Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
sta ti je ba, Inter trazio da se ne igra utakmica da sami sebi naskode 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Beduin
- Kontakt:
Pa to je dokaz vise da se utakmica protiv Sassoula trebala igrati, ali kada je Napoli zapoceo neka i drugi nastavljaju cirkus.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ne furam. Od ranih dana praćenja kluba sam počeo čitati vijesti vezane za klub plus pomalo gledati RAI, Italia 1, Cannale 5, i sl. i jezik postajao sve razumljiviji. Danas mogu imati bez problema konverzaciju, čak i pristojno pišem. Sve bez ikakvog kursa.
Vijesti nikada ne čitam na engleskom jeziku, presice uglavnom pogledam jer kad poznaješ jezik onda bolje razumiješ kontekst izjava i sve drugo što grubi prevod ne može dočarati, a često i bude izvrnuto i izvučeno iz konteksta od strane medija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nit je Inter odgodio, nit je Interu u interesu bilo da se odgodi. Zdravstvo tako odlucilo. A sad nastavljaju sa kontradiktornostima sa dozvolom da igraci idu.
P.S. ovo sto Pogba@ kaze je ziva istina. Ja sam talijanski skoro pa perfekt naucio uz Sky i citanje vijesti na talijanskom. Kad sam isao na utakmicu sve zavrsavao tamo ja,cak sam upoznao i neke clanove CN koji su se pravo iznenadili da smo iz Bosne dosli gledat derbi i da znam jezik. Neka korist od Intera

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
BREAKING: Cesare Prandelli has resigned as Fiorentina coach & Beppe Iachini will return, according to Sky Italia

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zamparini style
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- nextterrain
- Kontakt:
Sjecam se da je Comisso trebao kupiti Milan, ali su se usrecili sa Kinezima
I hoce li neko ikad uraditi pametnu stvar i dovesti mladog perspektivnog trenera koji nema 60 godina i koji se svake sezone bori za opstanak. Bas nema Talijanima pomoci
Uvijek se vrti par istih imena: Montella, Gianpaolo, Ianchini, Ventura, itd.

I hoce li neko ikad uraditi pametnu stvar i dovesti mladog perspektivnog trenera koji nema 60 godina i koji se svake sezone bori za opstanak. Bas nema Talijanima pomoci

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ti si prvo maternji trebao utvrditi dobro.Mago je napisao/la: ↑22 mar 2021, 17:38Nit je Inter odgodio, nit je Interu u interesu bilo da se odgodi. Zdravstvo tako odlucilo. A sad nastavljaju sa kontradiktornostima sa dozvolom da igraci idu.
P.S. ovo sto Pogba@ kaze je ziva istina. Ja sam talijanski skoro pa perfekt naucio uz Sky i citanje vijesti na talijanskom. Kad sam isao na utakmicu sve zavrsavao tamo ja,cak sam upoznao i neke clanove CN koji su se pravo iznenadili da smo iz Bosne dosli gledat derbi i da znam jezik. Neka korist od Intera![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma tako ti je kod nas "iz siporeksa"...
P.S. idi liječi se bolan. Brukas se bezveze svakodnevno. Ljudi ti se smiju moj BuffonGigi@
P.S. idi liječi se bolan. Brukas se bezveze svakodnevno. Ljudi ti se smiju moj BuffonGigi@
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Baš to, glavno da se obrće. Nevjerovatno tvrdoglavi ljudi, zato im je fudbal na dnu već godinama ali u njihovim glavama Italija i dalje ima najbolje taktičare, najbolje igrače... a to što im se klubovi sramote u Evropi a repka čak počela i propuštati velika takmičenja tu im je neko drugi kriv a ne oni.nextterrain je napisao/la: ↑23 mar 2021, 13:59I hoce li neko ikad uraditi pametnu stvar i dovesti mladog perspektivnog trenera koji nema 60 godina i koji se svake sezone bori za opstanak. Bas nema Talijanima pomoci![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ljudi kad bi se moglo znati ko ce kod nas u narednom periodu prenositi Seriu A?
Il Club più titolato al mondo!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Javit cu ti ja cim saznam ne brini, ti se raspitaj ko ce iduce sezone prenositi kup UEFA...to ce ti trebati

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ko prenosi seriu B 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kao nelicencirani klub sa PES-a.
Siamo na kisiku, sjecamo se priča oko logotipa JJ i slično.
Ovo je 10x ružnije od onih leakova koji su se pojavili prije par mjeseci koji su bili premoćni. Dakle, i po ovom pitanju prate Juve, oštre ivice, logo style, brand. U tom smjeru ide industrija.

Ovo je 10x ružnije od onih leakova koji su se pojavili prije par mjeseci koji su bili premoćni. Dakle, i po ovom pitanju prate Juve, oštre ivice, logo style, brand. U tom smjeru ide industrija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Meni bas fensi ovaj novi logo Intera. Mada sam i licno protivnik mijenjanja grba ali eto, srecom moj Milan za sad ne prati ovaj trend i nadam se da i nece.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovo sam ja isto napisaoPogba je napisao/la: ↑30 mar 2021, 12:27Kao nelicencirani klub sa PES-a.![]()

Zanima me kako ce to izgledat na dresu, vidio sam jednu verziju i izgleda mi cisto ok, meni se osobno ne sviđa ta modernizacija ali ajde ako ce pogurat klub fin. onda neka ga mijenjaju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.