Ma ja. zove ga sto je u formi, trci razbija, zabija golove a i mlad je pa ga guraju da ga prodaju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:27Ta ce oni poluigrači iz Serie A, treba doc Krste da se svlacionica digne na nivo.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:48Ozbiljan. Ne dobija poziv radi trenutne forme i kvaliteta.
Iskusan je ne pravi probleme sto je na klupi, dobar za tim, pozitivan lik.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ta reprezentacija je takvog kvaliteta da je Krste tu da popuni broj.bordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:33Ma ja. zove ga sto je u formi, trci razbija, zabija golove a i mlad je pa ga guraju da ga prodaju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:27Ta ce oni poluigrači iz Serie A, treba doc Krste da se svlacionica digne na nivo.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:48
Ozbiljan. Ne dobija poziv radi trenutne forme i kvaliteta.
Iskusan je ne pravi probleme sto je na klupi, dobar za tim, pozitivan lik.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Da. Al imaju sigurno mladji i u boljoj formi igraca, al Krste dobija poziv zbog ovi svoji neki kvaliteta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:34Ta reprezentacija je takvog kvaliteta da je Krste tu da popuni broj.bordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:33Ma ja. zove ga sto je u formi, trci razbija, zabija golove a i mlad je pa ga guraju da ga prodaju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:27
Ta ce oni poluigrači iz Serie A, treba doc Krste da se svlacionica digne na nivo.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Najveca kvaliteta koju on ima je ta sto je dobar grijac.bordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:38Da. Al imaju sigurno mladji i u boljoj formi igraca, al Krste dobija poziv zbog ovi svoji neki kvaliteta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:34Ta reprezentacija je takvog kvaliteta da je Krste tu da popuni broj.bordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2021, 00:33
Ma ja. zove ga sto je u formi, trci razbija, zabija golove a i mlad je pa ga guraju da ga prodaju.
PSPHM
-
- Kontakt:
Kad ga Krste zabije Njemačkoj u srijedu, sve ce nas ušutkati 

I onda kaze ONO navijac Sarajeva. Kapitenu svaka cast, povedi nas do trece uzastopne!
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Poenta je biti navijač Sarajeva, a ne navijač kapitena
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Krste k'o Pennywise, utjera strah u kosti svakom navijaču FKS kad se pojavi na terenu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sarajevo ljubavi moja.
Hebibović, Hodžić, Mešanović, Pidro... Ne mogu da se odlučim sjajne partije su pružili, samo tako nastavite momci
Poenta je srat.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 10:35Poenta je biti navijač Sarajeva, a ne navijač kapitena
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ

Ko pistolj bez metka. Boje ga se i onaj u kojeg je uperen jer ne zna da je prazan, i onaj sto ga drzi jer misli da ce ovaj drugi saznati da je u pitanju prevara

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ipak u subotu igramo, valja dan duže čekat.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sto uhljebi nisu organizovali neku prijateljsku u ovoj pauzi? Ili ce se i dalje uigravati i ganjati forma u prvenstvenim utakmicama?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ko bi rekao da je sada u subotu jedna od mec lopti.
Malo postovanja prema covjeku koji je kao igrac FK Sarajevo osvojio 3 titule prvaka i 2 kupa... igrao 2 puta play off...
Malo smo previse opet se digli isto ko one 2015-te, te otjeraj BIlbiju, te otjeraj Okica, ne valja ovaj ne valja onaj, i na kraju ni evropu ne izborismo...
Ako nemate postovanja prema njemu, mada je zasluzio postovanje pokazanim i na terenu do sada i van njega, onda nemojte ni vrijedjati covjeka koji je igrao koliko su i kako su mu treneri govorili, nikad nije odbio niti jedan zadatak od kluba ni na terenu ni mimo njega, a licno sam se uvjerio u par navrata kakva je to ljudina, i koliko voli ovaj grad i klub.
Zato ako vam se ne svidja kako igra nas kapiten, mozete to na normalan nacin reci, ali bilo kakvo ismijavanje ili podjebavanje kapitena je fuj fuj fuj fuj da mi se povraca.
Malo smo previse opet se digli isto ko one 2015-te, te otjeraj BIlbiju, te otjeraj Okica, ne valja ovaj ne valja onaj, i na kraju ni evropu ne izborismo...
Ako nemate postovanja prema njemu, mada je zasluzio postovanje pokazanim i na terenu do sada i van njega, onda nemojte ni vrijedjati covjeka koji je igrao koliko su i kako su mu treneri govorili, nikad nije odbio niti jedan zadatak od kluba ni na terenu ni mimo njega, a licno sam se uvjerio u par navrata kakva je to ljudina, i koliko voli ovaj grad i klub.
Zato ako vam se ne svidja kako igra nas kapiten, mozete to na normalan nacin reci, ali bilo kakvo ismijavanje ili podjebavanje kapitena je fuj fuj fuj fuj da mi se povraca.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoj te mec lopte jer uvijek zijanimo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ne sumnjam u dobar pristup i pobjedu. ŠB je odigrao iznad mogucnosti ovu sto su nas dobili a mi slabo igrali i opet realno je bilo po bod.