BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Principatus » 07 jan 2011, 00:26

Slatinash_7 je napisao/la: Kaparisan je on od strane Svedjana tako da on tu nema vise nikakve dileme..........Sa nama je zavrsio nazalost
emir_ je napisao/la:Ubiljezio je on nastup, cini mi se da je bio pozvan umjesgto Zlatana na zadnjoj frendly tekmi Svedske, tako da mozete zakljuciti temu
Molim vas citajte stranicu ili dvije prije nego sto nesto pisete i sirite dezinformacije.
Niti je nastupio i da je nastupio nebi bio kaparisan. Po 10., pa i 100. put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jan 2011, 00:49

RKO je napisao/la:Sta ste osuli paljbu po momku radi jedne utakmice i to prve u novom timu.Da nevalja nebi ga svabo platio tolko ;)
I zasto svakog igraca iz "Svedske" poredite sa Ibrahimovicem da bude 70% ko Ibrahimovic odlican je.Momak ima 22 godine 8-) Samo da on prihvati nas poziv,tj. da ga nasi pozovu prvo...
Svedi ga nece pozvati to je sigurno barem ne na nekoj znacajnijoj utakmici.

Ispred njega su trenutno : Ibrahimovic, Toivonen, Elmander,Berg .... tako da, hmm , slicna situacija kao i u vrijeme Muslimovica . Ne bi me iznenadilo da Denni prihvati poziv BH zato sto tamo nema mjesta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 jan 2011, 12:39

Evo dok sam pripremao temu holandske lige našao sam podatak da i tamo ima naših igrača, što mi i nije bilo neko iznenađenje mada nisam niti znao ovog igrača a pogotovo da je naš zemljak a ujedno i potencijalni reprezentativac Darko Bodul 1989 godište igrač Ajaxa prošlu sezonu je bio na posudbi u Sparti iz Rotterdama i odigrao je većinu utakmica.Igra već duže vremena tamo tačnije u mlađim kategorijama a prošao je Heerenvenovu i Ajaxovu školu ove godine nije odigrao niti jednu utakmicu za A tim Ajaxa a što se tiče reprezentativne karijere već je igrao za mlađe selekcije Hrvatske.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 jan 2011, 12:43

brazzo je napisao/la:Evo dok sam pripremao temu holandske lige našao sam podatak da i tamo ima naših igrača, što mi i nije bilo neko iznenađenje mada nisam niti znao ovog igrača a pogotovo da je naš zemljak a ujedno i potencijalni reprezentativac Darko Bodul 1989 godište igrač Ajaxa prošlu sezonu je bio na posudbi u Sparti iz Rotterdama i odigrao je većinu utakmica.Igra već duže vremena tamo tačnije u mlađim kategorijama a prošao je Heerenvenovu i Ajaxovu školu ove godine nije odigrao niti jednu utakmicu za A tim Ajaxa a što se tiče reprezentativne karijere već je igrao za mlađe selekcije Hrvatske.
Taj i sam ne zna sta hoce,ja sam citao da hoce da igra za Austriju,pa za Hrvatsku,eto nek se i mi ukljucimo :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 jan 2011, 13:00

Dylan Dog je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Evo dok sam pripremao temu holandske lige našao sam podatak da i tamo ima naših igrača, što mi i nije bilo neko iznenađenje mada nisam niti znao ovog igrača a pogotovo da je naš zemljak a ujedno i potencijalni reprezentativac Darko Bodul 1989 godište igrač Ajaxa prošlu sezonu je bio na posudbi u Sparti iz Rotterdama i odigrao je većinu utakmica.Igra već duže vremena tamo tačnije u mlađim kategorijama a prošao je Heerenvenovu i Ajaxovu školu ove godine nije odigrao niti jednu utakmicu za A tim Ajaxa a što se tiče reprezentativne karijere već je igrao za mlađe selekcije Hrvatske.
Taj i sam ne zna sta hoce,ja sam citao da hoce da igra za Austriju,pa za Hrvatsku,eto nek se i mi ukljucimo :D
ma nije on sad za poziva osim na razgovor i da se vidi da li bi pristao a mlad je još za A tim a već je igrao za mladu U-21 Hrvatske tako da sumnjam da bi ga naši pozvali u mladu.
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2011, 13:22

Treba mi jedna informacija.

