Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FK Sarajevo
- Kontakt:
kako ce im se zvati navijacka grupamiky_hz je napisao/la:Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
vukovi sa otoke!!!heheFK Sarajevo je napisao/la:kako ce im se zvati navijacka grupamiky_hz je napisao/la:Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako
WOLFSI NAJBOLJE al ako prevedemo na bosanski bilo bi fino da se navijacka grupa zove Vukovi...a stadion da se zove Vucija(nesto)mozda dolina ili nes sl.

mB!
- el-fighter
- Kontakt:
Ako se navijači budu zvali Vukovi, onda bi najbolje bilo da se stadion zove Vučja jazbina.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
vec pjevase
paklena avlija vucija je jazbina tu ja pijem i sve redom bijem jer ja sam vuk sa otoke
od otoke do ilidze grme kolone pijanih budala olimpik je moja sudbina
istok u transu je jer olimpik kara sve pale se baklje i pjesme se ore ja te volim oooooooooooo
paklena avlija vucija je jazbina tu ja pijem i sve redom bijem jer ja sam vuk sa otoke
istok u transu je jer olimpik kara sve pale se baklje i pjesme se ore ja te volim oooooooooooo
- el-fighter
- Kontakt:
Evo Olimpik dobio i navijače i odmah i pjasme. Dobro su počeli.
Velež do groba života mi moga
-
- Kontakt:
dobar...hahahahahahahahahahahaharoki... je napisao/la:vec pjevase
jesam se ismijo.....hahahahahahahahahahah

Jos da im Dzeko zaigra, i eto ti wolfsburgael-fighter je napisao/la:Ako se navijači budu zvali Vukovi, onda bi najbolje bilo da se stadion zove Vučja jazbina.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
eee da je Dzeku dovesti u olimpik trebalo bi prodati sve nase klubove i sve nas stadione da ga dovedemotanzla je napisao/la:Jos da im Dzeko zaigra, i eto ti wolfsburgael-fighter je napisao/la:Ako se navijači budu zvali Vukovi, onda bi najbolje bilo da se stadion zove Vučja jazbina.

mB!
-
- Kontakt:
ja navijam za Olimpik,mozda ali mislim da nemamo ni jedno navijacku pjesmo nego Vukovi sa Otoke!!!miky_hz je napisao/la:Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako
-
- Kontakt:
Ja bih da se zovu Zeleni Vukovi,jer im je simbol Vuk.Mozda bi moglo i Zelene BeretkeFK Sarajevo je napisao/la:kako ce im se zvati navijacka grupamiky_hz je napisao/la:Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako

-
- Kontakt:
Sta je tu smijesno,druga navijacka pjesma!?!barca_messi je napisao/la:dobar...hahahahahahahahahahahaharoki... je napisao/la:vec pjevase
jesam se ismijo.....hahahahahahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- RK Gradacac
- Kontakt:
Al ga pretjera careMukiol je napisao/la:eee da je Dzeku dovesti u olimpik trebalo bi prodati sve nase klubove i sve nas stadione da ga dovedemotanzla je napisao/la:Jos da im Dzeko zaigra, i eto ti wolfsburgael-fighter je napisao/la:Ako se navijači budu zvali Vukovi, onda bi najbolje bilo da se stadion zove Vučja jazbina.

010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
Para se ima jarane moj,nismo mi Željo da prodaju utakmice onda pred bankrot,pa ulaznice kostaju 30 KMFK Sarajevo je napisao/la:kad bude paratanzla je napisao/la:Pa kad ce se stadion poceti praviti?
![]()
![]()
![]()
Olimpik u srcu je napisao/la:Para se ima jarane moj,nismo mi Željo da prodaju utakmice onda pred bankrot,pa ulaznice kostaju 30 KMFK Sarajevo je napisao/la:kad bude paratanzla je napisao/la:Pa kad ce se stadion poceti praviti?
![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RK Gradacac
- Kontakt:
Jao jaoOlimpik u srcu je napisao/la:Para se ima jarane moj,nismo mi Željo da prodaju utakmice onda pred bankrot,pa ulaznice kostaju 30 KMFK Sarajevo je napisao/la:kad bude paratanzla je napisao/la:Pa kad ce se stadion poceti praviti?
![]()
![]()
![]()

010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
E para nemate za stadion,opstina je odlucila ne dati vam obecani novac,od uprave FK Željezničara ste tražili da igrate na stadionu Grbavica uz naknadu od 1000KM po utakmici(
),sto je uprava Fk Želje naravno odbila,trenutno je u opciji adaptacija one jedne tribine na Otoci kao igranje na Kosevu,vidjecemo,moraju vas negdje udomiti

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Pa oni i hoce da rekonstruisu stadion na Otoci,nisu oni trazili novu lokaciju,i ne znam zasto se radujes tudjoj muci,umjesto da se "radujes" sto ce grad dobiti jos jednog premijerligasa ti.............bistrikboy je napisao/la:E para nemate za stadion,opstina je odlucila ne dati vam obecani novac,od uprave FK Željezničara ste tražili da igrate na stadionu Grbavica uz naknadu od 1000KM po utakmici(),sto je uprava Fk Želje naravno odbila,trenutno je u opciji adaptacija one jedne tribine na Otoci kao igranje na Kosevu,vidjecemo,moraju vas negdje udomiti
![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Djelimicno tacno,oni su htjeli da pored one postojece grade jos jednu tribinu nasuprot ove postojece,ali sada im opstina neda novac,PLBiH su htjeli da igraju u dolini ali vec sam objasnio po kojoj cijeni,sada im preostaje da onu jedinu tribinu srede,kupe travnjak i pokusaju dobiti licence...
Olimpik me ne zanima nimalo,jedino pozitivno je sto cu ustediti 50KM sto bi ih potrosio na neko gostovanje,i jos nesto hebe mi se sto ce grad dobiti jos jednog premijerligasa

Olimpik me ne zanima nimalo,jedino pozitivno je sto cu ustediti 50KM sto bi ih potrosio na neko gostovanje,i jos nesto hebe mi se sto ce grad dobiti jos jednog premijerligasa

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.