Cuj povremeno ...kakva su to pravila jbt ...sta znaci povremeno.... Mozes 5o krugova izlazit al kad preteknes Hamiltona ne smijes ...prvi put cujem za pravilo povremeno
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pojedinim je ovo tesko za shvatiti.Donnie Darko je napisao/la: ↑28 mar 2021, 19:30Zato što izlazak sa staze i izlazak sa staze tokom preticanja nisu nikada bili, i neće nikada biti ista stvar tako da neće biti tretirani isto.
Jap...samo sto je max bio ispred njega tako i Fitipaldi kaze ...nije ga bas tu pretekao nego ranije al eto
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta za Maxa, morao je ovo dobiti danas. Loša taktika RB-a. Sad će Mercedes 2-3 utrke dominantno da pobjedi i gotova sezona, borba za šampionat gotova.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Povremeni nije 35 krugova koje Hamilton izlazi i kao RC ga upozorava pa isti opet nastavlja i jos se pravi mutav, s pitanjem p zar je nedozvoljeno tu napustiti stazu?
Trebalo je i Hamiltona kazniti cim je zaredao par puta a i Verstappena, ali to je problem RC, nisu sebi doslijedni i dovode se u ovu situaciju. Jer uzmi teoretski da je tu pijesak, samo jednom da je Hamilton tu izletio izgubio bi 5 sec, dva ili tri puta bi unistio gume i imao dodatni box. Ista pravila moraju biti za sve, i Verstappen je sigurno 10 puta napustio stazu sa sve 4 tocka. Sad su kao zbog preticanja se sjetili nekoga kazniti, obicna lakrdija.
Ma sprdnja s pravilima, nema nista 100% jasno. Evo i ovo:
Nije Hamilton od 2015e uzeo prvu trku. Mozda to znaci promjenu ove sezoneUnofficialpage je napisao/la: ↑28 mar 2021, 19:56Šteta za Maxa, morao je ovo dobiti danas. Loša taktika RB-a. Sad će Mercedes 2-3 utrke dominantno da pobjedi i gotova sezona, borba za šampionat gotova.
Pratim ovaj sport malo duze. Nemam nijednu ekipu da mi je nesto za koga navijam, mozda preferiram Ferrari ali iskreno ne doticu me mnogo jer su debili. Ovo sto radi F1 otkako je Hamilton prvak je ako nista "diskutabilno". Meni ovo nije nista specijalno iskreno, Max pretekao covjeka i ranije pa onda nije ufatio krivinu u potpunosti, isto sto je i Hamilton prije toga krug izletio sa staze i tjerao po asfaltu- cekaj pa i on je tu stvorio sebi prednost jer nije morao u potpunosti smanjivati brzinu kako bi ufatio ostru krivinu. Ovo je bezveze od RC i relativno glupi ispadaju. Ja da sam Max, nastavio bih voziti i neka RC odluci uz obostrane zalbe i pritiske javnosti. Max i Red Bull po meni ispali glupi.
Al tri vozaca tri izjave razlicite ...Lec kaze da je dopusteno i da im je receno , Nando da je dopusteno al da nije dopusteno steci prednost tako i Max da uopste nije znao da je dopusteno
guraju Hamiltona jer je crnac, njima je u marketinskom smislu odlicno da on ostvari GOAT status ove godine. 
uvijek je bilo kad si sam mozes izlaziti(ako je tako receno na brifingu) dok u dvoboju moras postovati bijelu liniju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Al kako ces je postovat kad je ni bolid do tebe s kojim si u dvoboju ne postuje
pa ne kazem ja da je posteno ali tako je vazda bilojelle je napisao/la: ↑28 mar 2021, 20:22Al kako ces je postovat kad je ni bolid do tebe s kojim si u dvoboju ne postuje... Da je Max izletio , a Hamilton nije u redu ....al vako nemoguce da ne izadjes jer bi te u suprtonom bolid do tebe svakako odnjeo izvan nje logicno... S ovim potezima bas ubijaju trkanje ...
u dvoboju ga Hamilton nije izgurao, Max je sam uzeo ovu putanju i dobio prednost, to se uvijek kaznjavalo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zato po mnogima Hamilton nece biti goat taman da 20 titula uzme.
Pa uzeo je istu putanju i Hamilton al je bio vec iza njega zbog toga ga i nije mogao izgurat ... Kako je dobio prednost kad je i Hamilton isao istom putanjom tj izasao iza linijemiki_92 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 20:31pa ne kazem ja da je posteno ali tako je vazda bilojelle je napisao/la: ↑28 mar 2021, 20:22Al kako ces je postovat kad je ni bolid do tebe s kojim si u dvoboju ne postuje... Da je Max izletio , a Hamilton nije u redu ....al vako nemoguce da ne izadjes jer bi te u suprtonom bolid do tebe svakako odnjeo izvan nje logicno... S ovim potezima bas ubijaju trkanje ...
u dvoboju ga Hamilton nije izgurao, Max je sam uzeo ovu putanju i dobio prednost, to se uvijek kaznjavalo
- Donnie Darko
- Kontakt:
jelle je napisao/la: ↑28 mar 2021, 20:33Pa uzeo je istu putanju i Hamilton al je bio vec iza njega zbog toga ga i nije mogao izgurat ... Kako je dobio prednost kad je i Hamilton isao istom putanjom tj izasao iza linijemiki_92 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 20:31pa ne kazem ja da je posteno ali tako je vazda bilojelle je napisao/la: ↑28 mar 2021, 20:22
Al kako ces je postovat kad je ni bolid do tebe s kojim si u dvoboju ne postuje... Da je Max izletio , a Hamilton nije u redu ....al vako nemoguce da ne izadjes jer bi te u suprtonom bolid do tebe svakako odnjeo izvan nje logicno... S ovim potezima bas ubijaju trkanje ...
Kakva ista linija? Preticanje je i dalje trajalo i Max ga je kompletirao tako što je otišao debelo vani i stekao prednost. Hamilton je uzeo drastično drugačiju liniju i ostao je unutra.
Gorezka i Muhamed sa 6 bodova na vrhu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.