Za cat 4 trebamo nivnaraku lozu roemjestiti sa zapada na istok, sto blize terenu, brojace, jos par ih treba postaviti, dodatna orking mjesta, i terenNisamInSajder je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:55Koju kategoriju Kosevo trenutno ispunjava? I sta se sve mora uraditi da bi dobilo kategoriju 4? Teren, brojace ulaznica i znam da treba premjestanje neke loze odraditi na suprotnu tribinu, ali se ne sjecam koje loze.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
- NisamInSajder
- Kontakt:
Samo to? Mix zona, konferencijska sala, komentatorska mjesta i tako to ne treba?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:05Za cat 4 trebamo nivnaraku lozu roemjestiti sa zapada na istok, sto blize terenu, brojace, jos par ih treba postaviti, dodatna orking mjesta, i terenNisamInSajder je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:55Koju kategoriju Kosevo trenutno ispunjava? I sta se sve mora uraditi da bi dobilo kategoriju 4? Teren, brojace ulaznica i znam da treba premjestanje neke loze odraditi na suprotnu tribinu, ali se ne sjecam koje loze.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Treba i to.NisamInSajder je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:09Samo to? Mix zona, konferencijska sala, komentatorska mjesta i tako to ne treba?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:05Za cat 4 trebamo nivnaraku lozu roemjestiti sa zapada na istok, sto blize terenu, brojace, jos par ih treba postaviti, dodatna orking mjesta, i terenNisamInSajder je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:55Koju kategoriju Kosevo trenutno ispunjava? I sta se sve mora uraditi da bi dobilo kategoriju 4? Teren, brojace ulaznica i znam da treba premjestanje neke loze odraditi na suprotnu tribinu, ali se ne sjecam koje loze.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Bitno je da su izbori dobijeni na foru zvanu "obecanje" a sad stadion otom potom,more bit bidne..bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2021, 17:42Ima 3000 a pregleda bude 500. Naravno da svaki navijac treba biti clan, ja govorim da je bordo sedmica zatvoren mediji. A prica koševo Sarajevu treba da bude sto glasnija i masovnije, sto vise pritiska da dobijemo tu koncesiju.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 mar 2021, 17:37Ne gleda je 400 ljudi, nego 3000 clanova. Ako se neko naziva navijacem, valjda clansku treba imati.bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2021, 17:31
Nista konkretno nisu kazali, sve ovo sto su rekli vec znamo. Nama trebaju konkretne stvari odnosno ispunjenja obecanog. Zasto ne mozemo dobiti koncesiju koju trazimo ??
Zasto nema iz kluba i od nas navijaca inicijativa da dobijemo koševo. Apsolutno se stalo s tom pricom, Bgm prošle godine stalno bile objave po zvanicnoj koševo Sarajevu, naš dom itd, portali stalno prenosili tu pricu i ujednom momentu se cinilo da je to gotova stvar. Sad niko nista, osim na bordo sedmici koju gleda 400 ljudi to treba otvoreno izaci u sve medije i portale s tom pricom kosevo Sarajevu.
Uprava je obecala da ce se evropske utakmice ove godine igrati na Kosevu i marljivo rade na tome. Toliko su nam rasturili ekipu da ako se uopste plasiramo u evropu sigurno necemo proci prvo pretkolo, tako da nam vise od Koseva ni ne treba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ne razmišljamo, ne kreiraju forumaši to.bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:29Ne kontam svi smo bili za koševo 90 % ljudi. Direktorica javno kazala da zelimo koševo, koncesiju. Zasto sad drugacije razmišljamo ?? Sad nam nije bitno koševo ?
Sve mi se cini da je to bila politička igrica.
Nam, direktorica i većina navijača je izabrala Koševo a tako će i ostati ako se neko čudo ne desi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al Sabrina je rekla.... kuknjava
-
- Kontakt:
Da jesu izabrali su koševo i imaju podršku svih nas, samo ne vidim neke pomake od jula kad je to receno pa do danas. Galame bilo oko izbora, tad se svašta pričalo obecavalo, poslje toga nista.MortemHz je napisao/la: ↑27 mar 2021, 08:39Pa ne razmišljamo, ne kreiraju forumaši to.bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:29Ne kontam svi smo bili za koševo 90 % ljudi. Direktorica javno kazala da zelimo koševo, koncesiju. Zasto sad drugacije razmišljamo ?? Sad nam nije bitno koševo ?
