Olimpik Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2009, 20:32

Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 maj 2009, 14:43

miky_hz je napisao/la:Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako ;)
kako ce im se zvati navijacka grupa
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 08 maj 2009, 14:54

FK Sarajevo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako ;)
vukovi sa otoke!!!hehe

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 08 maj 2009, 19:10

WOLFSI NAJBOLJE al ako prevedemo na bosanski bilo bi fino da se navijacka grupa zove Vukovi...a stadion da se zove Vucija(nesto)mozda dolina ili nes sl.:D
mB!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 maj 2009, 20:30

Ako se navijači budu zvali Vukovi, onda bi najbolje bilo da se stadion zove Vučja jazbina.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 08 maj 2009, 20:41

vec pjevase

paklena avlija vucija je jazbina tu ja pijem i sve redom bijem jer ja sam vuk sa otoke
od otoke do ilidze grme kolone pijanih budala olimpik je moja sudbina
istok u transu je jer olimpik kara sve pale se baklje i pjesme se ore ja te volim oooooooooooo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 maj 2009, 21:10

Evo Olimpik dobio i navijače i odmah i pjasme. Dobro su počeli.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

barca_messi
Kontakt:

Post Postao/la barca_messi » 08 maj 2009, 21:16

roki... je napisao/la:vec pjevase

paklena avlija vucija je jazbina tu ja pijem i sve redom bijem jer ja sam vuk sa otoke
istok u transu je jer olimpik kara sve pale se baklje i pjesme se ore ja te volim oooooooooooo
dobar...hahahahahahahahahahahaha
jesam se ismijo.....hahahahahahahahahahah :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2009, 22:30

el-fighter je napisao/la:Ako se navijači budu zvali Vukovi, onda bi najbolje bilo da se stadion zove Vučja jazbina.
Jos da im Dzeko zaigra, i eto ti wolfsburga :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 08 maj 2009, 22:52

tanzla je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ako se navijači budu zvali Vukovi, onda bi najbolje bilo da se stadion zove Vučja jazbina.
eee da je Dzeku dovesti u olimpik trebalo bi prodati sve nase klubove i sve nas stadione da ga dovedemo :P
mB!

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 09 maj 2009, 09:48

ja navijam za Olimpik,mozda ali mislim da nemamo ni jedno navijacku pjesmo nego Vukovi sa Otoke!!!

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 09 maj 2009, 09:55

Ja bih da se zovu Zeleni Vukovi,jer im je simbol Vuk.Mozda bi moglo i Zelene Beretke :mrgreen: :mrgreen: :D

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 09 maj 2009, 10:04

barca_messi je napisao/la:
roki... je napisao/la:vec pjevase

dobar...hahahahahahahahahahahaha
jesam se ismijo.....hahahahahahahahahahah :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sta je tu smijesno,druga navijacka pjesma!?!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 maj 2009, 10:28

Mukiol je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
eee da je Dzeku dovesti u olimpik trebalo bi prodati sve nase klubove i sve nas stadione da ga dovedemo :P
Al ga pretjera care :?
010 ISN'T JUST A CODE

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 09 maj 2009, 21:43

tanzla je napisao/la:Pa kad ce se stadion poceti praviti?
kad bude para
:D :D :D :D
Para se ima jarane moj,nismo mi Željo da prodaju utakmice onda pred bankrot,pa ulaznice kostaju 30 KM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 maj 2009, 02:33

Olimpik u srcu je napisao/la:
kad bude para
Para se ima jarane moj,nismo mi Željo da prodaju utakmice onda pred bankrot,pa ulaznice kostaju 30 KM
:mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 10 maj 2009, 17:50

Olimpik u srcu je napisao/la:
kad bude para
Jao jao :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 maj 2009, 18:59

E para nemate za stadion,opstina je odlucila ne dati vam obecani novac,od uprave FK Željezničara ste tražili da igrate na stadionu Grbavica uz naknadu od 1000KM po utakmici( :lol: ),sto je uprava Fk Želje naravno odbila,trenutno je u opciji adaptacija one jedne tribine na Otoci kao igranje na Kosevu,vidjecemo,moraju vas negdje udomiti :D 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 10 maj 2009, 20:08

bistrikboy je napisao/la:E para nemate za stadion,opstina je odlucila ne dati vam obecani novac,od uprave FK Željezničara ste tražili da igrate na stadionu Grbavica uz naknadu od 1000KM po utakmici( :lol: ),sto je uprava Fk Želje naravno odbila,trenutno je u opciji adaptacija one jedne tribine na Otoci kao igranje na Kosevu,vidjecemo,moraju vas negdje udomiti :D 8-)
Pa oni i hoce da rekonstruisu stadion na Otoci,nisu oni trazili novu lokaciju,i ne znam zasto se radujes tudjoj muci,umjesto da se "radujes" sto ce grad dobiti jos jednog premijerligasa ti.............

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 maj 2009, 20:18

Djelimicno tacno,oni su htjeli da pored one postojece grade jos jednu tribinu nasuprot ove postojece,ali sada im opstina neda novac,PLBiH su htjeli da igraju u dolini ali vec sam objasnio po kojoj cijeni,sada im preostaje da onu jedinu tribinu srede,kupe travnjak i pokusaju dobiti licence... 8-)

Olimpik me ne zanima nimalo,jedino pozitivno je sto cu ustediti 50KM sto bi ih potrosio na neko gostovanje,i jos nesto hebe mi se sto ce grad dobiti jos jednog premijerligasa 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.