Buffon like this
Kvalifikacije za SP 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Kvalifikacije za SP 2022.
Covjek kaze: ja MISLIM da nije bio gol, ne ja tvrdim da nije bio gol...
I ne znam sto toliko pjenite zbog toga sto nije priznat gol. Nije svirao ni ruku Danila, pa sta sad, niko od nas nije to ni pomenuo! Ronaldo 2x nabija loptu nakon sudijskog zvizduka i nikom nista.
Prosle kvale je dao gol na Marakani iz cistog ofsajda, pa niko od toga nije pravio dramu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma to ovaj majmuncic babun uvijek potencira svadju na nacionalnoj osnovi, a konstantno ima potrebu ismijavati i napadati iste takve. Shizofrenija u svom izvornom obliku.marconato je napisao/la: ↑28 mar 2021, 14:23Covjek kaze: ja MISLIM da nije bio gol, ne ja tvrdim da nije bio gol...
I ne znam sto toliko pjenite zbog toga sto nije priznat gol. Nije svirao ni ruku Danila, pa sta sad, niko od nas nije to ni pomenuo! Ronaldo 2x nabija loptu nakon sudijskog zvizduka i nikom nista.
Prosle kvale je dao gol na Marakani iz cistog ofsajda, pa niko od toga nije pravio dramu...![]()
Gol je bio - nije sviran - ni prvi ni posljednji - idemo dalje
Portugal ostecen, cak i kolega u snimku na sk1 kaze da je lopta cini mi se presla gol liniju.
Uglavnom Var uzima puno vremena ali je za ove stvari vrh i kod ofsajda.
Mrzim ovo reci, ali ne treba se puno ljutiti kad sudije naprave gresku kod "velikih" reprezentacija jer njih u 99% sudije pomazu.
Srbija odigrala hrabro.
Uglavnom Var uzima puno vremena ali je za ove stvari vrh i kod ofsajda.
Mrzim ovo reci, ali ne treba se puno ljutiti kad sudije naprave gresku kod "velikih" reprezentacija jer njih u 99% sudije pomazu.
Srbija odigrala hrabro.
Tristan10 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 14:03"Ronaldo ima svoje viđenje situacije, može da bude ljut, ja mislim da lopta nije ušla. Mi smo na kraju sretni rezultatom, izvukli smo bod na kraju. Nismo prezadovoljni, išli smo na pobjedu", rekao je Mitrović.Baboon je napisao/la: ↑28 mar 2021, 13:47Mitrović besramno laže da lopta nije prešla crtu. Ništa čudno, njima se čitava historija zasniva na lažima i obmanama, samo su to prebacili i na fudbal. Nadam se da će kozmička pravda biti zadovoljena u uzvratu. Ovakve stvari se ne bi trebale dešavati ubuduće.
Zanimljiva stvar da Portugal nikad nije izgubio od neke ex-Yu ekipe, a igrali su i sa Hrvatskom i Srbijom najmanje pet puta.
Moralna katastrofa. Nikad nece neko imati uspjeh na duze staze kad ne postupa korektno. Citav svijet vidi a on direktno laze. Djubre obicno.

Mitrović je yebeni lažov i mitoman, laže i one očigledne stvari

Na stranu što svi mrzimo portugalske firaune, ovo ofirno laganje je dno dna.
Jel ovaj Mitrović skinuo albansku zastavu sa drona, ili sam ga pomjesao sa nekim? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Neka je i Portugal nekad ostecen, ne sjecam se da su ikad greske sudija/kradje isle kontra njih. A nije sad da je neka ultra vazna utakmica, ipak samo drugo kolo kvalifikacija, a i dalje su ovde prvi favoriti po svemu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Do prekosutra možemo nabrajati Ronaldove sumnjive pobjede i sad je kao bitan gol u kvalifikacijskoj utakmici toliko da ti traku bacaš. Puuu **** ti ženu.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- LlullSergio
- Kontakt:
I prvi gol Srbije je vala sumnjiv, meni se cini da je ono bio ofsajd.
A kad su to isli u korist Portugala? Logika ti je nigdje veze.
- jedanjeborac
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Prije svega, čist gol im nije priznat, imaju zbog čega da se bune. Nije mi krivo sekunde jedne, i Srbiju su pokrali kvalitetno 2018. pa nikom ništa, čak naprotiv, ovdje bilo narodno veselje.
Ali onakvo ponašanje Ronalda je skandalozno. Aj što skakuće oko pomoćnog sudije ko majmun, ali onda samovoljno napušta utakmicu i baca kapitensku traku
Onakvo nešto se ne viđa ni u omladinskim kategorijama i za ono sleduje šamaranje u svlačionici . To je nepoštovanje prema selektoru, saigračima, pa i prema zemlji/klubu koju predstavlja.
Sudije kriminalne.
Ali onakvo ponašanje Ronalda je skandalozno. Aj što skakuće oko pomoćnog sudije ko majmun, ali onda samovoljno napušta utakmicu i baca kapitensku traku

Sudije kriminalne.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
tako nekako. mada, go tamo vamo, oni će ovu grupu uzeti bez problema
Ovaj stadion Albanije odlican. E kad bi mi nesto slicno imali 

embrace the chaos
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa nema šta, prvi favoriti grupe su a i najkvalitetniji su, bez ikakve diskusije. Zadnje kolo igraju Portugal-Srbija tako da sve je u njihovim rukama.
Srbiji je pored Portugala, sasvim ok i baraž.
Srbiji je pored Portugala, sasvim ok i baraž.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tko su Gil i Porro?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- akisarajevo92
- Kontakt:
Guglao sam ih obojicu, Porro igra za Sporting Lisabon dok Gil igra za New England u MLS-u, ako je to taj

Don't believe the hype.
Bryan Gil, omladinac Seville na posudbi u Eibaru.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 19:01Guglao sam ih obojicu, Porro igra za Sporting Lisabon dok Gil igra za New England u MLS-u, ako je to taj![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- akisarajevo92
- Kontakt:
to je vec "manje lose", bilo mi je sumnjivo da im igrac iz MLS-a igra u reprezentaciji
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.