Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
E nek su im dali gol samo zbog ovog debila Karavaeva sto je asistirao i nesto ušutkivao nekoga tamo, odvratan je 

Ukrajina se raspade cim se finci malo rastrcase i pritisnuse. A mi ih ovdje napumpasmo ko da su ne znam sta. Meni iskreno za sada najzrelija ekipa za poziciju koja vodi u baraz je Finska. Igraju svoje, znas tacno sta ces dobiti, svaku utakmicu, dok mi i ukrajinci furamo onu slavensku skolu fudbala gdje nikad ne znas na koju ce nogu ustati taj dan. Kvalitet imamo za baraz, ali cemo garant kiksati bar dvije utakmice, u skladu sa nasom tradicijom i to ce biti to.
Bit ce da je bod u Helsinkiju nesto sto bi moglo biti krucijalno u nastavku kvala,Ukrajincima se samo vratila Francuska,isto su ovako uzeli bod iz nicega,a veceras su jos i dobro prosli
Ja vjerujem o cudo na Grbavici protiv Francuske. Volim te BiH 

A najjaci su mi ovi kad kazu lahko cemo mi s finskom kuci, mi vise nikog lahko dobit ne možemo a ta nam finska svakako ne lezi i sad smo imali srece pa puki 3 zicera fuli, mogli smo kvalifikacije zavrsit i prije nego su krenule 
- JohnCleese
- Kontakt:
Tesko cemo mi i kuci protiv Kazahstana a kamoli tamo na plastici.
Ali nam je raspored samo takav
Ali nam je raspored samo takav

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Finska je klasična drvosječa ekipa tipa Islanda. Rastrčani su i disciplinovani, a jedino što ih izdvaja je taj žutokuljunac u napadu.
Ko njega zaustavi, pobjeđuje Fince.
Ko njega zaustavi, pobjeđuje Fince.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nisam vjerovao u baraz posle finske jer sam mislio da ce nam ukrajina bjezati sest bodova posle srijede, ali ovaj x iz Kijeva otvara nam vrata baraza 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa znao sam da ce ovakvi komentari biti. Ljudi misle da smo mi bolji od Finske jer smo odigrali sa njima nerijeseno j gostima, a s obzirom da je Finska remizirala sa Ukrajinom onda se na osnovu toga pisa po Ukrajini i spusta se na nas nivo. Sto je sve nidje veze s vezom jer mi ne mozemo odigrati ovako protiv Ukrajine, a samim tim sto ne mozemo ovakvim stilom igrati i jer nemamo trkace njima je daleko lakse igrati protiv nas nego protiv ekipa koje se znaju organizovano braniti.
Sa druge strane mi smo Fincima nezgodni jer imamo ex ju znanje sa loptom.
A u konacnici zbog nasih igraca i svih ostalih faktora, lose defanzive i menadzerskih spiskova nama su svi nezgodni od Kazahstana do Francuske.
Zakljucak opustite se nemamo nikakve sanse osim laznih nada i scenarija koje premotavamo u glavi koji su nerealni.
Sa druge strane mi smo Fincima nezgodni jer imamo ex ju znanje sa loptom.
A u konacnici zbog nasih igraca i svih ostalih faktora, lose defanzive i menadzerskih spiskova nama su svi nezgodni od Kazahstana do Francuske.
Zakljucak opustite se nemamo nikakve sanse osim laznih nada i scenarija koje premotavamo u glavi koji su nerealni.
X iz Kijeva nam otvara vrata palmuđenju o potencijalnoj mogućnosti za eventualno 2. mjesto. ABd.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ja samo znam da mi Kazahstan necemo dobit u gostima...Daj Boze da grijesim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
vico ce u kazastanu da zavrsi prelaz 1/2
realnost nam je solidni četvrti
- invincible1921
- Kontakt:
Jbg fincima sve ide od noge...nesto kao isladn zadnjih godina. Eno dns glat izgubise od armenije.
Malo je bodova u opticaju jer samo 5 ekipa ima. Mi sa 10 bodova protiv Kaz i finske smo u ifri itekako
Malo je bodova u opticaju jer samo 5 ekipa ima. Mi sa 10 bodova protiv Kaz i finske smo u ifri itekako
=\_1921_/=
Ja nisam ubijeđen da ćemo završiti ispred Kazahstana.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Vi ste ludi ako mislite da ovaj x i odskrine, a na da otvara vrata. I ako bi mi pomocu neki trikova zavrsili 2 , pa to bi bio sta samo 4. put ispadanja preko baraza, mozda bi imali i neki rekord tada. Ps imate li vi oci. Mi smo uzasni i na srecu izvukli x u finskoj
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dobro ljudi znam da smo u krcu, ali jel se stvarno bojite Borata?
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 28 mar 2021, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
naravno,ali šta mi možemo uraditi u tom nekom teoretskom baražu? neku reprezentaciju jako obradovati, više ne.invincible1921 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 22:55Jbg fincima sve ide od noge...nesto kao isladn zadnjih godina. Eno dns glat izgubise od armenije.
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 28 mar 2021, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 11 gostiju.