Bosna i Hercegovina - Kostarika 27.3.2021
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Kostarika 27.3.2021
Mi se moramo presaltat na sistem sa 3com pozadi ja drugog nacina nevidim....imamo igrace za taj sistem a za ovaj sa 4 nemamo..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Najgori Rahmanović.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:07Kako smo igrali, nisam stigao gledati? Ima li kakve igre, pozitivnih stvari? Najbolji, najgori?
Najbolji HadziahmetovicAlfredNobel je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:07Kako smo igrali, nisam stigao gledati? Ima li kakve igre, pozitivnih stvari? Najbolji, najgori?
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- PointBlank
- Kontakt:
Ne moze on od kobasice napraviti bika, to je samo tvoj stari uspio
Mrš u ..... ....... smrdljivu.PointBlank je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:16Ne moze on od kobasice napraviti bika, to je samo tvoj stari uspio
Bez obzira šta mislio o njima, ne može on govorit o nekvalitetu svojih igrača.gruezi je napisao/la: ↑27 mar 2021, 20:47Covjek je naravno upravu...kako moze jedan cvijanovic rahmanovic todorovic cipetic civic I slicni amateri imati kvalitet...naravno da njihova limitiranost ogranicava I one koji imaju kvalitet...
Mi se moramo presaltat na sistem sa 3com pozadi ja drugog nacina nevidim....imamo igrace za taj sistem a za ovaj sa 4 nemamo..
To mogu raja na forum,u, novinari, navijači...Njegovo je da ih pripremi, a nije to uradio.
Tuta Petrov
Imaju li Finska i Sjeverna Irska kvalitete?ovisnik je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:26Rahimić me baš kupio ovom izjavom, znam da je dobar insan, veliki humanitarac, lik kojeg Krasić, Olić i svi igrači koje je dočekao u Rusiji, hvale do neba, ali mi se uvijek činilo da je povučen i da gleda da se ne zamjeri, al ovo što je izrekao je prava istina i mali broj naših trenera i ljudi oko fudbala bi to otvoreno rekao, nema kvalitete i to je jedina istina. Napravili smo smjenu generacija, ali Spahića, Ibiševića, Lulića, Medunjanina.... nema ko zamjeniti, među ovih 30-tak igrača imaš dvije klase koje su van forme, nekoliko prosječnih igrača koji su epizodisti u svojim klubovima i sijaset ispodprosječnih igrača turske lige i Hnl, sve u svemu, tanjež i što je najjadnije pored neznanja nemaju ni izraženu fizičku spremu i atleticizam na osnovu kojih bi kao radna ekipa pravili rezultate. Nažalost, dijaspora je presušila, neki nas odbiju kao Omeragić, neko djete iz Rostova sa 18 godina molimo da igra, on se nećka, susjedi i komšije redovno uzimaju svoj dio kolača, u našoj pretenciozno nazvanoj premijer ligi desetljeće ne možemo napraviti igrača, tako da nam je budućnost tanka i na to se moramo naviknuti.
Kako sad, rece Nalic da smo mi puno kvalitetniji individualno od neki ekipa, naprimjer Finske prije par dana kada je to izjavio.. Sad ispade da nasi eksperti lazu.. Ma hajte molim vas.
dennis, smajo i amer-koliko god glup bio, su tu svakako i dalje.
ove ostale, tipa menalo, loncar, cipetic, posebno rahmanovic, napucati nogom u gujicu. rahman 10 na ledjima nosi, mene bi bilo stid haha
menalo meh, razocarenje.
protiv francuza vjerovatno seo, anel unutra.
amir je puno bolji igrac od gojka.
mada, tesko da tu nece biti jos koji pozitivan test do utorka, ko zna kakva ekipa ce izaci na teren.
PointBlank je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:16Ne moze on od kobasice napraviti bika, to je samo tvoj stari uspio
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nemaju, ali imaju odlično pripremljene i fizički moćne igrače koji su sposobni praviti presing pola utakmice, promjene ritma i napraviti desetak intenzivnih ponavljanja u toku meča, stalno ubacivanje u prostor i traženje lopte, kod nas imaš dizelaše koji trče u jednom ritmu, ne znaju odigrati iz prve, imaju višak potez svaki puta kad prime loptu i nemaju moći da dva puta pritisnu zadnju liniju protivnika tokom utakmice, statični i spori, e to ti je ta razlika, nemaš tehničke kvalitet, a nisi ni radna ekipa kao te koje si pomenuo.Drape je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:28Imaju li Finska i Sjeverna Irska kvalitete?ovisnik je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:26Rahimić me baš kupio ovom izjavom, znam da je dobar insan, veliki humanitarac, lik kojeg Krasić, Olić i svi igrači koje je dočekao u Rusiji, hvale do neba, ali mi se uvijek činilo da je povučen i da gleda da se ne zamjeri, al ovo što je izrekao je prava istina i mali broj naših trenera i ljudi oko fudbala bi to otvoreno rekao, nema kvalitete i to je jedina istina. Napravili smo smjenu generacija, ali Spahića, Ibiševića, Lulića, Medunjanina.... nema ko zamjeniti, među ovih 30-tak igrača imaš dvije klase koje su van forme, nekoliko prosječnih igrača koji su epizodisti u svojim klubovima i sijaset ispodprosječnih igrača turske lige i Hnl, sve u svemu, tanjež i što je najjadnije pored neznanja nemaju ni izraženu fizičku spremu i atleticizam na osnovu kojih bi kao radna ekipa pravili rezultate. Nažalost, dijaspora je presušila, neki nas odbiju kao Omeragić, neko djete iz Rostova sa 18 godina molimo da igra, on se nećka, susjedi i komšije redovno uzimaju svoj dio kolača, u našoj pretenciozno nazvanoj premijer ligi desetljeće ne možemo napraviti igrača, tako da nam je budućnost tanka i na to se moramo naviknuti.
Panjina nevidjena.
Gledam strim sa nekim engleskim komentatorom, kaze lik well this player, he is...i usuti lik
"Nalic" i "ekspert" ne idu u istu recenicu
Trenutno korisnika/ca: AA23, Alucard, aqarius, bavarian_bk, Bordo10, Bosanac90, bvsic, Cautinho, celikmilan, CHR, Confiance, darker10, DjaniTarik, dzemil, eaglebvb09, edin139, ELDIABLO20, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HariTz, HordasFks, InatSilniBosanski, invincible1921, Jabroni, Jegres, JimmyPage, JuventinoVero, kakarut, karajlo, kolezeljovac, legendarnadruga, LondonBlues, Lynx, marlostanf1eld, MikiPirs, Mkey4nba, MostarNeretva, Nah1ddd, napapijri1987, NisamIsmirMirvic, Oerde, PointBlank, RaZuti, rio_Ferdy88, ristagrad, Rosicky, s4mke, SanaBosna, signalidunapark, Smaja, soccerfan, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, tuzlanskinacin, ultrazonfa, unavita, VensanKasel, zastitaIdentiteta, zgembo89 i 519 gostiju.