preko Netsa prvenstveno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989, TripleThreat i 7 gostiju.