Sportski komentatori
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Baho je majmun jednostavno. Ako vidi sad ove objave, opet me kmecati po facebooku.
PSPHM
Pa ce opetplakati kako ga niko ne voli, kako smo svi mi dusmani...
Yebo mater smotanu, dosadnu i ...
Yebo mater smotanu, dosadnu i ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Eeee Brych je bome rival u sljedećem kolu.
Mislim da se može sa njim igrati ravnopravno.
Kad jeLlullSergio je napisao/la: ↑25 mar 2021, 23:09Eeee Brych je bome rival u sljedećem kolu.
Max Allegri
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa trebalo bi biti u ponedjeljak ili utorak po rasporedu. Mislim tad snimamo, a dva dana poslije ide prenos.
Opet trebam provjerit s Krešom kad će tačno biti.
Obrez igra protiv onog Makedonca, to je bas **** par.
Opet trebam provjerit s Krešom kad će tačno biti.
Obrez igra protiv onog Makedonca, to je bas **** par.
Sigurno, sretno nek budeLlullSergio je napisao/la: ↑25 mar 2021, 23:09Eeee Brych je bome rival u sljedećem kolu.

Sretno Sergio
A' ova epizoda zadnja baš loša, Matija ništa nije znao, a ni Nikola se nije proslavio. Onaj mladi Makedonac što je ispao bi uzeo bez problema Nikolu, a i Borisa iz prošle epizode.

A' ova epizoda zadnja baš loša, Matija ništa nije znao, a ni Nikola se nije proslavio. Onaj mladi Makedonac što je ispao bi uzeo bez problema Nikolu, a i Borisa iz prošle epizode.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa sad Borisa je pitanje hahah.
Vidjet ćeš Borisa kako je odigrao protiv Mrkonje našeg, brutalan nastup.
Jbga dosta vam ovisi od pitanja, tj. kako ti sjednu. Uglavnom ovaj Boris vam je opasan igrač.
Nije mi se Boris učinio toliko dobar, no kao što kažeš sve je do seta pitanjaLlullSergio je napisao/la: ↑26 mar 2021, 15:35Pa sad Borisa je pitanje hahah.
Jbga dosta vam ovisi od pitanja, tj. kako ti sjednu. Uglavnom ovaj Boris vam je opasan igrač.

Samo nemoj spojlati svoju epizodu dok ne izađe vani

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Milutin Grgur na SK radi Crnu Goru

- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj bahe kaze omaleni jota nevjerovatno 2 gola glavom postize mozda i najmanji igrac na terenu, i u tom momentu bukvalno prikazuje jotu i sigurno 2 portugalca koji su nizi od njega bas pofino

Gledam na NovaS jer ne mogu slušati njegovo nazor navijanje za Srbiju. Lik se brukaQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:23joj bahe kaze omaleni jota nevjerovatno 2 gola glavom postize mozda i najmanji igrac na terenu, i u tom momentu bukvalno prikazuje jotu i sigurno 2 portugalca koji su nizi od njega bas pofino![]()
![]()

Zatamnjena na telemachutm01hzne je napisao/la: ↑27 mar 2021, 22:13Gledam na NovaS jer ne mogu slušati njegovo nazor navijanje za Srbiju. Lik se brukaQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:23joj bahe kaze omaleni jota nevjerovatno 2 gola glavom postize mozda i najmanji igrac na terenu, i u tom momentu bukvalno prikazuje jotu i sigurno 2 portugalca koji su nizi od njega bas pofino![]()
![]()
![]()

Milan Caković, nije mu prvi put

- JohnKeynes97
- Kontakt:
PSPHM
Pogledao sam i sad je dosta bolji bio, al' lično meni ovaj Mrkonja pojma nemam. Mislim da u dva nastupa skupa nema više od 15 skupljenih bodova.LlullSergio je napisao/la: ↑26 mar 2021, 15:35
Auf ovoga na SK sto prenosi CG-Norveska,pa znao sam da su Crnogorci lijeni al da im je mrsko pricati to nisam,pa Norveska dala gol covjek 10 sekundi kasnije rekao kontam kasni mi ton 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- akisarajevo92
- Kontakt:
56 - 2
Vlada izdominirao u svom prvom nastupu ove sezone u kvizu
Vlada izdominirao u svom prvom nastupu ove sezone u kvizu
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.