Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Kukavička igra finaca, došli po bod a kad su primili gol odma dva zicera imali znaci mogu igrati s njima...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji je ovaj Pukki Ajatolah.
Penaliti za Finsku opa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Penal za Finsku!
- feniksptica
- Kontakt:
HAHAHAAH joj srece za Fince..al to je akd napadac zaganja.. Dzeko ce qurac ovako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pukki
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tačno sam "znao", ovako su i u prošlim kvalifikacijama znati odigrati da ih "nema nigdje" i onda gol iz penala. 

Ništa ova Ukrajina nije, ok organizovaniji su od nas ali nema individualnog kvaliteta ni kod njih. Finci za 10 minuta im napraviše dvije stopostotne šanse i evo penal još...
Da smo mrvicu bolji bilo bi šansi za baraža.
Da smo mrvicu bolji bilo bi šansi za baraža.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nabijem ga na ****, ružna i žuta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Problem i jeste što mi sve gledamo kroz individualne kvalitete igrača. Fudbal igra tim. Individualno, igrači mogu biti i lošiji, ali fudbal igra cijeli tim. Možeš ti staviti dva svjetska igrača, ako se ne slažu, ne razumiju, ako nema hemije, ako nema igre, bolji od njih će biti dvojica prosječnih.
Ako se gleda individualno, mi itekako imamo kvalitet. Nije uredu porediti se uopšte sa recimo Armenijom, kod koje velika većina igrača igra u ligi koja je dosta lošija od naše. Ili, konkretno, da se treba napraviti ekipa od igrača BiH i Armenije od 23 igrača, u istu bi pozvali Mikhtaryana, Bayramyana i Adamyana. Većina armenskih igrača ne bi igrala ni u našoj C selekciji. Ustvari, da imaju igrače koji igraju po 1. HNL, bili bi im najjači u ekipi. Ili Finci, koje smo već 100 puta analizirali. Igrači iz prosječnih klubova kakve mi uglavnom ni ne zovemo u ekipu. Zapravo, tek ih je 4-5 koji bi bili pozvani kod nas, a ostali su nivo nekih kojih kod nas ima na desetine. Ili polumrtva Sjeverna Irska koja nas izbaci. Ma sastavi bolan sve ove ekipe zajedno, napravi reprezentaciju od 23 igrača, od toga će 12-13 biti naših
Ali, ne igraju pojedinci i što prije to shvatimo, prije ćemo krenuti ka naprijed.
Ove kvalifikacije su nevažne s aspekta rezultata. Otići u baraž znači gotovo neminovno ispadanje. U ovim kvalifikacijama treba stvoriti tim o kojem pričam za Euro 2024. jer imamo potencijal. Nema potrebe gurati **** poluigrače koji imaju 27 i više godina, a kojim je vrhunac Konyaspor. Nema smisla gurati starkelje. Uigraj igrače koji će 2024. biti u zenitu forme. Ubaci Gazibegovića i Dedića na beka, jer će 2024. možda igrati Bundesligu, a ne mrtvog Todorovića, koji će tada biti u Slobodi, ili Zrinjskom, ako bude imao sreće. Pritisak rezultata sad ni ne treba postojati.
A rezultatski ćemo biti u igri za drugo mjesto vjerovatno do kraja, pogotovo ako Kazahstana dobijemo dva puta, jer to neće uraditi Finska ili Ukrajina. Finsku ćemo dobiti kući svakako, jer je to tanka reprezentacija. I s Ukrajinom nam treba nešto sreće
Ako se gleda individualno, mi itekako imamo kvalitet. Nije uredu porediti se uopšte sa recimo Armenijom, kod koje velika većina igrača igra u ligi koja je dosta lošija od naše. Ili, konkretno, da se treba napraviti ekipa od igrača BiH i Armenije od 23 igrača, u istu bi pozvali Mikhtaryana, Bayramyana i Adamyana. Većina armenskih igrača ne bi igrala ni u našoj C selekciji. Ustvari, da imaju igrače koji igraju po 1. HNL, bili bi im najjači u ekipi. Ili Finci, koje smo već 100 puta analizirali. Igrači iz prosječnih klubova kakve mi uglavnom ni ne zovemo u ekipu. Zapravo, tek ih je 4-5 koji bi bili pozvani kod nas, a ostali su nivo nekih kojih kod nas ima na desetine. Ili polumrtva Sjeverna Irska koja nas izbaci. Ma sastavi bolan sve ove ekipe zajedno, napravi reprezentaciju od 23 igrača, od toga će 12-13 biti naših

Ove kvalifikacije su nevažne s aspekta rezultata. Otići u baraž znači gotovo neminovno ispadanje. U ovim kvalifikacijama treba stvoriti tim o kojem pričam za Euro 2024. jer imamo potencijal. Nema potrebe gurati **** poluigrače koji imaju 27 i više godina, a kojim je vrhunac Konyaspor. Nema smisla gurati starkelje. Uigraj igrače koji će 2024. biti u zenitu forme. Ubaci Gazibegovića i Dedića na beka, jer će 2024. možda igrati Bundesligu, a ne mrtvog Todorovića, koji će tada biti u Slobodi, ili Zrinjskom, ako bude imao sreće. Pritisak rezultata sad ni ne treba postojati.
A rezultatski ćemo biti u igri za drugo mjesto vjerovatno do kraja, pogotovo ako Kazahstana dobijemo dva puta, jer to neće uraditi Finska ili Ukrajina. Finsku ćemo dobiti kući svakako, jer je to tanka reprezentacija. I s Ukrajinom nam treba nešto sreće

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opaaa 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj Pukki je strašan igrač kako se bori u napadu, kako je penal izvukao!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kalkulator vaditi nazad iz ladice!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
onaj Mykolenko sto napravi crveni lici malo na Hadzikadunica...
- feniksptica
- Kontakt:
Je l protiv Francuske mozemo na x il moramo zaganjat ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uh zamislite ako bi nekim čudom remizirali u srijedu, pa mi bi već rezervisali baraž 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I onda bi nas Kazahstan dobio kući ili tako nešto

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.