Od tad mrzim Holandiju Ajax,cvijece i Holandjane . . .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Od tad mrzim Holandiju Ajax,cvijece i Holandjane . . .
treba biti posten, verovatno je presla
Cim sam vidio Makkelie da je sudija , odmah sam pretpostavio da ce neko sranje biti kad tad.Dajte Peljtu da sudi ,maknite ovo smeće od sudije.
bore se i beiha igrači, ali srbija ima puno veći kvalitet. čak mislim da trenutno imaju i nešto veći kvalitet od hrvatskeharry_90 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 22:42Svaka cast Srbiji,bravo za Piksija i momke.. Portugal nije zasluzio pobjedu i nek im nije priznat gol![]()
Nadam se da su nasi levati gledali mec i vidjeli kako se bori za svoju zemlju,mada mislim da oni igrace Srbije smatraju budalama,gubit 0:2 i trudit se da stignes .. dzaba se znojit samo
U pravu si, naši se bore koliko umiju, ali jednostavno su kvalitet ispod. Treba biti realan. Rahimić je smjelo dao izjavu, tako i treba.mostar25 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 22:47bore se i beiha igrači, ali srbija ima puno veći kvalitet. čak mislim da trenutno imaju i nešto veći kvalitet od hrvatskeharry_90 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 22:42Svaka cast Srbiji,bravo za Piksija i momke.. Portugal nije zasluzio pobjedu i nek im nije priznat gol![]()
Nadam se da su nasi levati gledali mec i vidjeli kako se bori za svoju zemlju,mada mislim da oni igrace Srbije smatraju budalama,gubit 0:2 i trudit se da stignes .. dzaba se znojit samo
Pa da nema dijaspore mi smo u rangu sa luxembourgom i maltom, savezi tih država puno bolje rade iako su male države i nemaju široku bazu fudbalera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.