Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dennis Hadžikadunić
Najjace kad kazu pa i Busquets ne daje golove.
Pa jaro, Busquetsov mali prst na nozi vrijedi vise nego Cimirot.
Kakav je beskicmenjak pokazao se protiv Finske, n e v i d lj i v i b e s k o r i s t a n.
Pa jaro, Busquetsov mali prst na nozi vrijedi vise nego Cimirot.
Kakav je beskicmenjak pokazao se protiv Finske, n e v i d lj i v i b e s k o r i s t a n.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ASD
- Kontakt:
Cimirot je jedan od igrača koji se treba oprostiti iz repke.
Ovo mu u životu ne treba. Jedan si od rijetkih koji trči pored toliko bolikuraca i koji ovu repku shvata profesionalno, a jedan je od prvih koje se kritikuje.
Ovo mu u životu ne treba. Jedan si od rijetkih koji trči pored toliko bolikuraca i koji ovu repku shvata profesionalno, a jedan je od prvih koje se kritikuje.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 26 mar 2021, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali Cimirot je vezni igrač, cirkuliše lopte, ima poneki defanzivni učinak, ne gubi posjed, nije mi jasno zašto je on problem? Da imamo još deset Cimirota možda bi i bili ozbiljnija reprezentacija.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Njegov ključni problem je što je defanzivno orijentisan. To se kod nas ne prašta. Nije ni čudo što se Vrančića priziva u prvih 11, to je što zna lopte i ne igra odbranu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 19:04Ali Cimirot je vezni igrač, cirkuliše lopte, ima poneki defanzivni učinak, ne gubi posjed, nije mi jasno zašto je on problem? Da imamo još deset Cimirota možda bi i bili ozbiljnija reprezentacija.
Prosječan BiH navijač tako razmišlja. Ubaciti Vrančića, Bešića, Pjanića, Gojaka, Krunića. Ne treba nam trka, idemo Francuze rasturiti Francuze na individualni kvalitet jer ovi znaju lopte.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 26 mar 2021, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sistem, odnosno ne postojanja sistema je problem a ne Cimirot.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da je i Cimirot problem bez posjeda jer ga lahko preskaču, ali nije tipični defanzivni vezni, obični distributer sa defanzivnim karakteristikama, po meni uvijek solidno odigra.ASD je napisao/la: ↑26 mar 2021, 19:07Njegov ključni problem je što je defanzivno orijentisan. To se kod nas ne prašta. Nije ni čudo što se Vrančića priziva u prvih 11, to je što zna lopte i ne igra odbranu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 19:04Ali Cimirot je vezni igrač, cirkuliše lopte, ima poneki defanzivni učinak, ne gubi posjed, nije mi jasno zašto je on problem? Da imamo još deset Cimirota možda bi i bili ozbiljnija reprezentacija.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Neprofesionalni pristup je ključni problem. Krećemo od Džeke koji se jako slabo kreće i ne vrši pritisak, tu nam odmah sve puca.
Jer odmah to neko mora pokriti. Zamisliti samo kad to Gojak treba pokriti koji ni sebe ne pokriva pa onda sve ostane na lijevom beku koji nam je opet defanzivno limitiran. Sve dovede do viška na štoperu.
Ukratko, naša filozofija se svodi na to.
Da Šehić poskida 5 mrtvih zicera i da neko od ovih što igra samo napad postigne gol.
Jer odmah to neko mora pokriti. Zamisliti samo kad to Gojak treba pokriti koji ni sebe ne pokriva pa onda sve ostane na lijevom beku koji nam je opet defanzivno limitiran. Sve dovede do viška na štoperu.
Ukratko, naša filozofija se svodi na to.
Da Šehić poskida 5 mrtvih zicera i da neko od ovih što igra samo napad postigne gol.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 26 mar 2021, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Cak i Milan Badelj koji je bas onaj old school klasicni destruktivac, nesto ko Rahimic, nekad nesto i pogodi. Vidis ga na terenu. A za ovoga samo znaju reci da trci. A u sustini ni ti je dobar zadnji vezni, niti zna prema naprijed.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cimirot problem, a ovo nije ?