Igra li za BIH repku mali Jankovic,pre nekih 1-1.5 godine zvao ga je Stojnic u kadetsku repku,tada je igrao u Partizanu svidjao mi se lik pravo igracki,ali je sada potpuno nestao ne znam ni za koji klub igra. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 jan 2011, 13:47

Devil je napisao/la:Treba mi jedna informacija.

Igra li za BIH repku mali Jankovic,pre nekih 1-1.5 godine zvao ga je Stojnic u kadetsku repku,tada je igrao u Partizanu svidjao mi se lik pravo igracki,ali je sada potpuno nestao ne znam ni za koji klub igra. :?
taj decko ako mislimo na istog trenutno igra u drugoj hnl za ekipu Luckog ... Emilko Jankovic ako na njega mislis , igrao u Borcu Banja Luka i negdje u Grckoj... Veliki pozz
>>No body likes us but we dont care<<

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2011, 13:56

D€LUX je napisao/la:

taj decko ako mislimo na istog trenutno igra u drugoj hnl za ekipu Luckog ... Emilko Jankovic ako na njega mislis , igrao u Borcu Banja Luka i negdje u Grckoj... Veliki pozz
Nije bre,mali je 1992.godiste,mislim da je rodom sa Sokoca,igrao samo za Partizan.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 jan 2011, 14:17

Devil je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:

Nije bre,mali je 1992.godiste,mislim da je rodom sa Sokoca,igrao samo za Partizan.
Bojan Jankovic igra u Crvenoj Zvezdi sada za u19... jedino taj momak ima sto je meni poznato...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2011, 14:20

Nista to,to je brat od Boska Jankovica.

edit:Sada se setih zove se Djordje Jankovic. ;)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 jan 2011, 14:32

Devil je napisao/la:Nista to,to je brat od Boska Jankovica.

edit:Sada se setih zove se Djordje Jankovic. ;)
on je otisao bio za njemacku u neki klub i odatle mu se gubi svaki trag u fudbalu vjerovatno gilja po nekim amaterskim klubovima... moja pretpostavka...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jan 2011, 15:14

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... movic.html

Poduzi tekst na njemackom o Avdicu. O njegovim jakim/slabim stranama, sposobnostima, da je igrao i druge pozicije, naprimjer veznog, o karakteru, da je vise miran i povucen itd. Mozda neko ima volje prevesti... :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 jan 2011, 16:59

Ermin Bicakcic povrijedio clanak u danasnjoj prijateljskoj utakmici :(
RIP SALE VILENJAK

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 08 jan 2011, 22:00

Vuckic signs new contract
Newcastle United midfielder Haris Vuckic has signed a new five-and-a-half-year contract.

The Slovenia U-21 playmaker made his Magpies debut in August 2009 and has turned out three times for the Magpies so far this season, all in the Carling Cup.

The 18-year-old becomes the fourth Newcastle player to commit his long-term future to the club in recent weeks after Steven Taylor, Mike Williamson and Nile Ranger all put pen to paper on new deals.

"I've been here a few years now and am very settled, so it is good to get the deal sorted," Vuckic said.

"As a player you will always see 100 per cent commitment from me on the pitch.

"I know I can progress at Newcastle and will only learn from spending every day around the sort of quality, experienced players we have here."

Newcastle manager Alan Pardew added: "Haris is a player with real potential who we believe could have an exciting future here at Newcastle.

