U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Osim Djokanovica, Savica i Gazibegovica ovo ostalo je za plakati...
Edit: naravno Hasic i Dedic
Edit: naravno Hasic i Dedic
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 29 mar 2021, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar je Dedić dribler. On po 5 6 driblinga ima po utakmici na tom desnom beku.
Naravno drugačije je driblati na svojoj polovici, protivničkoj i u šesnaestercu. Sve su to 3 različita zanata.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 29 mar 2021, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zaboravio sam dodat Hasica i Dedica ali koji klinac mu desni bek igra na krilu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jbt, pa ovdje ih ima iz druge lige
Ne bih bas rekao, prije svega tu je Ajdin Hasic, pa onda ovaj Santrac(standardan u TSC-u), pa Amar Dedic - jedan od najvecih bh. talenata sto je potvrdio i Misimovic.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
Aljkanovic prvo dobije naknadni poziv kao cetvrti golman a onda bude starter. Savic iz GOSK-a koji igra kao zadnji vezni i nikada u zivotu nije igrao stopera igra u prvih 11 zajedno sa Barisicem koji u Osijeku 2 ne igra zadnjih par utakmica. Kvakic kao standardan stoper u Kapfenbergu je losiji od Savica na toj poziciji? Pozvan je Milojevic koji ima povredu ruke i to je Starcevic znao, momak nije trening odradio na okupljanju i zato nije ni u zapisniku! Salcin je takodjer pozvan povrijeđen. Zasto se nije uputio naknadni poziv za ta dva upraznjena mjesta? Reprezentacija BiH je uvijek u svim kategorijama bila prevara ali ovo je vrhunac...
Sta je Sevkijom Resicem, prosle kvalifikacije je igrao dobro, koliko se sjecam?
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je do sad najveci bezobrazluk, javasluk i pisanje po mladoj reprezentaciji i nama navijacima otkako pratim nase selekcije, od nastanla fakticki.DoktorIgrice je napisao/la: ↑29 mar 2021, 17:18Aljkanovic prvo dobije naknadni poziv kao cetvrti golman a onda bude starter. Savic iz GOSK-a koji igra kao zadnji vezni i nikada u zivotu nije igrao stopera igra u prvih 11 zajedno sa Barisicem koji u Osijeku 2 ne igra zadnjih par utakmica. Kvakic kao standardan stoper u Kapfenbergu je losiji od Savica na toj poziciji? Pozvan je Milojevic koji ima povredu ruke i to je Starcevic znao, momak nije trening odradio na okupljanju i zato nije ni u zapisniku! Salcin je takodjer pozvan povrijeđen. Zasto se nije uputio naknadni poziv za ta dva upraznjena mjesta? Reprezentacija BiH je uvijek u svim kategorijama bila prevara ali ovo je vrhunac...
Mozda sam smetnuo s uma nesto, ali se fakat ne sjecam ovakvog bezobrazluka i smjelosti da radis sta hoces.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ispade Savic iz Goska bolji od Kvakica...Ovaj redovan u Gosku,a Kvakic u Kapfenbergu...Austrijska druga liga jaca od nase prve,a da ne govorim o drugoj.I Savic u prvih 11.......
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bit će ovo rutinska pobjeda. Po stranama to izgleda dobro, dva trkača u sredini, Hasko, bit će dobro.
Još će dvometraš Mehanović zaokupirati odbranu, bit će hejbet prostora za ostale.
Jedino što brine su ova dvojica štopera.
Još će dvometraš Mehanović zaokupirati odbranu, bit će hejbet prostora za ostale.
Jedino što brine su ova dvojica štopera.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 29 mar 2021, 17:47, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
Hoce li biti prenos na nekoj od televizija?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 17:34Bit će ovo rutinska pobjeda. Po stranama to izgleda dobro, dva trkača u sredini, Hasko, bit će dobro.
1999. godiste, ne spada u ovu generaciju.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Arena 1h1a2s3o4 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 17:35Hoce li biti prenos na nekoj od televizija?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 17:34Bit će ovo rutinska pobjeda. Po stranama to izgleda dobro, dva trkača u sredini, Hasko, bit će dobro.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlično. Hvala ti.
U boljoj je formi Mehanovic trenutnk ,Masic mislim od zadnjih 5 da je samo ovu zadnju poceo.Ovaj Mehanovic ima ucinak neki gol ,2/3 asistencije.Zanimljiv jako igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima li link, za žrtve telemacha?
Ima nelogičnih rješenja, definitivno, ali sama po sebi generacija nije nešto posebno. Mada, imam dojam da iz sjene budemo opasniji nego kada su navikane zvijezde u timu. Ako ne dobiju danas, realno nema se više čemu nadati u kvalifikacijama s obzirom na to s kim smo u grupi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.