NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
pa napravit ce Lakersi i od Drummonda role playera kao sto su i od Dwighta. fali visine u reketu, defanzivni skok ispasta. Moze Drummond po meni to solidno zatvoriti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Igracki kvalitet nikad nije bio upitan, Dwight je imao reputaciju kancera i klauna, pogotovo ona faza prije dolaska u Lakerse '19, dodje lik u LA i pokupi prsten ko gospodin, maksimalno se podredio ekipi, Bron effectNEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 mar 2021, 17:56Ko je bolan klaun cijelu karijeru?? Sta pricas nebuloze?
Dwight je vodio svoju ekipu do NBA finala. Bara-bara su on i Drummond.
Drummond je sinonim "prazne" statistike.Covjeka se DET i CLE odrekli.Treba li sta vise reci??

Brandon Knight worked out for the Milwaukee Bucks yesterday, per @MarcJSpears
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Druze moj, projecirani startni frontcourt LAL (James-Davis-Gasol) je jedan od najvisi u ligi, ako ne i najvisi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:23pa napravit ce Lakersi i od Drummonda role playera kao sto su i od Dwighta. fali visine u reketu, defanzivni skok ispasta. Moze Drummond po meni to solidno zatvoriti
Ne sumnjam da ce i Drummond biti koristan, ako dodje.Svaka ozbiljna ekipa zna iskoristiti bilo kakav talenat.Ja pricam o tome da on ne donosi nista sto LAL vec nemaju.
Izbacices Gasola iz rotacije? Ok, onda nemas njegove odbrane na postu, nemas njegovih dodavanja i nemas mogucnost da covjek ponekad zabije i trojku.
A skok, lob prijetnja i sl., to LAL vec imaju u Davisu i Harrellu.
@Balon Dwight je bio kancer, jer je umislio sebi da je ofanzivna supersila i da posjedi trebaju ici kroz njega, a cinjenica je da je i u prajmu bio ofanzivno limitiran igrac koji je brojke nabijao kroz snagu i atleticnost.On je dolaskom u LAL skontao da ili ce doci spreman i prihvatiti se uloge kakvu ce mu trener dodijeliti ili vise nece biti u ligi.To mu je bio zadnji voz.
Drummond nije nikakvo pojacanje.
Kad je najvaznije Lakersi tako i tako igraju Davisa na C, tako da bi bilo bolje da se dovede neko dobro krilo sto moze ubaciti koju trojku a da zna bar malo odbrane da igra....
- BuffonGigi
- Kontakt:
Druze imas za to Morrisa i Kuzmu.
A interesantno je da Drummonda pljuje isti forumski klaun i no lifer koji je pljuvao i Dwighta prosle sezone, dok ga je nas nekolicina opravdano hvalila.
Uglavnom, gdje ce on valjati kad treba doci u Lakerse... A najsmjesnije od svega je sto nije jos ni dosao, a vec ga se pljuje. Al nek je igracina ostatak svrsotine LMA...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Nail for Real
- Kontakt:

Kakva frtutma sto Lakersi potpisase solidnog Drummonda, sta bi bilo da su doveli nekog boljeg igraca

Lakersima fali poena, iako je Drummond dobar dodatak ekipi, posluzice. Mislim, tesko je odgovoriti Brooklynu ofanzivno ionako, ovako ce igraci poput Kuzme, Schroedera i KCP-a morati ubacivati 10-15 poena, inace ce to biti jako tuzno finale. Doduse, tek trebamo vidjeti sta je sa Durantom i hoce li na zapadu Clippersi biti bolji. Nikad zanimljiviji plejof nas ceka, liga odavno nije bila bolja

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
AD-AD pod košem, jak tandem nema šta
Ma ne donosi nista, bolje su trupine Blakea i LMA.
Joj bi valjalo da LAL i LAC zavrse 4i i 5i, da se kolju u prvoj rundi..
Tako je !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jedan od najjacih napada na reket svih vremena vs tim koji je uz bullse najgori u ligi branjenju istog.Pet utakmica maximalno,vise me brinu neke druge ekipe koje imaju sansu za 6 utakmica.
23
- OldFashioned
- Kontakt:
Ostavi se košarke..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
LeBron je specijalista za big men, zapamti to

