Mozda ga zamijenimo za Čolaka
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Na kraju cemo ga zamijeniti za nekog rikica, Stipanovica ili karacica.
Vrabac kriminalac
- legenda reala
- Kontakt:
Ima ga Vedran u planovima, jedino da on ne bude zelio igrati za nas, ja ga očekujem u rosteru za kvalifikacije na jesen.
Ti aludiras na davanje papira Hrvatima za Zubca u zamjenu za neke istrosene igrače iz Hrvatske, tad se islo daj sta das, jer ti momci bi svakako zaigrali za Hrvatsku kad tad oni rođenjem dobijaju hrvatski pasoš i ne vode se ko naturalizovani dok je kod srba drugačije Lazara Mutica smo tad dobili na taj fazon kolko se sjecam jer nije imo srpski pasos kad je prelazio u Real i onda je mogo za njih igrati samo kao naturalizovani igrač
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vedranova želja je da se reprezentacija okupi i na ljeto jer se u junu i julu igraju kvalifikacioni turniri za olimpijske igre, mogli bi dogovoriti jake provjere.
Ako Sparsi ne izbore ABA ligu volio bi Kamenog vidjeti u Megi ili Igokei
Zubac nikad nije mogao zaigrati za cro, znam sta pisem. Nikad ne bi ni zaigro za BiH, pa smo ga zamijenili pazi sad za Roberta fucking rikicalegenda reala je napisao/la: ↑28 mar 2021, 21:11Ima ga Vedran u planovima, jedino da on ne bude zelio igrati za nas, ja ga očekujem u rosteru za kvalifikacije na jesen.
Ti aludiras na davanje papira Hrvatima za Zubca u zamjenu za neke istrosene igrače iz Hrvatske, tad se islo daj sta das, jer ti momci bi svakako zaigrali za Hrvatsku kad tad oni rođenjem dobijaju hrvatski pasoš i ne vode se ko naturalizovani dok je kod srba drugačije Lazara Mutica smo tad dobili na taj fazon kolko se sjecam jer nije imo srpski pasos kad je prelazio u Real i onda je mogo za njih igrati samo kao naturalizovani igrač
Vrabac kriminalac
- legenda reala
- Kontakt:
ok nije mogo za CRO, nije htio za nas, šta smo mogli, jesmo mogli zamjeniti ga za nekog boljeg igrača al jbg bilo prošloTiktaktoe je napisao/la: ↑28 mar 2021, 22:55Zubac nikad nije mogao zaigrati za cro, znam sta pisem. Nikad ne bi ni zaigro za BiH, pa smo ga zamijenili pazi sad za Roberta fucking rikicalegenda reala je napisao/la: ↑28 mar 2021, 21:11Ima ga Vedran u planovima, jedino da on ne bude zelio igrati za nas, ja ga očekujem u rosteru za kvalifikacije na jesen.
Ti aludiras na davanje papira Hrvatima za Zubca u zamjenu za neke istrosene igrače iz Hrvatske, tad se islo daj sta das, jer ti momci bi svakako zaigrali za Hrvatsku kad tad oni rođenjem dobijaju hrvatski pasoš i ne vode se ko naturalizovani dok je kod srba drugačije Lazara Mutica smo tad dobili na taj fazon kolko se sjecam jer nije imo srpski pasos kad je prelazio u Real i onda je mogo za njih igrati samo kao naturalizovani igrač![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zamjena je bila za Stipanovica koji nam je valjao dosta za razliku od Zubca koji ne bi zaigrao nikad za nas.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Karlo Matkovic (vs Partizan) - 6p, 7s, 1a
Edin Atic (vs Zadar) - 12p, 4s, 1a
Darko Talic - 9p, 2s
Amar Alibegovic (vs Fortitudo Bologna) - 7p, 3s
Emir Sulejmanovic (vs Valencia) - 1p
Ivan Karacic (vs Zlatibor Cajetina) - 4p, 11s, 6a
Amar Mehic (vs OKK Novi Pazar) - 6p, 2s, 1a
Edin Atic (vs Zadar) - 12p, 4s, 1a
Darko Talic - 9p, 2s
Amar Alibegovic (vs Fortitudo Bologna) - 7p, 3s
Emir Sulejmanovic (vs Valencia) - 1p
Ivan Karacic (vs Zlatibor Cajetina) - 4p, 11s, 6a
Amar Mehic (vs OKK Novi Pazar) - 6p, 2s, 1a
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Svakako ce nam vratit neki istroseni shkart poniknut' u Sirokom ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Mozda nam daju baju, ako mu babo dopusti hahah
Vrabac kriminalac
Babo nebabo, Baju neces docekat' ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Bajo je samo visok momak, o kosarci nema pojma. ako se pak vodi kao "kosarkas", mogu reci da je on jedna od najglupljih koje sam gledao. a treba dodati da nema ni nekog vidljivog talenta. level manjgafica, ako ne i gori.
Bajo je najgori igrac ot tzv. Talenata. Cak je i glisic bolji.
Vrabac kriminalac
Jošilo kao pionir ispada u odbrani...
Edo je kljuceve ekipe predo Amerikancima, neka je, bravo edo muda ipak nisu narasla.
Vrabac kriminalac
- legenda reala
- Kontakt:
Na kraju ce ih i kostati pobjede, kakve prodaje lopti u zadnjoj minuti.
Atic igra Pjanicevsku utakmicu, nemoj meni
Atic košarkaški pjanic...legenda reala je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:05Na kraju ce ih i kostati pobjede, kakve prodaje lopti u zadnjoj minuti.
Atic igra Pjanicevsku utakmicu, nemoj meni
Da sam na njegovom mjestu ispalio bih svaku tekmu 20 lopti. Imam ugovor siguran, da mi baja nesto kaze, je.. mu majku majcinu
Vrabac kriminalac
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema on napadački arsenal ovog Clemonsa, Atić nikad ne bi onako rijesio onaj zadnji napad nema sanse on bi se spetljao, kao kad je ukrao onu loptu pred sami kraj zbunio se ne zna sta ce s njom na kraju je jedva iskontrolisa.
Ja nekako vise vjerujem i ovom Greyu kad se digne na tricu nego Edinu, ove iz kornera redovno zabija
Ja nekako vise vjerujem i ovom Greyu kad se digne na tricu nego Edinu, ove iz kornera redovno zabija
Atic ima najaporiji sut, onda otvoren šut fintira. Dobar aba ligas za nas najbolja opcija.
Vrabac kriminalac
to sto ne zeli forsirati kad ga ne ide moze mu biti samo plus. onda gleda kako da na drugi nacin doprinese pobjedi, kao sto i jeste, odbranom , skokom, mudrom igrom.
clemmons je Igokein "go to" guy kad se lomi... nije svakom dato da blista u clutchu.
clemmons je Igokein "go to" guy kad se lomi... nije svakom dato da blista u clutchu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.