"It is great news for all parties that he has agreed a new contract."
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 09 jan 2011, 15:01

Hare Vucko glumi janeza a samo je glupi Bosanac, glup je ko ku.rac, kao i vecina Bosanaca koji zive u Sloveniji i vole tu Sloveniju kao da je raj na svijetu dok im Slovenci psuju mater, maltretiraju ih itd

Evo sta je rekao za slovenske medije na slovenski ali mozete skuziti valjda..

Ne bom skrival, da sem ponosen na svoje korenine. Ponosen sem na to, da sem zaradi svojega očeta in mame Bosanec, toda še kako sem ponosen tudi na to, da sem se rodil in odraščal v Sloveniji. Da, ponosen sem tudi na to, da sem Slovenec. Slovenija je moja država. Tukaj sem naredil prve korake, hodil v šolo, tukaj imam vse svoje prijatelje. Zares bi težko rekel ne Sloveniji
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 jan 2011, 16:05

daj pauk ,,nemoj pisati gluposti,,, decko iskreno receno zna da ima male sanse za nasu repku,,, a kod slovenaca tu ima malo vise prostora,,, kakva smo mi bagra,,dobro se prema nama i odnose,,, sta bosanci rade po sloveniji,,, zapadni svijet ima dosta tolerancije za nase ljude,,jer ima nas svakakvi,,i onda oni dobri ispastaju,,,,,ali nije to za ove teme,,, decku je a prvom mjestu slovenija ali je ipak ponosan sto je bosanac,,i to postujem,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 09 jan 2011, 16:19

vrebac86 je napisao/la:daj pauk ,,nemoj pisati gluposti,,, decko iskreno receno zna da ima male sanse za nasu repku,,, a kod slovenaca tu ima malo vise prostora,,, kakva smo mi bagra,,dobro se prema nama i odnose,,, sta bosanci rade po sloveniji,,, zapadni svijet ima dosta tolerancije za nase ljude,,jer ima nas svakakvi,,i onda oni dobri ispastaju,,,,,ali nije to za ove teme,,, decku je a prvom mjestu slovenija ali je ipak ponosan sto je bosanac,,i to postujem,,,
ako je zaista ponosan sto je bosancero, kako mu moze biti druga zemlja na prvom mjestu?! :roll:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 jan 2011, 00:26

Pauk je napisao/la:Hare Vucko glumi janeza a samo je glupi Bosanac, glup je ko ku.rac, kao i vecina Bosanaca koji zive u Sloveniji i vole tu Sloveniju kao da je raj na svijetu dok im Slovenci psuju mater, maltretiraju ih itd

Ne bom skrival, da sem ponosen na svoje korenine. Ponosen sem na to, da sem zaradi svojega očeta in mame Bosanec, toda še kako sem ponosen tudi na to, da sem se rodil in odraščal v Sloveniji. Da, ponosen sem tudi na to, da sem Slovenec. Slovenija je moja država. Tukaj sem naredil prve korake, hodil v šolo, tukaj imam vse svoje prijatelje. Zares bi težko rekel ne Sloveniji
čovječe dragi pa zar bi iko iole racionalan se mogao ponašati bahato i tek tako se pokenjati na zemlju koja ti je dala šansu da prije svega živiš a onda i postaneš to što jesi, pa barem u razgovoru sa njihovim medijima moraš biti normalan i odmjeren u izjavama a mislim da je on ovdje odgovorio upravo tako i čak je bio i iskren. Tako bi svako postupio uostalom zar ne misliš da je kranje nepošteno i neprimjereno da živiš u ''tuđoj'' državi te radiš i govoriš sve kontra nje a u istom momentu sve što imaš i što zarađuješ dolazi upravo od te zemlje i tih ljudi (ovo pitanje nijje samo vezano za fudbal ali je pitanje o kojem bi mogao razmisliti)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2011, 00:34

brazzo je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Hare Vucko glumi janeza a samo je glupi Bosanac, glup je ko ku.rac, kao i vecina Bosanaca koji zive u Sloveniji i vole tu Sloveniju kao da je raj na svijetu dok im Slovenci psuju mater, maltretiraju ih itd

