Ne razumijes da to C na njemackom je ustvari R.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Koliko god Đokanović dobro radi bez posjeda on u posjedu nema ni jedan kvalitet.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ne znaju iznijeti loptu i suprostaviti se presingu Crnogoraca. Ako to ne riješe nema izgradnje napada pa će biti nabijanja lopte pa ako koja srećom prodje ili je napadač nekako smiri i ostavi nekom na šut ili zadnji pas. Ko na malim jbo te! Šteta što Sehi ne udje bomba.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ma bit ce igrac levela Cimirota i to je to. Steta sto se i dan danas vuce po Sarajevu i nasim livadama. Da je otisao vec ove sezone vani mozda bi mogli pricati o vecim stvarima. Ali eto barem sa nadam da je ovo njegova zadnja sezona u PL jer ima i dalje vremena. Medjutim ako ostane i iducu, pisi propalo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:53Koliko god Đokanović dobro radi bez posjeda on u posjedu nema ni jedan kvalitet.
@igrajlopte 🐦
Ima...tip igrača kao Hadziahmetovic...voli povući loptu naprijed, predriblati...samo sto ga danas ništa ne ide i loš je.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:53Koliko god Đokanović dobro radi bez posjeda on u posjedu nema ni jedan kvalitet.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 29 mar 2021, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izlaze visoko zato što:grbavicka1921 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:55Ne znaju iznijeti loptu i suprostaviti se presingu Crnogoraca. Ako to ne riješe nema izgradnje napada pa će biti nabijanja lopte pa ako koja srećom prodje ili je napadač nekako smiri i ostavi nekom na šut ili zadnji pas. Ko na malim jbo te! Šteta što Sehi ne udje bomba.
1. Imamo tromog špica
2. Nemamo vezni red
3. Štoperi ne znaju do sebe dodati a kamo li neku dijagonalu poslati.
⚜️~⚜️~⚜️
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
Dedic na stoperu sa 180cm visine i sa ovom konstitucijom, toliko o tvom fudbalskom znanju...ASD je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:50Prije bi se neki drugi trebali smiriti.ReX je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:46Hahahahaha pa sta radi ovaj Milan Savic hahahaha. Najbolji pokazatelj prvog poluvremena.
@ASD
Covjece smiri se, za sve imas odgovor. Ne trebas toliko se boriti da pravdas sramotu ovu. Ako nemas stopera onda zoves nove stopere pa ako treba i juniore a ne ovako! Koji qurac zove 4 golmana a nema stopera u ekipi. Za ovakve stvari jednostavno nema opravdanja, svidjelo se to nekom ili ne. A za Kvakica pogotovo nisi upravu.
Jasno je da loše stojimo sa štoperima. Ko god da igra biće problem jer u ovom uzrastu nemamo igrače koji obećavaju. Tužno ali istinito.
Moglo se možda malo popraviti da je Mahmić u timu. To mi nije jasno zašto ga nisu pozvali jer za razliku od većine igra redovno.
Moje neko mišljenje.
Šehić lijevo, Gazibeg desno, Mahmić i Dedić štoperi, naravno ako se Dedić može snaći tu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pojedinacno se moze dosta toga napisati o obe ekipe, ali u globalu bi vecina u buducnosti mogla zavrsiti iza resetaka.
Objektivno gledajuci ja nisam nista vidio kod kapitena Djokanovica u prvom poluvremenu da kazem da je neki specijalan igrac. Isto ko 4-5 ostalih igraca. Da ne pricam o tome da su ga pojedini ovde prozivali kao poziv u A reprezentaciju, sto je neozbiljno. Hasic definitivno ovde odskace od ostalih igraca i vidi se sto barem ima neku minutazu u Besiktasu.
- ASD
- Kontakt:
Nego, malo guglam.
