Dobri su Englezitutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:50Engleska sami vrh? Ajmo se uozbiljitdelinjo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:44Zato sto su ljudi gledali LN i utakmice protiv Italije i Holandije,nazalost ljudi (neki) nisu jos uvijek shvatili da su te dvije repke osrednejg kvaliteta i ne spadaju u samu kremu repki zajedno sa Spanijom, u evropi su Belgija,Francuska,Portugal i Engleska sami vrh ,ovo ostalo je sve par levela ispod,nego valjda ljudima sexy jer se radi o ItalijiJonSnow je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:35Meni nije jasan taj mit o dobrim partijama protiv najjačih.
U najmanju ruku smo u pola tih utakmics izgledali ko razbijena vojska, bez ijednog poštenog šuta na gol.
Bilo je tu i nekih dobrih partija ali više od boda nismo izvukli, čak smo češće gubili.
Sve ispod tri komada u srijedu je uspjeh.![]()
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa eto, Španija sami vrh. 1:1 s Grčkom, pobjeda protiv Gruzije sretnim golom u 92. minuti. Ne fali ni nama ništa da otkinemo bod(ove).
BHF
U top 10 svjetskih ekipa su sigurno. E sad, ako to nije vrh onda ne znam šta je.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:50Engleska sami vrh? Ajmo se uozbiljitdelinjo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:44Zato sto su ljudi gledali LN i utakmice protiv Italije i Holandije,nazalost ljudi (neki) nisu jos uvijek shvatili da su te dvije repke osrednejg kvaliteta i ne spadaju u samu kremu repki zajedno sa Spanijom, u evropi su Belgija,Francuska,Portugal i Engleska sami vrh ,ovo ostalo je sve par levela ispod,nego valjda ljudima sexy jer se radi o ItalijiJonSnow je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:35Meni nije jasan taj mit o dobrim partijama protiv najjačih.
U najmanju ruku smo u pola tih utakmics izgledali ko razbijena vojska, bez ijednog poštenog šuta na gol.
Bilo je tu i nekih dobrih partija ali više od boda nismo izvukli, čak smo češće gubili.
Sve ispod tri komada u srijedu je uspjeh.![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U kakvom smo stanju, otkinut možemo samo rebarce sa pečenja.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma top 5 u Evropi za mene su Njemacka,Francuska,Belgija,Portugal i Spanija.Malo ispod ovih su Engleska,Italija,Holandija,Hrvatska.Dzaba Engleskoj najbolja liga na svijetu kad na velikim takmicenjima doguraju do cetvrtfinala uvrh glave.Eto u Rusiji su poslije dugo vremena otisli korak vise.Previse su overhyped.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ZA SRIJEDU
Ugledni L’Equipe najavljuje da će Francuzi izaći u formaciji 4-3-3 u sljedećem sastavu: Lloris; Pavard, Varane, Lenglet, Hernandez; Rabiot, Ndombele, Pogba; Coman, Mbappe, Giroud.

Ugledni L’Equipe najavljuje da će Francuzi izaći u formaciji 4-3-3 u sljedećem sastavu: Lloris; Pavard, Varane, Lenglet, Hernandez; Rabiot, Ndombele, Pogba; Coman, Mbappe, Giroud.

Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 29 mar 2021, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Za Cvijanovića znamo da nije kalibar za repke, kad ćemo skontat da nije ni ovaj ostaje pitanje...samoposmatram je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:29Cvijanovic sa i bez lopte invalid pa je igrao.
Neigraju najbolji vec najmerhametliji.
Help NFSBiH.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dobri i vazda prepošteni Salem.

P.S.
Citam sad u nekim novinama naslov kaže "Trener Francuske nasao rupe u odbrani Zmajeva". Ejs?!

