Bosna i Hercegovina - Kostarika 27.3.2021
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Kostarika 27.3.2021
Ništa neočekivano, krilni igrači koji naprave akciju i ne znaju ubaciti. Ali niko ni ne očekuje da ubace kad je Demirović tip napadača koji je lažna devetka, a ne sidraš i treba mu neko da uđe u 16m i odigra. Fino Rahmanovića izbaciti i ubaciti Gojaka, sad ga neće niko gušiti, bar ćemo doći do gola.
Ahmedhodžić koliko god da nije igrao osvojio skoro sve duele, par dobrih ofsajd zamki, vrlo fino. I prije utakmice je odbrana na papiru bila bolja od one u Finskoj.
Ahmedhodžić koliko god da nije igrao osvojio skoro sve duele, par dobrih ofsajd zamki, vrlo fino. I prije utakmice je odbrana na papiru bila bolja od one u Finskoj.
Rahmanovic i Demirovic slabo. A nije da su dobijali neke upotrebljive pasove, mora to bolje u tranziciji..
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 27 mar 2021, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ma i Bicakcic je spor za svoju visinu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Duljevic daleko najbolji na terenu a ovdje mnogi seru. Ali kako dati gol kad se samo Drmitørovic pomjera. Pratite pomjeranje bez lopte..UZAS
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hajde sad nek neko brani Loncara anemicnog, govorili su dobar, ali nije imao sansu, evo mu sanse i **** je opet.
Ubise nas HNLovci.
Ubise nas HNLovci.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa haj ti jarane kod Brajlovica na pecenje i suhomesnate proizvode, pa koja casica vina i friskog hljeba, a nakon toga se zaokreni da igras mec.. Ne moze, pusti momcine nek odmaraju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 18:54A od čega točno odmaraju Džeko i Pjanić? Gdje su se umorili

@igrajlopte 🐦
Saničanin i Ahmethodžić moraju startat zajedno.
Bičakčić me nikad nije oduševio u dresu reprezwntacije.
Uvijek je blizu nekog kiksa.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Tebi sejo haman nesto zgyzio pa ga toliko volisjestamaji je napisao/la: ↑27 mar 2021, 18:37ne seri. utakmica je besmislena a dati kapitensku traku njemačkom maloumniku bez grama mozga koji ne zna ni jezik zemlje čiji je kapiten, koji se se ne sjeća ni da je bio u brazilu i koji nije nikad ništa posebno uradio za našu reprezentaciju je bezukusno, poraz i za bih i za zdrav razum!
Duljevic je odlicno odigrao, upravo ono sto sam i ranije pisao, da igranje u Francuskoj ligi protiv klubova kao sto su PSG, Monaco, Lyon znaci nesto. Vidi se da je drugi igrac. To sam vec pisao kad je bila diskusija u vezi Lovrica, gdje sam i tvrdio da je Duljevic dobro rijesenje. Cimirota sam kritikovao jer nikad nisam vidio kod njega nesto kao npr kod Hadziahmetovica, momak zna i loptu presjeci ali isto tako povuci naprijed, neki pas uputiti, pokusati neki udarac. Ja ne znam kad sam to vidio kod Cimirota. Moze biti da je samo u pitanju kvalitet protivnika pa se ovde vise slobode ima, ne bih da sudim. Rahmanovic kao najbolji igrac lige je upravo pokazatelj onoga sto sam ranije tvrdio, da je nasa liga nazadovala, jer nije ni blizu kvaliteta kao npr Duljevic, i Hadziahmetovic, koji su davni dana prepisali tu istu ligu.
dobar ti nick nije ni čudo što su onda komicni
Sarajevo ljubavi moja!
- Chapman1886
- Kontakt:
Ahmedhodžić je za onog panja hadžikadunića hibić mirsad lično..
Samo Sloboda | COYG
- Pensioner26
- Kontakt:
Ništa mi nismo bolji od njih trenutno. Ljudi su bili u 1/4 finala svjetskog, a gdje smo mi? Trebamo se uzdizati po nekom TM?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ermedin poprilično dobar bez posjeda, odma je ekipa stabilnija, za mene bi on uvijek igrao u napadu. Problem je taj u posjedu, nedostatak kvaliteta, duel igra, al eto.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
On je bar blizu kiksa ovi ostali kiksaju sigurno

-
- Kontakt:
Halo ba sta rade ovi sa Nove hahahahahaha, jel zna komentator da je ukljucen u eter, da mu mikrofon radi. HAHAHAHHAAHAHAH. Slusa li ovo neko (na SK8)

@igrajlopte 🐦
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jesu, ali za repku gibraltaraGrbavica786 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 19:01Hoces reci da su kalibar za repku?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 31 gost.