Adnan Alagić, štoper, 2002. godište, za kojeg su stručnjaci rekli da su oduševljani kad su ga vidjeli u našem kampu. (tada kadet Herthe, koja je bila prva tada u B Jugend Bundesligi)
Evo sad vidim, da je u juniorima Dynamo Dresdena i da je odigrao samo 3 meča.
Igrač od 180 nikada nije igrao štopera? jel ovo zadnji tvoj post o fudbalu zbog sramote?
Adnan Alagić, štoper, 2002. godište, za kojeg su stručnjaci rekli da su oduševljani kad su ga vidjeli u našem kampu. (tada kadet Herthe, koja je bila prva tada u B Jugend Bundesligi)
Evo sad vidim, da je u juniorima Dynamo Dresdena i da je odigrao samo 3 meča.
WTFDoktorIgrice je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:57Dedic na stoperu sa 180cm visine i sa ovom konstitucijom, toliko o tvom fudbalskom znanju...ASD je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:50Prije bi se neki drugi trebali smiriti.ReX je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:46Hahahahaha pa sta radi ovaj Milan Savic hahahaha. Najbolji pokazatelj prvog poluvremena.
@ASD
Covjece smiri se, za sve imas odgovor. Ne trebas toliko se boriti da pravdas sramotu ovu. Ako nemas stopera onda zoves nove stopere pa ako treba i juniore a ne ovako! Koji qurac zove 4 golmana a nema stopera u ekipi. Za ovakve stvari jednostavno nema opravdanja, svidjelo se to nekom ili ne. A za Kvakica pogotovo nisi upravu.
Jasno je da loše stojimo sa štoperima. Ko god da igra biće problem jer u ovom uzrastu nemamo igrače koji obećavaju. Tužno ali istinito.
Moglo se možda malo popraviti da je Mahmić u timu. To mi nije jasno zašto ga nisu pozvali jer za razliku od većine igra redovno.
Moje neko mišljenje.
Šehić lijevo, Gazibeg desno, Mahmić i Dedić štoperi, naravno ako se Dedić može snaći tu.![]()
Igrač od 180 nikada nije igrao štopera? jel ovo zadnji tvoj post o fudbalu zbog sramote?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 29 mar 2021, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Neki su ovdje otvoreno zagovarali ideju da Dedić i Gazibegović imaju mjrsto u prvih 11 A reprezentacije, danas se vidi da su i jedan i drugi svjetlosnu godinu od ozbiljnog igrača
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma kakav Hasić i kvalitet, on da odskače kvalitetom bio bi gospodar i dirigent ove pišane utakmice.
Ovdje za ovo poluvrijeme, doslovno ni jedan igrač nije vrijedan pažnje.
Ovdje za ovo poluvrijeme, doslovno ni jedan igrač nije vrijedan pažnje.
⚜️~⚜️~⚜️
- grbavicka1921
- Kontakt:
Stoperi kriminalni i spori a vezni daleko nekako i ono što ga ima i od napada i od odbraneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:56Izlaze visoko zato što:grbavicka1921 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:55Ne znaju iznijeti loptu i suprostaviti se presingu Crnogoraca. Ako to ne riješe nema izgradnje napada pa će biti nabijanja lopte pa ako koja srećom prodje ili je napadač nekako smiri i ostavi nekom na šut ili zadnji pas. Ko na malim jbo te! Šteta što Sehi ne udje bomba.
1. Imamo tromog špica
2. Nemamo vezni red
3. Štoperi ne znaju do sebe dodati a kamo li neku dijagonalu poslati.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Lose postavljena igra gdje vezni stoji prdaleko od odbrane tako da je tesko iznjeti loptu, treba jos jednog povuci ili u odbranu nekok ko zna stati na loptu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Out : Santrac, Sehic i Mehanovic
In : Ilic, Basic i Mesic
In : Ilic, Basic i Mesic
Bravo
Bravoooooooo
Tako jeeeeeeeee
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Op op 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Sveti i 15 gostiju.