-
- Kontakt:
Piric, Rahmanovic, Todorovic...*p!p!t@* je napisao/la: ↑29 mar 2021, 21:29Za Cvijanovića znamo da nije kalibar za repke, kad ćemo skontat da nije ni ovaj ostaje pitanje...samoposmatram je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:29Cvijanovic sa i bez lopte invalid pa je igrao.
Neigraju najbolji vec najmerhametliji.
Help NFSBiH.
Imamo mi rupa ko švicarski sir... treba on jos koju pronaci
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bila bi vijest da je našao odbranu.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Za nas je ova tekma win win situacija.
Niko se ne nada da cemo moci parirati, logicno je da dobijemo pet komada ali ako kojim slucajem odigramo dobro i izgubimo 1-2 gola razlike ili nerijeseno dobiti cemo na samopouzdanju.
Niko se ne nada da cemo moci parirati, logicno je da dobijemo pet komada ali ako kojim slucajem odigramo dobro i izgubimo 1-2 gola razlike ili nerijeseno dobiti cemo na samopouzdanju.
Španci su u velikom padu. Dosta je to lošije, nego unazad par godina. Nekad im je skoro čitava ekipa bila Real/Barca (u vremenu kad su ovo bili top timovi), danas potpuno drugačija slika. Zato me i ne čude ovi kiksevi, itekako su ranjivi.
Francuska je trenutno najjača reprezentacija svijeta. Nisu igrom na tom nivou, ali mogu dosta utakmici riješiti na individualni kvalitet. Naravno, može im se uvijek otkinuti koji bod, ali teško u ovoj situaciji zbog njihovog kiksa s Ukrajinom. Teško da će dopustiti da u 3 utakmice, imaju 2 kiksa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ArtVandelay
- Kontakt:
U srijedu se zabarikadirati ispred gola i braniti se kao staljingrad. Nema druge.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Što je najstrašnije od svega, od utakmice s Argentinom na SP2018. nisam vidio da su zapeli protiv nekog. Sve utakmice igraju preko one stvari i pobjeđuju ih na mišiće i individualni kvalitet.Mokes je napisao/la: ↑29 mar 2021, 22:51Španci su u velikom padu. Dosta je to lošije, nego unazad par godina. Nekad im je skoro čitava ekipa bila Real/Barca (u vremenu kad su ovo bili top timovi), danas potpuno drugačija slika. Zato me i ne čude ovi kiksevi, itekako su ranjivi.
Francuska je trenutno najjača reprezentacija svijeta. Nisu igrom na tom nivou, ali mogu dosta utakmici riješiti na individualni kvalitet. Naravno, može im se uvijek otkinuti koji bod, ali teško u ovoj situaciji zbog njihovog kiksa s Ukrajinom. Teško da će dopustiti da u 3 utakmice, imaju 2 kiksa.
U finalu SPa su igrali toliko nonšalantno i bezobrazno, a opet nisam u nijednom trenutku mislio da ih Hrvatska može uzeti.
Strašna ekipa, koju samo ego pojedinaca može sjebat.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa u 10 jesu, ali ih razdvajas kao neku posebnu kategoriju..nista oni kvalitetniji nisu od spanaca, talijana, svaba..JonSnow je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:55U top 10 svjetskih ekipa su sigurno. E sad, ako to nije vrh onda ne znam šta je.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:50Engleska sami vrh? Ajmo se uozbiljitdelinjo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:44
Zato sto su ljudi gledali LN i utakmice protiv Italije i Holandije,nazalost ljudi (neki) nisu jos uvijek shvatili da su te dvije repke osrednejg kvaliteta i ne spadaju u samu kremu repki zajedno sa Spanijom, u evropi su Belgija,Francuska,Portugal i Engleska sami vrh ,ovo ostalo je sve par levela ispod,nego valjda ljudima sexy jer se radi o Italiji![]()
Po trenutnoj formi su bolji od svih pobrojanih.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 22:59Pa u 10 jesu, ali ih razdvajas kao neku posebnu kategoriju..nista oni kvalitetniji nisu od spanaca, talijana, svaba..
Belgija, Francuska, Portugal i Brazil su jedini na koje bi se mirno kladio protiv Engleza. Čak ni Hrvatska, koja im tradicionalno ne leži, nije u nekoj formi da bi ih dobila u dvomeču.
JonSnow je napisao/la: ↑29 mar 2021, 22:57Što je najstrašnije od svega, od utakmice s Argentinom na SP2018. nisam vidio da su zapeli protiv nekog. Sve utakmice igraju preko one stvari i pobjeđuju ih na mišiće i individualni kvalitet.Mokes je napisao/la: ↑29 mar 2021, 22:51Španci su u velikom padu. Dosta je to lošije, nego unazad par godina. Nekad im je skoro čitava ekipa bila Real/Barca (u vremenu kad su ovo bili top timovi), danas potpuno drugačija slika. Zato me i ne čude ovi kiksevi, itekako su ranjivi.
U finalu SPa su igrali toliko nonšalantno i bezobrazno, a opet nisam u nijednom trenutku mislio da ih Hrvatska može uzeti.
Strašna ekipa, koju samo ego pojedinaca može sjebat.
Kad smo bili sa njima u grupi sa Euro 2012 sjecam se da ih je Bjelorusija dobila u Parizu, a mi smo tad kao reprezentacija rasli. Sledece kolo su gostovali u Sarajevu. Svi su mislili da kad su ih Lukasenkovi dobili u Parizu mozemo i mi u Šeheru. Dosli ljudi, ko plitak potok. Nakon te utakmice pitali njihovog trenera kakvu je taktiku imao, rekao nesto u fazonu "Dao sam instrukciju samo da cuvaju igrace sa brojem 10 i 11". Eto jesmo opasni bili.
Btw u tim kvalifikacijama je Bjelurusija njima uzela 4 boda. Uzvratnu odigrali nerijesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.