Dodje mu AD, titula
Dodje Dwight, titula
Moglo bi se i dalje nabrajat
- Felixians4
- Kontakt:
opet ponavljam ,nezalaganje(a bolje si pratio u to doba od mene): howard je imao SVE za centra prije najmodernije spacing ere. Možda je atletičnost bila najistaknutija jer je najatraktivniaj i najvidljivija, ali pozicioniranje u skoku,čitanje napada,timing pod obručem off. i def. post igra, sve je bilo najmanje prilično natprosječno,a uglavnom sve elitno. pa čovjek je uz lebrona bio najdominantnija sila,top 3-5 igrač lige u svom peaku.
jham: je li tako sigurno da će biti klanja na zapadu svaku rundu,a na istoku ne? recimo,dobiješ warriorse ili pelicanse koji ozljedu stepha i ziona i "kanta", a i ovako su dosta limitirani unatoč njihovim sferama po kojima mijenjaju sport. ili mladi MEM pa i Spurse, mnogi bi poželjeli Jazzere u bilo kojoj rundi na bilo kom seedu...
a recimo "za nagradu" dobiješ pacerse pa miami i onda BKN,BUCKSI...
jham: je li tako sigurno da će biti klanja na zapadu svaku rundu,a na istoku ne? recimo,dobiješ warriorse ili pelicanse koji ozljedu stepha i ziona i "kanta", a i ovako su dosta limitirani unatoč njihovim sferama po kojima mijenjaju sport. ili mladi MEM pa i Spurse, mnogi bi poželjeli Jazzere u bilo kojoj rundi na bilo kom seedu...
kakva tekma
dugo ovako losu tekmu nisam gledao

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve si dobro opisao Dwighta, s tim da ja govorim da je on ofanzivno bio prosjecan igrac. Bio je nestvarna lob prijetnja, lijevi poluhorog i to je u principu njegova igra ofanzivno.Felixians4 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 21:12opet ponavljam ,nezalaganje(a bolje si pratio u to doba od mene): howard je imao SVE za centra prije najmodernije spacing ere. Možda je atletičnost bila najistaknutija jer je najatraktivniaj i najvidljivija, ali pozicioniranje u skoku,čitanje napada,timing pod obručem off. i def. post igra, sve je bilo najmanje prilično natprosječno,a uglavnom sve elitno. pa čovjek je uz lebrona bio najdominantnija sila,top 3-5 igrač lige u svom peaku.
Nedovoljna za 1.opciju kakvom je on zelio biti i u HOU pored Hardena, pa onda vecom opcijom i od daleko ofanzivno talentovanijeg Gasola u LAL kojeg je D'Antoni poceo gurati i na trojku dok je ovaj bio tu.Doduse, imao je onaj jedan jako dobar PO za HOU, ako me sjecanje sluzi.Mislim da je to bilo onda kad ih je Dame izbacio trojkom.
- Felixians4
- Kontakt:
pa bilo je dovoljno da kao 1. i to way,way 1.opcija stigne do Finala i uzmu jednu Lakerima.
U Magicu je bio najbolja verzija,a očekivalo se da s Kobiejem ili Hardenom to podigne na champ HOF level,no ništa.
evo opet i ovaj video kačim...
Embiid je "Nasljednik". I eto ih zajedno prvi i drugi C Phile. Naravno da je Embiid kudikamo lepršaviji,versatilniji,smoothier,no ne možeš reći da je bio off.prosječan. Nisu slučajno Embiid i Ngannou Francuski Kamerunci i "braća".
Hoće li netko skupiti Rondaea Hollisa ili npr. Napiera/Mudiaya?
U Magicu je bio najbolja verzija,a očekivalo se da s Kobiejem ili Hardenom to podigne na champ HOF level,no ništa.
evo opet i ovaj video kačim...
Embiid je "Nasljednik". I eto ih zajedno prvi i drugi C Phile. Naravno da je Embiid kudikamo lepršaviji,versatilniji,smoothier,no ne možeš reći da je bio off.prosječan. Nisu slučajno Embiid i Ngannou Francuski Kamerunci i "braća".
Hoće li netko skupiti Rondaea Hollisa ili npr. Napiera/Mudiaya?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.