Znajuci nas, stignemo ih registrovat za 3. kolo federalne
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Danas sam gledao utakmicu i dugo nisam vidio fudbalera kao ovaj Nikola Leko. Kako je lagan, kako se krece sve ima, jos mi nije jasno kako je zapao kod nas. Ovi nasi da su pametni da ga premuntaju da ostane i dati mu sta god.
Said danas nije igrao povreda terapije, dosao je i neki fudbaler rekose mi stoper danas. Visok bradu ima prava mrga. Ime ne znam
Said danas nije igrao povreda terapije, dosao je i neki fudbaler rekose mi stoper danas. Visok bradu ima prava mrga. Ime ne znam
Sloboda je moja nacija
Mellberg?Sunderland je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:31Danas sam gledao utakmicu i dugo nisam vidio fudbalera kao ovaj Nikola Leko. Kako je lagan, kako se krece sve ima, jos mi nije jasno kako je zapao kod nas. Ovi nasi da su pametni da ga premuntaju da ostane i dati mu sta god.
Said danas nije igrao povreda terapije, dosao je i neki fudbaler rekose mi stoper danas. Visok bradu ima prava mrga. Ime ne znam![]()
-
Sunderland
- Kontakt:
Lagano se tebi sprdati, ja kazem sto sam vidio a nije smjesno ni sekunde.MMA075 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:49Mellberg?Sunderland je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:31Danas sam gledao utakmicu i dugo nisam vidio fudbalera kao ovaj Nikola Leko. Kako je lagan, kako se krece sve ima, jos mi nije jasno kako je zapao kod nas. Ovi nasi da su pametni da ga premuntaju da ostane i dati mu sta god.
Said danas nije igrao povreda terapije, dosao je i neki fudbaler rekose mi stoper danas. Visok bradu ima prava mrga. Ime ne znam![]()
Sloboda je moja nacija
- ASD
- Kontakt:
Leko je top pojačanje. U prvoj federalnoj je bio među najboljim igračima sa nekih 20 godina pa otišao u slovensku ligu gdje je bio jako dobar.
Nikola Leko je bio trostruki strijelac za naš tim.
Prvenstvena pauza u M-Tel Premijer ligi BiH danas je iskorištena za odigravanje test susreta na stadionu Tušanj. Crveno – crni su na glavnom terenu ugostili ekipu FK Sloga Gornje Crnjelovo koju su savladali rezultatom 3:0 (0:0).
Bila je ovo dobra prilika za Mladena Žižovića da dodatno uigra naš tim, isproba kvalitete i formu novih igrača, te da se trijumfom podigne samopouzdanje ekipe. Šef struke Crveno – crnih protiv drugoligaša iz RS – a izveo je sljedećih prvih 11: Golubović, Jusić, Devedžić, Salihović, Omić, Kurtalić, Predragović, Dž. Beganović, Mujagić, Maksimović i Mišković.
Naš tim je nakon početnog ispitivanja snaga brzo preuzeo terensku inicijativu. U 12. minuti Abid Mujagić šutira iskosa pored gola gostiju, što je bila prva šansa naše ekipe. Do odlaska na odmor gol Sloge pokušali su ugroziti Dženis Beganović i Robert Mišković, ali se mreža gostiju nije zatresla.
U drugom poluvremenu Žižović je priliku za igru dao i ostatku tima. Do kraja utakmice na tušanjskom travnjaku zaigrala je sljedeća postava: Kukić, A. Beganović, Avdić, Kurtalić, Islamović, Balić, Marković, Resić, Mehmedović, Leko i Alić.
Drugi dio meča otvoren je prilikom Kenina Devedžića koji je neprecizno šutirao iz neposredne blizine. Lopta je prošla kraj lijeve stative Sloge. Ipak, do vodstva Crveno – crni dolaze vrlo brzo. Igrala se 54. minuta kada je naš novi prvotimac Nikola Leko postigao svoj prvi gol za FK Sloboda. Sjajno je pratio igru, prihvatio jednu dubinsku loptu, zaobišao istrčalog golmana gostiju i bez problema poentirao.
Nova opasnost pred golom Sloge desila se u 63. minuti. Leko i Adi Aić dobro kombinuju, no naš mladi napadač šutira pored gola. Samo minutu kasnije Leko ponovo pokazuje svoj široki repretoar ofanzivnih rješenja.
Ovoga puta veznjak prihvata loptu na dvadesetak metara, te je izvrsnim udarcem šalje u lijeve rašlje gostujućeg gola. Bio je to evrogol našeg novog fudbalera.
U 72. i 73. minuti Crveno – crni su mogli postići i treći pogodak, ali udarce Vanje Markovića i Alića brani golman Sloge.
Svoju mrežu ipak nije mogao sačuvati u sudijskoj nadoknadi vremena. Bila je to munjevita akcija našeg tima koja u prvi plan ponovo izbacuje Leku. Ovoga puta naš veznjak je napravio prodor u šesnaesterac gostiju sa lijeve strane, te hladnokrvno plasirao loptu u mrežu Sloge za konačnih 3:0.
Nikola Leko je sa tri postignuta pogotka najavio da će u nastavku premijerligaške sezone biti od velike pomoći Crveno – crnim. Pobjeda nad Slogom došla je u pravi čas, a naš tim pred sobom ima još sedam dana uigravanja uoči derbija sa Željezničarom koji se na stadionu Tušanj igra narednog vikenda.
Prvenstvena pauza u M-Tel Premijer ligi BiH danas je iskorištena za odigravanje test susreta na stadionu Tušanj. Crveno – crni su na glavnom terenu ugostili ekipu FK Sloga Gornje Crnjelovo koju su savladali rezultatom 3:0 (0:0).