Nam, direktorica i većina navijača je izabrala Koševo a tako će i ostati ako se neko čudo ne desi.
Nikad necemo dobiti koncesiju valjda je jasno to vise,ulozit ce se zajedno par miliona da se uradi sto treba odrzavat ce se takmicenja koncerti itd i to ce ostati opstinsko valjda je to do sad jasno.Igrat ce Olimpik i ko god se dogovori sa opstinom i mi tu ne mozemo nista eventualno cemo imati neku prednost mozda u odnosu na druge sto se tice terminabordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:21Sigurno jeftinija nego da praviš stadion, isto nije isplativo da ulazemo u koševo a da drugi upravljaju s njim i igra ko hoce. Koncesiju je trazila nasa uprava, Sabrina javno to trazila i kazala da je to najbolje za nas i da je koševo nas stadion i da bi mi najbolje upravljali s njim,juli prošle godine ima video na zvanicnoj.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:06Onda ti nisi svjestan koliko koncesija kosta. Cin se olako toga hvatas
-
- Kontakt:
Otkud sad to ??samoSA je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:11Nikad necemo dobiti koncesiju valjda je jasno to vise,ulozit ce se zajedno par miliona da se uradi sto treba odrzavat ce se takmicenja koncerti itd i to ce ostati opstinsko valjda je to do sad jasno.Igrat ce Olimpik i ko god se dogovori sa opstinom i mi tu ne mozemo nista eventualno cemo imati neku prednost mozda u odnosu na druge sto se tice terminabordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:21Sigurno jeftinija nego da praviš stadion, isto nije isplativo da ulazemo u koševo a da drugi upravljaju s njim i igra ko hoce. Koncesiju je trazila nasa uprava, Sabrina javno to trazila i kazala da je to najbolje za nas i da je koševo nas stadion i da bi mi najbolje upravljali s njim,juli prošle godine ima video na zvanicnoj.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:06Onda ti nisi svjestan koliko koncesija kosta. Cin se olako toga hvatas
Ja se sjecam price da cim dodje srdjan kosevo je nase, postavljao slike s papeton ohrabrivao nas u namjerama koševo Sarajevu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na nama je da sačekamo, šta drugo možemo.bordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:09Da jesu izabrali su koševo i imaju podršku svih nas, samo ne vidim neke pomake od jula kad je to receno pa do danas. Galame bilo oko izbora, tad se svašta pričalo obecavalo, poslje toga nista.MortemHz je napisao/la: ↑27 mar 2021, 08:39Pa ne razmišljamo, ne kreiraju forumaši to.bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:29Ne kontam svi smo bili za koševo 90 % ljudi. Direktorica javno kazala da zelimo koševo, koncesiju. Zasto sad drugacije razmišljamo ?? Sad nam nije bitno koševo ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma ne mozemo nista, kao i u drugim situacijama. Al eto bar ovdje na forumu mozemo pisati, ma da pojedincima i to smeta.MortemHz je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:27Na nama je da sačekamo, šta drugo možemo.bordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:09Da jesu izabrali su koševo i imaju podršku svih nas, samo ne vidim neke pomake od jula kad je to receno pa do danas. Galame bilo oko izbora, tad se svašta pričalo obecavalo, poslje toga nista.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kosevo je trenutno CAT2 kao i pod BB, Gradski u BL. BP, Grbavica i Pecara imaju CAT3.NisamInSajder je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:55Koju kategoriju Kosevo trenutno ispunjava? I sta se sve mora uraditi da bi dobilo kategoriju 4? Teren, brojace ulaznica i znam da treba premjestanje neke loze odraditi na suprotnu tribinu, ali se ne sjecam koje loze.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Podmukli su bas. Sva ta galama samo da skinu tvoju sdooobordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:09Da jesu izabrali su koševo i imaju podršku svih nas, samo ne vidim neke pomake od jula kad je to receno pa do danas. Galame bilo oko izbora, tad se svašta pričalo obecavalo, poslje toga nista.MortemHz je napisao/la: ↑27 mar 2021, 08:39Pa ne razmišljamo, ne kreiraju forumaši to.bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:29Ne kontam svi smo bili za koševo 90 % ljudi. Direktorica javno kazala da zelimo koševo, koncesiju. Zasto sad drugacije razmišljamo ?? Sad nam nije bitno koševo ?