Evo mu defanzivnog učinka u Torinu,

Amer zvana nularica.
⚜️~⚜️~⚜️
Besic kad je igrao i bio u formi je izmislio fudbal za Cimirota.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 19:13Cimirot problem, a ovo nije ?
![]()
- ASD
- Kontakt:
Čak i da je istina, opet ne vidim kakve veze ima s nama kad je lik trenutno najgori igrač kojeg se može pozvati.Tristan10 je napisao/la: ↑26 mar 2021, 19:16Besic kad je igrao i bio u formi je izmislio fudbal za Cimirota.
Totalno nespreman. Pa i Džeko više trči od njeg.
Imao je sa nama, itekako imao. Ali i tada vam je klasa smetala, zaviravalo se kakve mu babo gace nosa. Bio je igracina prema ovome patuljku, i to se tek i vidi, kad ti jedan po jedan kvalitetan igrac fali.ASD je napisao/la: ↑26 mar 2021, 19:19Čak i da je istina, opet ne vidim kakve veze ima s nama kad je lik trenutno najgori igrač kojeg se može pozvati.
Totalno nespreman. Pa i Džeko više trči od njeg.
U takvom smo qrtzu da bi i Besic dobro dosao na poziciju gdje je Cimirot.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ASD
- Kontakt:
Ja koliko znam. Najveći problem s njim je bio što ne igra godinama, totalno nespreman. Prespor.Tristan10 je napisao/la: ↑26 mar 2021, 19:23Imao je sa nama, itekako imao. Ali i tada vam je klasa smetala, zaviravalo se kakve mu babo gace nosa. Bio je igracina prema ovome patuljku, i to se tek i vidi, kad ti jedan po jedan kvalitetan igrac fali.
Kad se još uzme igračka inteligencija. Pravo nam je koristan da zamijenimo Cimirota.
Besic je najbolje godine izgubio na tom ugovoru s Evertonom. Vidjecemo na ljeto gdje ce i dali ce se baviti ozbiljnim fudbalom. A svakako je ono sto je igrao oko 2014 dvije klase ispred Cimirota.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hajduk - Everton na Poljudu, pun stadion ko sibica. Besic za Everton, vidi se da je klasa da odskace od svakog igraca Hajduka. Kasnije poslije ozlijeda na posudbu u Sheffield, gdje je poenkad i igrao. I to nam nije valjao, clanak po clanak da Besic ispadne. A mi se sada ponosimo da imamo barem standardnog igraca u Hajduku
Ako se nadje adekvatan klub, odma ga vratiti.
Posto su ovde klipovi popularni, trebalo bi da se nadje sazetak Besic protiv Argentine. Stvarno je lose izgledao, i poslat fino nasim zadnjim veznim igracima.
- ASD
- Kontakt:
Bešić je uveliko ovisio o fizičkim predispozicijama. Tada, prije 6 godina je bio poprilično brz, jedan od najbržih u repki.
Danas je nespreman, spor, prosječni igrači ga pretrčavaju.
Dok ne prođe kvalitetne pripreme ne može ni našu ligu igrati.
Danas je nespreman, spor, prosječni igrači ga pretrčavaju.
Dok ne prođe kvalitetne pripreme ne može ni našu ligu igrati.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bešić je odron igrač. Toliko o njemu, a da ne spominjem ambicije i samopoštovanje.
Od Bešića se pravi Kante a ne igrač koji ima koncentraciju malog djeteta.
Od Bešića se pravi Kante a ne igrač koji ima koncentraciju malog djeteta.
⚜️~⚜️~⚜️
Dok je igrao bio je definitivno igracina za sve zadnje vezne koje smo imali poslje njega.
Tuta Petrov
Tuta Petrov