Ja na sjeveru bio,ugurali nas bez karte

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja na sjeveru bio,ugurali nas bez karte
Zar nismo trebali propasti, gasenjem Aluminija? Sta je ovo sad HDZ? Neka nova teorijarishovski je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:47Pa ovo jeste ovako za siroke narodne mase,crno na bijelo... a ono sto Zrinjski dobije da niko ne zna,to je iznos koji je ovdje naznacen samo x 15Da nije tako,sa ovim iznosom koji je prikazan,ganjao bi se sa Goskom i Orasjem... Cim HDZ digne ruke,zavrsiti ce kao Aluminij...
Krcato bilo gledaj samo istoka na ovom snimku iz 85 baš ono covjek na covjeku ne bi me i cudilo da je stvarno bilo 50+ hiljada.
Ove se nesjecam ni pod razno ,skroz mi se obrisala iz memorije
Ova je iz onog ciklusa kad smo 1-1 igrali u Parizu sa njima.
Vukota djecak, jedan je Vukota djecak!
A ja sve kontam da mi kamenjarke tepaju kad mi kazu bebo.
Haahhahahahahahahaha!!
Stubovia do tada gledajte kako je skola u Hadzicima zavrsila svoj teren sa tribinom, dok vi pravite nesto slicno u Butmiru 5+ godina![]()
A zato je pomjeren termin utakmiceMortemHz je napisao/la: ↑30 mar 2021, 21:10Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, nova imena u redovima Tuzlaka bi trebala biti Adi Terzić, Nemanja Ilić i Bojan Đorđić.
Terzić (23) je defanzivac koji može igrati i na pozicjima beka i štopera. Cijelu karijeru je proveo u Švedskoj igrajući za Mjjalby, Syrainsku, Dalkud, a ima i sedam nastupa za U19 tim Švedske.
Nemanja Ilić ima 28 godina, također je defanzivac. Odlične partije je pružao u Bačkoj i Rabotničkom, a zadnji angažman je imao na Tajlandu.
I konačno 26-godišnji Bojan Đorđić je posljedni angažman imao u čekoj Opavi, a prije Opave nosio je dres Slovana, Taborskog, Varnsdorfa, a karijeru je počeu u BiH u ekipi Modriče. Igra na poziciji krila i ofanzivnog veznog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.