FC Barcelona

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 24 mar 2021, 22:26

Pouzdanija je ova Marta sa catradia.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 24 mar 2021, 23:48

Nazalost, sve vise medija prenosi vijest da oporavak Fatija ne ide po planu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 mar 2021, 11:22

slika

Jel moguce da ce ovo biti 3 dres naredne sezone? Izgleda da se u Najku, dizajneri takmice ko ce ruzniji dres da napravi. Najk je zasluzio da Barca za naredni ugovor odabere opcije kao sto su Puma, UA ili Adidas.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 mar 2021, 11:26

NisamInSajder je napisao/la:
25 mar 2021, 11:22
slika

Jel moguce da ce ovo biti 3 dres naredne sezone? Izgleda da se u Najku, dizajneri takmice ko ce ruzniji dres da napravi. Najk je zasluzio da Barca za naredni ugovor odabere opcije kao sto su Puma, UA ili Adidas.
Nije. Info za drugi i treći dres je procurio davno, a sa obzirom da je pogođen domaći vjerujem da su i ostala dva. Tako da će treći dres biti plavi sa žutim i tamno plavim detaljima. Ovo je vjerovatno trening majica ili nešto.

https://www.footyheadlines.com/2020/12/ ... -away.html

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 mar 2021, 11:51

Ta trening majica od 25e je nebitna, neki detalja grada Barcelone na njoj, dizajner mislio da je kreativan i pametan, a ispao dvorska luda.
Ono sto je bitnije je Fati, sad se navodno pise da je istina da ima nekih problema u oporovku i da ce testirati koljeno iduca 2 tjedna, ali da je dobio savjete da bi trebao to ponovno operirati i izvaditi taj neki dio meniskusa koji je problematican.

Ja iskreno ne znam koji je vrag s tim doktorima i kako rutinske operacije koje se dobro odrade i u BiH useru pa sad najperspektivniji mladi igrac svijeta vodi bitku sa svojom karijerom. To treba od reda sve potjerati, sramotno da imas tako los tim doktora zaduzen za najplacenije igrace svijeta.

Sramota

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 mar 2021, 12:03

slika

A znam da treci dres uopste nije trebao biti zut, vec plav, tako da me iznenadilo ovo od jutros. Ovo gore je neki koncept kako bi trebao izgledati treci dres. Plav i inspiriran Gaudijem. Ali, stoji i dalje da se Najk mora zamijeniti.

Doktori u Barci su uzasni, pokazali su to vise puta, ukoliko se dobro sjecam mislim da su ili Coutinho ili Dembeleu fulali dijagnozu jednom. A svaki oporavak zakomplikuju maksimalno. Za Fatija vazi ona naredne dvije sedmice su kljucne :|
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 mar 2021, 12:15

Nike se treba mijenjati samo ako ce neko ponuditi vise para, ako nece neka nikea jos

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 mar 2021, 14:54

miky_hz je napisao/la:
24 mar 2021, 19:25
Samo se Holandija raspala kako im je Kuman otisao sa mjesta selektora :think:
To sam odmah rekao nakon što smo mi igrali s njima.. Ne da su se raspali, nego su odron teški. Dok im je bio Koeman, odlično su igrali.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 25 mar 2021, 15:35

Furymaker je napisao/la:
24 mar 2021, 21:34
Sad je iz pouzdanijeg izvora izaslo da nije bilo ni druge operacije i da se ansu normalno oporavlja, boze sacuvaj
Stoga i ne treba razbijati glavu ovim stvarima.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 mar 2021, 17:42

🚨 "Goal" prenosi kako je uprava Barcelone obavijestila Emersona, igrača kojeg su katalonski klub i Betis kupili zajedničkim snagama, da ga žele zadržati u Barçi sljedeće sezone.

Pomenuti medij također prenosi da će Brazilac iz Blaugrane otići samo u slučaju da za njega dođe ponuda veća od 25 miliona eura.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 mar 2021, 18:34

NisamInSajder je napisao/la:
25 mar 2021, 11:22
slika

Ovo nece biti treci dres A inace, Nike ne pravi najljepse dresove, nego one koji ce se najbolje prodavati. A ni Barcelona ne bira onog koji ce im napraviti najljepsi dres, nego onog ko ce najvise platiti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 mar 2021, 20:19

Golcina Desta,ovdje ko da igra na lijevoj strani :think:

Brajtvajt za Dansku isto bas lijep gol dao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 25 mar 2021, 22:25

Furymaker je napisao/la:
25 mar 2021, 11:51
Ta trening majica od 25e je nebitna, neki detalja grada Barcelone na njoj, dizajner mislio da je kreativan i pametan, a ispao dvorska luda.
Ono sto je bitnije je Fati, sad se navodno pise da je istina da ima nekih problema u oporovku i da ce testirati koljeno iduca 2 tjedna, ali da je dobio savjete da bi trebao to ponovno operirati i izvaditi taj neki dio meniskusa koji je problematican.

Ja iskreno ne znam koji je vrag s tim doktorima i kako rutinske operacije koje se dobro odrade i u BiH useru pa sad najperspektivniji mladi igrac svijeta vodi bitku sa svojom karijerom. To treba od reda sve potjerati, sramotno da imas tako los tim doktora zaduzen za najplacenije igrace svijeta.