PSPHM
-
- Kontakt:
Nije klub radio podmuklo mi trazimo od ovih sad isto kao i od sda a to je da dobijemo koševo. Podmuklo su radili političari i na osnovu nas pravili kampanje a poslije izbora niko nista.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:54Podmukli su bas. Sva ta galama samo da skinu tvoju sdooobordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:09Da jesu izabrali su koševo i imaju podršku svih nas, samo ne vidim neke pomake od jula kad je to receno pa do danas. Galame bilo oko izbora, tad se svašta pričalo obecavalo, poslje toga nista.
Čim je sliku s ledžendom objavio, ja sam znao da od tog nema ništa. Podjednako (ne) vole Sarajevo.bordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:14Otkud sad to ??samoSA je napisao/la: ↑27 mar 2021, 11:11Nikad necemo dobiti koncesiju valjda je jasno to vise,ulozit ce se zajedno par miliona da se uradi sto treba odrzavat ce se takmicenja koncerti itd i to ce ostati opstinsko valjda je to do sad jasno.Igrat ce Olimpik i ko god se dogovori sa opstinom i mi tu ne mozemo nista eventualno cemo imati neku prednost mozda u odnosu na druge sto se tice terminabordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:21
Sigurno jeftinija nego da praviš stadion, isto nije isplativo da ulazemo u koševo a da drugi upravljaju s njim i igra ko hoce. Koncesiju je trazila nasa uprava, Sabrina javno to trazila i kazala da je to najbolje za nas i da je koševo nas stadion i da bi mi najbolje upravljali s njim,juli prošle godine ima video na zvanicnoj.
Ja se sjecam price da cim dodje srdjan kosevo je nase, postavljao slike s papeton ohrabrivao nas u namjerama koševo Sarajevu
Ne kontam kako vecina vas ne konta da mi nemamo toliko para koliko vi mislite da imamo
Poreze otplacujemo na reprogram, a da stadion gradimo
Ocajan prelazni rok gdje smo morali prodati dva najbolja igraca, a skoro niko vrijedan pomena nije dosao
i kao takvi smo najstabilniji u BiH, ali apsolutno nema sanse za neke vece troskove, bar dok je pandemije
Ocajan prelazni rok gdje smo morali prodati dva najbolja igraca, a skoro niko vrijedan pomena nije dosao
i kao takvi smo najstabilniji u BiH, ali apsolutno nema sanse za neke vece troskove, bar dok je pandemije
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Nema ni Velež para pa prave stadion. Općina Ilijaš napravila natkrivenu tribinu, bolju nego istok na Grbavici, za klub koji je četvrti rang takmičenja. Najlakše je gradit kad imaš dozvole i zemljište. Nas to yebe, što bismo keširali ogromnu lovu za zemlju plus moraš podmazat na dvadeset mjesta da dobiješ sve potrebne papire. Kad bi se to sredilo, gradnja nek ide u 20 godina, barem ćeš imat svoje. Al kharina u BiH, nećemo to nikad dočekat.JVVVST je napisao/la: ↑27 mar 2021, 12:25Ne kontam kako vecina vas ne konta da mi nemamo toliko para koliko vi mislite da imamo
- hordasDoboj
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/zeljkovic- ... ija/394971
Znaci bit ce za Kosevo isto, pod BB i Velez iz PL. Jos ako na Tusnju naprave, moci ce se igrat fudbal sljedece godine.
Znaci bit ce za Kosevo isto, pod BB i Velez iz PL. Jos ako na Tusnju naprave, moci ce se igrat fudbal sljedece godine.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
To bi bilo to u biti. Jos nekako da se utale savez, rs i bijeljina da se i tamo teren napravi, i super su onda haman svi tereni.hordasDoboj je napisao/la: ↑27 mar 2021, 13:44https://sportsport.ba/fudbal/zeljkovic- ... ija/394971
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90, skoJaa i 48 gostiju.