Bila je ovo dobra prilika za Mladena Žižovića da dodatno uigra naš tim, isproba kvalitete i formu novih igrača, te da se trijumfom podigne samopouzdanje ekipe. Šef struke Crveno – crnih protiv drugoligaša iz RS – a izveo je sljedećih prvih 11: Golubović, Jusić, Devedžić, Salihović, Omić, Kurtalić, Predragović, Dž. Beganović, Mujagić, Maksimović i Mišković.
Naš tim je nakon početnog ispitivanja snaga brzo preuzeo terensku inicijativu. U 12. minuti Abid Mujagić šutira iskosa pored gola gostiju, što je bila prva šansa naše ekipe. Do odlaska na odmor gol Sloge pokušali su ugroziti Dženis Beganović i Robert Mišković, ali se mreža gostiju nije zatresla.
U drugom poluvremenu Žižović je priliku za igru dao i ostatku tima. Do kraja utakmice na tušanjskom travnjaku zaigrala je sljedeća postava: Kukić, A. Beganović, Avdić, Kurtalić, Islamović, Balić, Marković, Resić, Mehmedović, Leko i Alić.
Drugi dio meča otvoren je prilikom Kenina Devedžića koji je neprecizno šutirao iz neposredne blizine. Lopta je prošla kraj lijeve stative Sloge. Ipak, do vodstva Crveno – crni dolaze vrlo brzo. Igrala se 54. minuta kada je naš novi prvotimac Nikola Leko postigao svoj prvi gol za FK Sloboda. Sjajno je pratio igru, prihvatio jednu dubinsku loptu, zaobišao istrčalog golmana gostiju i bez problema poentirao.
Nova opasnost pred golom Sloge desila se u 63. minuti. Leko i Adi Aić dobro kombinuju, no naš mladi napadač šutira pored gola. Samo minutu kasnije Leko ponovo pokazuje svoj široki repretoar ofanzivnih rješenja.
Ovoga puta veznjak prihvata loptu na dvadesetak metara, te je izvrsnim udarcem šalje u lijeve rašlje gostujućeg gola. Bio je to evrogol našeg novog fudbalera.
U 72. i 73. minuti Crveno – crni su mogli postići i treći pogodak, ali udarce Vanje Markovića i Alića brani golman Sloge.
Svoju mrežu ipak nije mogao sačuvati u sudijskoj nadoknadi vremena. Bila je to munjevita akcija našeg tima koja u prvi plan ponovo izbacuje Leku. Ovoga puta naš veznjak je napravio prodor u šesnaesterac gostiju sa lijeve strane, te hladnokrvno plasirao loptu u mrežu Sloge za konačnih 3:0.
Nikola Leko je sa tri postignuta pogotka najavio da će u nastavku premijerligaške sezone biti od velike pomoći Crveno – crnim. Pobjeda nad Slogom došla je u pravi čas, a naš tim pred sobom ima još sedam dana uigravanja uoči derbija sa Željezničarom koji se na stadionu Tušanj igra narednog vikenda.
Zizovicu, ako ti Sale bude igrao desnog beka protiv Zelje nasa agonija se nastavlja a Zeljo izlazi iz krize.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ne vjerujem, tj. ne zelim da vjerujem, momak jednostavno isprobao sve igrace koje ima na raspolaganju. To sto je poceo utakmicu nema veze, izmjesao je postave....e sad jedino ako nisu opet radile neke nadnaravne sile....iskreno plasim se za tog novog stopera ako je dosao.
Edit: Plasim se i za sebe sto pisem o njemu.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Jel neko drzi ledja doktoru?i ko? Ozbiljno.
Nemoguce da je ovoliko u kombinacijama bez zaledja
Sigurno ima neko ko ga drzi u klubu od 2011 godine, nemoguce je da je tu toliko vremena zbog svojih "igrackih sposobnosti". Moras biti stvarno igrac kad ispratis toliko igraca, trenera, uprava,talentovanih juniora, igraca iz neposrednog okruzenja i opstanes i ostanes toliko vremena i jos budes u konkurenciji...nemam apsolutno nista protiv momka, al sto je previse brate, previse je pa da i sam placa da igra i bude tu i u PL. Ili se mi ne razumijemo u ovu igru ili je stvarno toliko dobar da isprati na stotine koji su prodefilovali u klubu, a on ostao...to se zove neka zesca stela, obicni uhljeb u klubu i nista vise.Sariel1987 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 17:34Jel neko drzi ledja doktoru?i ko? Ozbiljno.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Nije on uhljup on je pijavica. Yebem ga u usta ko njemu produzi ugovor svaki put....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Gdje je štoper, konacno imamo golgetera.....zadnji put po tri gola za Slobodu dali Meske i pokojni Gecau u proslom vijeku....nema veze sto je prijateljska, izgleda momak zna znanje kako sam cuo.
- Beduin
- Kontakt:
Ristic se ne slaze s tobom.
Leko je sasvim solidan igrac za nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovaj Leko je level iznad za ove trenutno sto igraju, ne znamo kakav je Balic, dvije jako bitnije pozicije za Slobodu u borbi za opstanak u ligi....samo jos stoper i da onog glavonju vise ne gledamo, za ostale pozicije krpiti se kako znamo i umijemo.
Samo da sto prije srede papire za ove nove igrace,lijepo bi bilo da Leko moze vec u subotu biti u postavi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mi ne smijemo izgubiti od Zeljeznicara, kako znamo i umijemo
poraz nas dovodi u **** poziciju
poraz nas dovodi u **** poziciju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A ni Ado Smajlović
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.