Sramota
Ozljeda i bolest su uvijek nepredvidivi, i nikad ne mozes 100% tvrditi kakav ce oporavak biti,
Imam rodjaka u Americi gdje je trebao imati rutinsku operaciju u jednoj od najkvalitetnijih bolnica u drzavi,
Trebao je nakon manje od sedam dana ici kuci, na kraju je ostao vise od mjesec dana u bolnici i u tom vremenu je imao 3 operacije (2 neplanirane), cak i sad nakon 2 godine opet mora na operaciju fa jos nesto urade...
Tako je sa i nogometasima, svake godine imas ih na hiljade da idu pod noz i vecina ih se dobro oporavi, ali eto nekad podje po zlu...

I barcelona i niti jedan klub na svijetu nema “tim doktora” za operacije, kod ovakvih ozljeda se ide specijalistu i putuje se u druge drzave ili drugi kontinent da se odradi operacija, ne mislis valjda da na camp nou ima prostorija gdje su operisali Fatia hehehe

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 mar 2021, 22:53

FCBLAUGRANA1987 je napisao/la:
25 mar 2021, 22:25
Furymaker je napisao/la:
25 mar 2021, 11:51

Sramota
Ozljeda i bolest su uvijek nepredvidivi, i nikad ne mozes 100% tvrditi kakav ce oporavak biti,
Imam rodjaka u Americi gdje je trebao imati rutinsku operaciju u jednoj od najkvalitetnijih bolnica u drzavi,
Trebao je nakon manje od sedam dana ici kuci, na kraju je ostao vise od mjesec dana u bolnici i u tom vremenu je imao 3 operacije (2 neplanirane), cak i sad nakon 2 godine opet mora na operaciju fa jos nesto urade...
Tako je sa i nogometasima, svake godine imas ih na hiljade da idu pod noz i vecina ih se dobro oporavi, ali eto nekad podje po zlu...

I barcelona i niti jedan klub na svijetu nema “tim doktora” za operacije, kod ovakvih ozljeda se ide specijalistu i putuje se u druge drzave ili drugi kontinent da se odradi operacija, ne mislis valjda da na camp nou ima prostorija gdje su operisali Fatia hehehe
Pa niko ni ne misli da su ih Barcini doktori operisali. Nit je operacija lose izvedena pa zbog toga se zakomplikuje oporavak. Barcini doktori i fizioterapeuti uspostvaljaju dijagnozu povrede, plan oporavka, te na kraju vode sami oporavak od povrede. Do sada se nekoliko puta pokazalo da su grijesili. Sto u dijagnozama, sto u planu oporavka od povrede, a evo u posljednjim slucajevima Fatija i Coutinha u fazi oporavka.

Dakle Coutinho i Fati su odradili operacije,koje su prema misljenju, kako Barcinih, tako i tih doktora koji su ih operisali, prosli uredno i dobro. Potom su njih dvojica poceli sa fazom oporavka, za koju je zaduzen medicinski tim Barcelone, i u pola procesa oporavka dolaze vijesti kako oporavak ne ide po planu. Nigdje nije zvanicno objavljeno zbog cega je doslo do komplikacija, ali prema nekim spanskim medijima doslo je do opterecenja koljena kod Coutinha, te otoka i stvaranja ciste u koljenu.

Na ovo treba nadodati i cudnu dijagnozu, pa kasnije i cudan oporavak Pedrija, pa povrede i oporavci Pique, De Jong se javno zalio na medicinski tim Barcelone, a i dodati mnogobrojne ozbljede Dembelea, a one dobivaju jos vise na tezini jer se radi o slicnim povredama.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 26 mar 2021, 09:07

Mnogi experti su jucer govorili o operaciji meniskusa i govorili kako 3-4/10 operacija ne budu uspjesne jer se meniskus ne oporavi dobro, kao da je to normalna stvar. Operacije ko operacije budu dobre, al plan oporavka je taj koji diktira kada i kojom brzinom se valjda trebali oporaviti.
U Barci je redovno zadnjih 5god bilo da plan oporavka bude kriminalno los za sve igrace, sad ima tu i drugih faktora, igraci nisu pod nadzorom 24/7, prehrane, spavanje i puno toga igra neku ulogu u tom procesu oporavka.

Zalosno je sto se to tako cesto desava u Barci, a jos zalosnije sto je najbolji mladi igrac svijeta upravo taj kome se to desava. Nadam se da ce mu koljeno izdrzati ova 2 tjedna i da nece morati opet pod noz, jer sto vise operacija odradi vece su sanse da ce izabrati onu drugu opciju vadjenja meniskusa koji je poznat da upropastava karijere (mal je broj sportasa s tom operacijom da se vrate na stari nivo eksplozivnosti).

Nazalost na Fatija se vise ne moze racunati kao centralni dio ekipe i treba se ici u iducu sezonu bez racunice da ga imamo iako je bio nas NAJBOLJI igrac do ozljede.
Tako mi ga je zao :/

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 mar 2021, 19:04

footy headlines objavio

ne izgleda lose, cak stavise, dopada mi se

slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 mar 2021, 19:08

bukvalno najgori dres u historiji i bonus najgori šorc u historiji fudbala

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 mar 2021, 19:14

Donnie Darko je napisao/la:
27 mar 2021, 19:08
moras ici u korak s vremenom, moras pratiti standarde

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 mar 2021, 19:17

Chinaglia je napisao/la:
27 mar 2021, 19:14
Donnie Darko je napisao/la:
27 mar 2021, 19:08
moras ici u korak s vremenom, moras pratiti standarde
ne razumijem baš koji su to standardi, ne vidim da se iko trenutno sprda sa dresovima koliko se nike isprdao ovdje

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 mar 2021, 19:19

Katastrofa. Ima i kod ostalih ekipa divljih dresova, ali to su uglavnom gostujuci dresovi i slicno. Ovi se bas ozbiljno sprdaju i treba ih ****.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.