Obratite pažnju na lijevi gornji ugao:
Slutilo se već tad da đubre je rođeno.Čarobni trougao porodice "Štraus"
ona -Asima
on - Ivica
i onoAmar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Obratite pažnju na lijevi gornji ugao:
Slutilo se već tad da đubre je rođeno.Čarobni trougao porodice "Štraus"
ona -Asima
on - Ivica
i onoAmar
Hvala brt da i vi docekate da vasim travnjakom protutnja bar Luksemburg. Ups.Miljacka je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:49Ja bih samo da unaprijed cestitam navijacima aktuelnog doprvaka i sestoplasirane ekipe Premijer lige BiH na najvecem uspjehu ove sezone, gostovanju svjetskih prvaka na njihovom stadionu u okviru kvalifikacija za odlazak na Euro.živeli živeli
Francuzi, dobrodosli u grad sampiona zemlje!![]()
Ispravka krivog navoda.Miljacka je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:49Ja bih samo da unaprijed cestitam navijacima aktuelnog doprvaka i sestoplasirane ekipe Premijer lige BiH na najvecem uspjehu ove sezone, gostovanju svjetskih prvaka na njihovom stadionu u okviru kvalifikacija za odlazak na Euro.živeli živeli
hvala buraz! da i vi docekate na bordo brodu nesto slicnoMiljacka je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:49Ja bih samo da unaprijed cestitam navijacima aktuelnog doprvaka i sestoplasirane ekipe Premijer lige BiH na najvecem uspjehu ove sezone, gostovanju svjetskih prvaka na njihovom stadionu u okviru kvalifikacija za odlazak na Euro.živeli živeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.