misle ljudi evo ga coin para kapa samo tako
svega mi ruku bi mogao dati da mi sa foruma napravimo token vise bi love skupili nego klub
Imam ja na Unu tokena,da poguram
Zamisli šta će biti ako nešto stvarno dobro urade. Pa počeće nas udarati ovdje.
Pa po meni niđe veze, tako sam nešto i shvatio, samo me bilo sramota da napišem, reko provalit ću se.Robust je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:57poenta je da ti imas svoju digitalnu valutu cuo si za Bitcoin on je najjaci jer je najvise interesovanja oko njegaPointBlank je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:52Moze li neko elokventnije objasniti sta je poenta ovog i koja je svrha?
ova firma sto smo potpisali ugovor sa njom ona ti napravi token po pravilima sa kojim izlazis na berzu i kad odes na berzu imas svoje ime coina gdje ti ga prodajes pa ko kupi kupi i 99.9% ovih coina se ugasi za mjesec dana jer niko ne vidi smisao u njima samo ako neke neko pogura
et moci ces i ti dati dolar iz zezancije da imas zeljocoin i tjt a neke koristi i da ce neko jak pokupovati milione i milione ubleha mrtva
Ma druze ubleha ko i sve u nasem klubu.PointBlank je napisao/la: ↑29 mar 2021, 13:39Pa po meni niđe veze, tako sam nešto i shvatio, samo me bilo sramota da napišem, reko provalit ću se.Robust je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:57poenta je da ti imas svoju digitalnu valutu cuo si za Bitcoin on je najjaci jer je najvise interesovanja oko njegaPointBlank je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:52Moze li neko elokventnije objasniti sta je poenta ovog i koja je svrha?
ova firma sto smo potpisali ugovor sa njom ona ti napravi token po pravilima sa kojim izlazis na berzu i kad odes na berzu imas svoje ime coina gdje ti ga prodajes pa ko kupi kupi i 99.9% ovih coina se ugasi za mjesec dana jer niko ne vidi smisao u njima samo ako neke neko pogura
et moci ces i ti dati dolar iz zezancije da imas zeljocoin i tjt a neke koristi i da ce neko jak pokupovati milione i milione ubleha mrtva
Glupost.. imat cemo evo svi navijači po token, željocoin, i šta? Vrijedi marku, dvije, deset.. i imaćemo tu vrijednost. A ko će ih kupovati? Kako će vrijednost rasti?
Hahahahahaha
Sumnjam da cemo imati sve dok je liga Mtelova dzaba nam svi tokeni
Ovo definitivno ima smisla. Napravi neku procjenu kluba, neki budzet koji je dobar da klub normalno funkcionise, i ponuditi clanovima kluba da kupe dionice, s tim da imaju pravo odlucivanja.PointBlank je napisao/la: ↑29 mar 2021, 14:06Meni i dalje nije jasno sto mi ne napravimo klub kao dioničko društvo i da 49% dionica bude na trzistu, a 51 u vlasništvu kluba.. tako klub zadržava tijesnu potrebnu većinu, a imaš prostor da neko uleti s parama
Nema zakona o sportu. Koliko sam upoznat, to je glavna prepreka.Tristan10 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 14:27Ovo definitivno ima smisla. Napravi neku procjenu kluba, neki budzet koji je dobar da klub normalno funkcionise, i ponuditi clanovima kluba da kupe dionice, s tim da imaju pravo odlucivanja.PointBlank je napisao/la: ↑29 mar 2021, 14:06Meni i dalje nije jasno sto mi ne napravimo klub kao dioničko društvo i da 49% dionica bude na trzistu, a 51 u vlasništvu kluba.. tako klub zadržava tijesnu potrebnu većinu, a imaš prostor da neko uleti s parama
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, eldin1987, Ferroviere1987, Hrasno15, TvrtkoPrvi, zastitaIdentiteta i 70 gostiju.