Mozda abecedno?
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
haris123456789
- Kontakt:
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Abecedno je sve poredano jer nema tiebreakera još kako vidim, al svakako od idućeg kola ide tiebreaker u slučaju isto bodova, onaj koji ima više u zadnjem odigranom kolu je ispred
Kei ispoštovo sa setom
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ok jasno,znaci finale ako je isto,onda ko je imao vise u 1/2 i sve tako dok se ne nadje pobjednik.
Daronaldo99 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:00Ok jasno,znaci finale ako je isto,onda ko je imao vise u 1/2 i sve tako dok se ne nadje pobjednik.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako sam ja lose tipovao u pm
ganjao sam iznenadjenja neka al nista...
-
haris123456789
- Kontakt:
Ma sve igrao 2-0, a doslo 2-1.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
A ovog Isnera,na koju je foru dobio Felixa,pa sad mu je doboljno samo nekako vratiti servis i on iducu loptu zapuca u mrezu.
Ja konj sad odigra na njega reko haj njegov teren
Ja konj sad odigra na njega reko haj njegov teren
Je li ono ovaj Edin i na proslom turniru varao? Ovo sada je vec za kazne i diskvalifikacije.BosniaBoston je napisao/la: ↑ -
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Slazem se potpuno sa tobom,prvila vrijede za sveJustin je napisao/la: ↑30 mar 2021, 18:42Je li ono ovaj Edin i na proslom turniru varao? Ovo sada je vec za kazne i diskvalifikacije.BosniaBoston je napisao/la: ↑ -![]()
Nemojte se zayebavat... Kakvo crno varanje jednostavno nisam znao da je pocelo nisam ulazio na net citav dan. Udjem na forum vidim notifikaciju i tipujem...
Za prvo kolo sam vidio na tv tenis i vidio da je pocelo pa sam izostavio 2 para logicno. Samo posteno. S ovim poenima prepis'o bi turnir lagano, iako sam vam dao 2 para fore prvo kolo. Samo zli ljudi mogu zagovarat kojekakve diskvalifikacije. Zelim svoje bodove ko svi ostali!
Za prvo kolo sam vidio na tv tenis i vidio da je pocelo pa sam izostavio 2 para logicno. Samo posteno. S ovim poenima prepis'o bi turnir lagano, iako sam vam dao 2 para fore prvo kolo. Samo zli ljudi mogu zagovarat kojekakve diskvalifikacije. Zelim svoje bodove ko svi ostali!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
haris123456789
- Kontakt:
Foot fault.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Halalim ovo kolo ali ne moze vise fakat. Nemoj ko Patriotsi da koristis trikoveEdin TM87 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:06Nemojte se zayebavat... Kakvo crno varanje jednostavno nisam znao da je pocelo nisam ulazio na net citav dan. Udjem na forum vidim notifikaciju i tipujem...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Posteno! Od sad ne stignem li necu ni tipovat, a gledat cu da stizem i samim tim doprinosim kvalitetu tippinga kao cjeline, promovisem ga i dizem na veci nivo. Vec ovaj Miami osvajam sigurno iako sam vam dao 2 para fore...BosniaBoston je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:26Halalim ovo kolo ali ne moze vise fakat. Nemoj ko Patriotsi da koristis trikoveEdin TM87 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:06Nemojte se zayebavat... Kakvo crno varanje jednostavno nisam znao da je pocelo nisam ulazio na net citav dan. Udjem na forum vidim notifikaciju i tipujem...
Za prvo kolo sam vidio na tv tenis i vidio da je pocelo pa sam izostavio 2 para logicno. Samo posteno. S ovim poenima prepis'o bi turnir lagano, iako sam vam dao 2 para fore prvo kolo. Samo zli ljudi mogu zagovarat kojekakve diskvalifikacije. Zelim svoje bodove ko svi ostali!![]()
Sta ba halalis? Ova dva para sto je zakasnio ako nista mu se ne trebaju priznati. Prvi bio skoro gotov, a drugi 1-1 u setovima i onda treba da skine oba tacno. Svi drugi koji zakasne preskoce parove na koje nisu stigli.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:26Halalim ovo kolo ali ne moze vise fakat. Nemoj ko Patriotsi da koristis trikoveEdin TM87 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:06Nemojte se zayebavat... Kakvo crno varanje jednostavno nisam znao da je pocelo nisam ulazio na net citav dan. Udjem na forum vidim notifikaciju i tipujem...
Za prvo kolo sam vidio na tv tenis i vidio da je pocelo pa sam izostavio 2 para logicno. Samo posteno. S ovim poenima prepis'o bi turnir lagano, iako sam vam dao 2 para fore prvo kolo. Samo zli ljudi mogu zagovarat kojekakve diskvalifikacije. Zelim svoje bodove ko svi ostali!![]()
Ovo jeste zajebancija i zabava, ali neka pravila treba postovati. Ja svakako necu uzet bodove na turniru, ali ce zakinut nekoga neposteno.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vidi ovog bolida jbt. Profesija mu bojkotovati ljude koji organizuje tipovanje. kuknjava Posalji bolan Fadilu CV on takve trazi.
Max Allegri
Smijem li ja promjenit Agut Isner na 2:1 umjesto 0:2, fakat nisam pratio rezultat al osjetim da bi moglo biti 2:1 
Neposteno je da ne uvazi mojih POSTENIH 6 bodova.
Sve ostalo je neposteno, ko vam je kriv kad ste laici dali set Fincu i vjerovali u Isnera. Jos sam vam fino dao 2 para fore prvo kolo i bunite se. Sramota
Sve ostalo je neposteno, ko vam je kriv kad ste laici dali set Fincu i vjerovali u Isnera. Jos sam vam fino dao 2 para fore prvo kolo i bunite se. Sramota
Posteno je da ti se uvaze poeni tj utakmice na koje si stigao tipovati prije nego su poceli. Neposteno je prema takmicenju i takmicarima da zakasnis na tipovanje i svejedno tipujes na mec koji je u toku. Ko ce ti vjerovati da nisi usao u rezultate ?
-
haris123456789
- Kontakt:
Pa normalno da mu nece priznati ta 2 meča jer su vec bili pri kraju mečevi, ali neka ga nek tipuje, nek ovo bude zadnje upozorenje svima, ako zakasne niti jedan meč ne treba priznati.Justin je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:40Sta ba halalis? Ova dva para sto je zakasnio ako nista mu se ne trebaju priznati. Prvi bio skoro gotov, a drugi 1-1 u setovima i onda treba da skine oba tacno. Svi drugi koji zakasne preskoce parove na koje nisu stigli.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:26Halalim ovo kolo ali ne moze vise fakat. Nemoj ko Patriotsi da koristis trikoveEdin TM87 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:06Nemojte se zayebavat... Kakvo crno varanje jednostavno nisam znao da je pocelo nisam ulazio na net citav dan. Udjem na forum vidim notifikaciju i tipujem...
Ovo jeste zajebancija i zabava, ali neka pravila treba postovati. Ja svakako necu uzet bodove na turniru, ali ce zakinut nekoga neposteno.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.