čovječe dragi pa zar bi iko iole racionalan se mogao ponašati bahato i tek tako se pokenjati na zemlju koja ti je dala šansu da prije svega živiš a onda i postaneš to što jesi, pa barem u razgovoru sa njihovim medijima moraš biti normalan i odmjeren u izjavama a mislim da je on ovdje odgovorio upravo tako i čak je bio i iskren. Tako bi svako postupio uostalom zar ne misliš da je kranje nepošteno i neprimjereno da živiš u ''tuđoj'' državi te radiš i govoriš sve kontra nje a u istom momentu sve što imaš i što zarađuješ dolazi upravo od te zemlje i tih ljudi (ovo pitanje nijje samo vezano za fudbal ali je pitanje o kojem bi mogao razmisliti)
Kao sto rade pojedini na forumu.Zive u BIH a drkaju na komsijske repke.
Drugo svi koji kontaju kao Vucko i takvi lagano onda prihajaju uz Fructalo v saradnjo sa prirodom.
Nabijem na kitu sve takve racionalno nacionalne lavove.Veliki broj Bosanaca je otislo iz Bosne zbog genocida i rata.I sta bi sada po takvom tvom,djeca koja su silom prilika odrastala u drugim drzavama. bi se trebali iz zahvalnosti drzavi koja je primila kao i zahvalnosti onima koji su oruzjem istjerali da zaigraju i za Novi Zeland ili Trinidad.radi zahvalnosti. :roll:
Hoces igrati za BIH bujrum,zaigrat ces ako imalo vrijedis.Ako neces imas mahanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 jan 2011, 01:01

harishp je napisao/la: Kao sto rade pojedini na forumu.Zive u BIH a drkaju na komsijske repke.
Drugo svi koji kontaju kao Vucko i takvi lagano onda prihajaju uz Fructalo v saradnjo sa prirodom.
Nabijem na kitu sve takve racionalno nacionalne lavove.Veliki broj Bosanaca je otislo iz Bosne zbog genocida i rata.I sta bi sada po takvom tvom,djeca koja su silom prilika odrastala u drugim drzavama. bi se trebali iz zahvalnosti drzavi koja je primila kao i zahvalnosti onima koji su oruzjem istjerali da zaigraju i za Novi Zeland ili Trinidad.radi zahvalnosti. :roll:
Hoces igrati za BIH bujrum,zaigrat ces ako imalo vrijedis.Ako neces imas mahanje.
ajde makar si razmislio o tome što si prvobitno napis'o, ja nisam ni jedno u postu spomenuo da Haris treba da igra za Sloveniju ali jesam rekao da ne treba biti nekulturna,nezahvalna i razmažena seljačina kao masa ljudi a i igrača koji su velike patriote a vidjeli te zemlje nisu.Da je sreće da nije toga bilo i da su oni i dalje tu u BiH te da imaju uslove kakve im pružaju Njemačka,Austrija,Slovenija.... Nebitno svako treba da zna šta želi i skladno tome i da odlučuje ako on ne osjeća ništa prema Bosni ni ne treba u našoj repki ako osjeća i želi da igra odlično.Ali ne razumijem kako ne mogu pojedinci da shvate da nije uopšte nelogično da se desi u slučaju da kad te neko zapostavlja i da kad sa druge strane imaš nekoga ko se brine o tebi i daje ti sve, igrač odabere drugu repku pored naše.Takvih primjera imaš i mimo fudbala dijete napusti rođena mati a usvoji ga neka druga,sad hoće li se on ovoj vratiti ili neće to je stvar pojedinca tako ti je i kod fudbalera.I mene povrijedi kad ''naši'' igrači igraju u drugim reprezentacijama ali šta da se radi kad su nam takvi ljudi u krovnoj kući fudbala mi o tome možemo samo pisati i kratiti vrijeme po forumima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 22 gosta.